HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon úno 25, 2008 22:57

přesně tak v používaní je cca od října jinak k tomu videu...to fakt nechápu mě se žádný videjko nikdy nesekalo...co máš za ROM prosímtě???

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » úte úno 26, 2008 13:29

Hm, po pohých pěti měsících to je fakt síla... :-( Nějaké to video budu muset konečně na Kaiserovi taky vyzkoušet. Sleduju tady ty diskuse ohledně grafického výkonu, driverů atd. a nevím, co si o tom mám myslet. Zatím jsem zkoušel jenom pár her a ty byly plynulé a v pohodě. Nemůžu zatím říct proti Kaserovi ani slovo. Je ale fakt, že ho mám teprvě necelý měsíc.

kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 10, 2008 0:25
Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Bydliště: Litomyšl

Příspěvek od kostohris » úte úno 26, 2008 16:52

Potvrzuji ze s CorelPlayer v 1.2.0 co se tyka prehravani MPEG4 velke zlepseni, obraz nyni jede naprosto plynule. Predtim s Windows Media a TCPMP 0.81 trhane. Prijemna je i podpora cestiny.

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » úte úno 26, 2008 19:42

... hm, ani ja som nezaregistroval žiadne sekanie. Pozeral som asi 6 filmov a všetky OK :roll:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte úno 26, 2008 19:52

a ake si mal rozlisenie? ak to mas v QVGA, tak to bude takmer vzdy ok

jardin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 25, 2008 20:35

To mao

Příspěvek od jardin » stř úno 27, 2008 10:27

ROM 1.56.405.5

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pát úno 29, 2008 12:28

Ahoj, chtel bych se optat, co je pravdy na tom, ze Kaiser umi k vyfocene fotce priradit GPS souradnice? a hlavne jak se toho da docilit? velky bratr Google neporadil :-(

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » pát úno 29, 2008 14:47

Nainstaluj si KaiserTweak a tam tato funkce jde zapnout..
(Btw:zkusil jsi se velkého bratra Google zeptat třeba takto: "kaiser souřadnice gps fotografie"?. Hned první odkaz vede k odpovědi.. ) :wink:

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pát úno 29, 2008 16:02

tak chyba bude nekde mezi zidli a klavesnici :grin:
diky!

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob bře 01, 2008 19:50

tak také hlásím ztrátu- po cca 5ti měsících se mi doslova rozpadl stylus mezi prsty (horní část umělé hmoty prostě odpadla) :/

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob bře 01, 2008 19:57

P.A.T.O Ty musíš mít pěkně agresivní pot v prstech nebo velkou sílu :tlem: Myslím to v dobrém a ze srandy.
Já už svuj názor nepřidám.Kdoví kde je mému Kaiserovi konec.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned bře 02, 2008 14:25

kdyby aspoň to :lol:

dave84
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:34
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dave84 » ned bře 02, 2008 15:15

Zdravím.Potřeboval bych poradit, už nějakou dobu mi nejde datové připojení, prostě nejdou stáhnout přes GPRS, nebo EDGE žádné data.Mám Vario III od T-Mobile a jak jsem ho koupil, tak jsem nic nenastavoval a běželo to a tak by mě zajímalo, kde může být problém?Prostě jsem připojený přes T-Mobile WAP (EDGE), ale nejdou mi stáhnout žádné data.Jinak WIFI nemám momentálně jak vyzkoušet.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » ned bře 02, 2008 16:07

malý dotaz spíš k celéhu HTC Home jakou velikost by měly mít obrázky u kontaktů???

edit: vyřešeno jelepsí rozměr je 90x120 :wink:

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Nabíjecí kabel do auta na Varia 3 / Kaisera / od T-Mobile

Příspěvek od Georf » stř bře 05, 2008 10:34

Zdravím, tak až te%d jsem byl nucen Kaisera / Vario 3 / nabíjet v autě. Od TM jsem koupil nabíječku od HAMY, ale divil jsem se hrozně - při použití navigace TT jsem nedobíjel, ale vybíjel...:((.
Poraďte, jakou konkrétní nabíječku a od jakého výrobce, či prodejce doporuřujete.
Dík.

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř bře 05, 2008 12:22

2 Georf: Já používám tenhle a naprostá spokojenost:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/120968 ... aiser.html

headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » stř bře 05, 2008 21:47

Je zajimave, jak stejna nabijecka, pro stejne zarizeni, pri pouziti stejneho navi softu, jednomu vybiji a druhemu nabiji...mne funguje bez problemu.

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » čtv bře 06, 2008 19:00

o autonabijecce ani nemluvte s tou jsem si uzil sve a proto predkladam sve poznatky ktere by se vam mohli hodit
1. konce miniusb maji dva typy(vnitrek vroubkovany a mene vroubkovany) a nektere z nich nefunguji v kaiserovi
2. odinstalujte vsechna aplikace ktere napriklad meri spotrebu, stav baterie atd...
3. svuj problem jsem vyresil az 5. vymenou autonabijecky a koupil jsem si jen redukci z autozapalovace na normalni usb 2000mA a do nej pripojil fungujici kabel k pc

snad vam me poznatky nejak pomohou... hodne stesti ;)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pát bře 07, 2008 6:39

hehe já koupi první co mi přišla pod ruku (HAMA 135,-) a v pohodě nabíjí jen se přitom seká ukazatel baterry statusu ale nabíjí...)

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pát bře 07, 2008 19:29

ja mam autoradio s USB vstupem a ten mi nabiji telefon ;-)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů