HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » ned úno 03, 2008 21:56

jaky zamrzani? myslis jenom to zpomaleni? zamrznuti je u me seknuti od kteryho pomuze jenom reset, tak to pak sorry za nedorozumeni. btw to resi nejspis jenom nejake neoficialni rom, tam se daji vybrat opravdu rychlici.

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » ned úno 03, 2008 22:00

ne ja myslim to jako ze to zmrzne akorat ze nejde psat na HW klavesnici tak cca 2s ani disp nereauguje a pak se text treba dopise...no a jak sem se bavil v obchode pry to ty nove resi...i oficialni...
tak proto se ptam...a asi ten problem s to grafikou jeste vyreseni neni...

headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » ned úno 03, 2008 22:13

Problem s grafikou rozhodne vyreseny neni a na 99% ani nebude.

Tak tohle znam, ale nevim o tom ze by to resila oficialni rom, zkus pohledat na xda-developers

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned úno 03, 2008 22:19

Jedina rom,kde neni efekt zpozdeneho textu po otevreni klavesnice,je od helmiho rom 1.57.00.04 clean.Je to cista rom bez balastu navic.

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » ned úno 03, 2008 23:10

jo a jeste jedna vec ta ROM s WM 6.1 to uz je oficialni vec i v cestine?

Horacekm
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř led 09, 2008 22:56
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od Horacekm » úte úno 05, 2008 21:54

Pánové - ví prosím někdo jak zformátovat kartu 4Gb v TytnuII?

kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 10, 2008 0:25
Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Bydliště: Litomyšl

Příspěvek od kostohris » stř úno 06, 2008 16:32

Zkus programek Pocket Mechanic, ten to myslim umi.

bili
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv led 03, 2008 19:23

Příspěvek od bili » pát úno 08, 2008 19:37

Zdravím vás a mám pár otázek
1)kde se dá stáhnout poslední oficiální ROM v češtině.
2) má cenu přecházet na novější, já mám momentálně 1.56.405.5.

díky bili

MaK
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 08, 2008 20:59

Příspěvek od MaK » pát úno 08, 2008 21:06

Ahojte. Dnes na TyTn II všetky programy, ktoré sú nainštalované na pamäťovke (micro SD 4GB) odmieta spustiť. pritom pamäťovka, keď si prezerám v nastaveniach/system/pamäť je znázornená. stalo sa to z ničoho nič počaa bežného chodu zariadenia. programy nejde spustiť. čo môže byť problém?

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pát úno 08, 2008 21:09

Skús vybrať kartu, reštartovať Kaiser-a a potom ju opäť vložiť. :smt017

MaK
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát úno 08, 2008 20:59

Příspěvek od MaK » pát úno 08, 2008 21:21

Nefunguje to takto. skúsil som aj reštart pri znovu vloženej karte nejde to. pri programoch píše, že nemôže ich prečítať (spustiť). Telefón funguje, ale napríklad pocketinformant7 stále píše, že sa nedá otvoriť. Keď som sa spojil s notebookom, tak sa zosynchronizovali v pohode cez activesync. ale keď som v notebooku otvoril activ. storage card, tak sa zdá byť prázdna, ale keď sa pozerám cez Kaisera na pamäť, tak mi píše, že zo 4 GB je obsadenných cca 800 MB. divne,...

happytm
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát lis 23, 2007 15:24

Příspěvek od happytm » pon úno 11, 2008 20:22

hele mohl by mi sem hodit odkaz na nejakou dobrou ROM? chci si tam dat jinou nez originalni...pak bych este poprosil o odkaz na nejakej ceskej navod ja freflashovat na new rom...dekuji...

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Příspěvek od hudyss » pon úno 11, 2008 21:38


Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » pon úno 11, 2008 21:43

Zdravim
mam dotaz. Vlastni Kaisera a zda se mi ,ze rychlost systemu bez sunnysoft interweite je mnohem vetsi.. jako vim,ze anglicky system je rychlejsi to je obecna vec,ale jak moc? mne prijde, ze to je znat sakra hodne. co myslite vy?

Jo a jeste jedna vec. Jak se dostat do extendet rom? u wizarda to slo v total commader pikazem extended_rom tady jiz nikoliv..

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte úno 12, 2008 10:00

uííí. já myslím, že rychlost s a bez ss češtiny už byla tolikrát propíraná, že je snad zbytečné se k tomu vracet ve třetí diskuzi týkající se kaisera..

co se týče extended rom, v kaiserovi ji nenajdeš, protože tam není. veškerý obsah, který bys mohl chtít (*.cab) je volně přístupný ve \windows (soubory jsou skryté).

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » úte úno 12, 2008 14:38

a muzes mi rict jake soubory mam presne vytahnout? jde mi hlavne o ten interwrite... nejake soubory jsem nasel,ale jsou hodne malinke to se mi jako kompletni lokalizace nejevi. Dekuji predem

edit. jeste se chci zeptat jakou Romku dobrou by jste mi doporucili? driv jsem si na vario delal vlastni,ale tedka co sem koukal , tak tech romek je strasne moc a trochu v tom plavu :) tedka mam 1.56.405.5. Dekuji za info

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte úno 12, 2008 15:40

jsou to:
- htc-kaiser_1in1_cz
- sunnysoft_certified
- sunnysoft_ulc

k ROMce: mám stále origoš a stále spokojený

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » úte úno 12, 2008 16:04

dik :) ten htc soubor mi chybel :)

ted dotaz k ostatnim rom 1.83.XXXX CSY ofiko ma uz pry v sobe prelozene win do CZ, kde stahnu tuhle romku mimo FTP XDA ?

Horacekm
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř led 09, 2008 22:56
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od Horacekm » úte úno 12, 2008 20:30

Lidi prosím - už jsem zoufalej... Ptal jsem se na to snad 6x a nikdy nic neví - když napíšu do kalendáře v Kaiserovi schůzku třeba na zítra na 14.00 a zvolím účastníka a uzavřu to, tak se mi odešle návrh na schůzku ale bohužel jen ten den, kdy jsem to napsal a v hodinu, kdy jsem to psal - nikoliv kdy to má být. Kompletně jsem to přeinstaloval - nahrál nejnovější verze a je to pořád to samé... Prosím poraďte někdo, jinak to musím, prodat - nezbytně to potřebuju k práci.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte úno 12, 2008 20:36

NeoPlex píše:dik :) ten htc soubor mi chybel :)

ted dotaz k ostatnim rom 1.83.XXXX CSY ofiko ma uz pry v sobe prelozene win do CZ, kde stahnu tuhle romku mimo FTP XDA ?
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... aiser_ROMs

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti