HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Radek Hübl » čtv led 29, 2009 12:43

no to mi chvili chodilo ale nyni se to jiz s telefonem nespoji...

jinak k baterii ja jsem ted koupil tu samo co je v baleni... 1350mAh za originalni za 3 stovky a parada krom toho za mobil ma zas puvodni vydrz (2 dny v plne zatezi-samo ze nepocitam GPS a wi-fi) ale zbyla mi i ta stara jako jistota zalohy ;-)

Uživatelský avatar
Spook
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř led 07, 2009 19:03
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Spook » čtv led 29, 2009 13:01

a zkousis to pres USB kabel nebo bluetooth?

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od lukas.manak » čtv led 29, 2009 14:24

tak já jsem si tu baterii pořídil, hned po vánocích. Na váhu a rozmer jsem si zvyknul celkem rychle, telefon se krásně vleze do originál pouzdra. Když si vysunu klávesnici ak se telefon aspoň mě lépe drží.Výdrž je dobrá 4 dny

Uživatelský avatar
Spook
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř led 07, 2009 19:03
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Spook » čtv led 29, 2009 15:20

Tak to ji asi taky zkusim diky
Jeste dotaz jak je to s dobou nabijeni? U te originalni to mam kolem 2-3 hodin tak jestli to neni jeste nejak rapidne vice....

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Radek Hübl » ned úno 01, 2009 21:20

Spook píše:a zkousis to pres USB kabel nebo bluetooth?
USB asi 14 mne to slapalo ale nyni ani tuk... na pristroji se SYNC pusti ale v PC nikoliv a ani kdyz ho rucen pustim tak se nespoji...

Algeroth
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob dub 12, 2008 21:04
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Algeroth » čtv úno 12, 2009 2:10

Zdravím, měl bych jednu otázku ohledně zálohy dat. Používám Kaiser BackupTool a zajímalo by mě, pod kterou položkou najdu kontakty a případně data z kalendáře plus smsky. Vyzkoušel jsem už několik kombinací ale buď mi něco z tohoto chybělo nebo jsem si tam zase nahrál věci, co jsem nechtěl. Předem dík za odpověď.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od lukas.manak » čtv úno 12, 2009 7:17

použí Pim Backup a tam si to můžeš vybrat a rozdělit jak chceš.....

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od mahon » čtv úno 12, 2009 18:27

prosím o radu, zda-li neexistuje do tohoto zařízení aplikace na zvětšení příchozí SMS/něco jako ZOOM SMS do E-Tenu/
nebo je-li nejaká možnost v registrech na zvětšení zobrazení příchozí SMS
děkuji za každou radu

Uživatelský avatar
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon kvě 26, 2008 12:24
Zařízení: BlackBerry Passport
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Misha kulicka » čtv úno 12, 2009 23:34

Sice to není jenom pro SMS, ale můžeš zkust nastaveni- systém- displej- velikost textu.

Uživatelský avatar
jairoee
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv úno 19, 2009 17:43
Zařízení: HTC TY TN II
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od jairoee » čtv úno 19, 2009 17:53

Chcel by som poprosiť o radu mam teraz htc tn II a neviem ked mi niekto vola mam nadstavene aby mi zobrazovalo zmeskane hovory ale ked si zobrazim ten zmeskany hovor tak mi ho neukaze a to iste sa mi stava obcas z sms spravami ked si najdem smsku, ktora prisla v mojej nedostupnosti a nezbadam a hned ju neotvorim tak sa mi stane ze mi tu sms vobec nezobrazi. Ja myslim, ze ta sms tam je ale neviem kde ju potom uklada .... A este jeden taky problemik stale mi vypisuje na hovoroch iny datum aky je aktualny uz som predstavoval viac krat najprv je to ok ale zrazu z nejakych pricin zasa sa sam prestavi napr dnes je 19.2 a mne ukazuje v nejprijatych hovoroch 28. 02 a to ma zaujma lebo v nadstaveniach mam nadstavene ze je 19.2 tak neviem v com je problem 8-)

Pls rad by som bol keby ste mali dake dotazy k tymto mojim problemom a pomohli mi ich dako vyriesit :-)
PS: MDA mam prvy krat no sice som manual s tymto problemom precital viac krat no ziadne vysledky som nezaznamenal ...

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Bubu » sob čer 06, 2009 9:55

Ahojte. Pred týždňom sa mi začal prejavovať zvláštny problém. Ak mám telefón vystavený akémukoľvek vlhku(stačí ho mať v cyklodrese keď som spotená) a ak sa do pár hodín reštartuje(napr po scheduled backup), naskočí mi trikolóra. Po pokuse o reštart, sa vypne a po spustení zas nabehne trikolóra. Potom nejde nijak inak vypnúť, len vytiahnutím batérie. Tento stav zvykne pretrvávať hodinu a viac... Viem iste, že činiteľ je vlhkosť, ale nemal by telefón akú takú vlhkosť zvládať? Veď ľudia často telefonujú aj za dažďa... Neviete mi poradiť čo s tým? Ďakujem

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od landov » sob čer 06, 2009 10:06

Prepac, ale...ked uz si tak nezodpovedna (chcel som pouzit ovela silnejsi vyraz), ze nosis PDA v prepotenom cyklodrese, tak si ine ani nezasluzis. Preboha ty sa este cudujes??? Ked chces mobil do vlhka a prachu, tak si kup nejaky outdoorovy...Bozem moj !

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Bubu » sob čer 06, 2009 12:03

Ďakujem za veľmi duchaplnú odpoveď :wink: Ty asi nosíš telefón v desiatich obaloch aby sa k nemu nedostala ani prirodzená vlhkosť zo vzduchu :lol: Áno, nie je dobré ho mať len tak v cyklodrese, ale bol v látkovom púzdre :wink: ... to by už mal vydržať, ale ani ten kúsok vlhkosti sa mu nepozdával

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od landov » sob čer 06, 2009 12:09

Aka otazka - taka odpoved... Apropo bicyklovat chodim s PDA uz roky, ale ani by mi ho nenapadlo dat do dresu (v obale alebo bez), mam na neho osobitne puzdro na camelbaku.

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od perm » sob čer 06, 2009 15:23

k jadru predchozi otazky nevim
ale co se tyce pouzivani na kole, tak letos zatim s HTC Touch Pro nemam na kole zkusenost, ale predloni jsem mel Eten X500 a loni HTC TyTN II, oba jsem s sebou na kole vozil a najel jsem za sezonu cca 2000km a nikdy jsem problem nemel-vzdy jsem ho mel v kapse a v pouzdre se spustenou aplikaci

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od -=mike=- » ned čer 07, 2009 21:03

ako take skusenosti aj so servisom mam u operatora.. PDA a celkovo mobily istu vlkost znesu.. Ale dlhodobo ma to nepriaznivy vplyv na zivotnost.. Mal som v ruke mobily, ktore boli pouzivane napr. zenou, ktora ich mala v kuchyni.. Mobil bol zateceny vnutornou vlhkostou.. Alebo napriklad,ked si beries mobil do nevetranej kupelne, ked sa sprchujes.. Samozrejme, zatecene mobily neboli uznane v reklamacii.. Taketo mobily nam prisli zo servisu neuznane a s fotodokumentaciou.. Korodovanie spojov..
Ja som na biku to stale riesil tak, ze som si dal PDA do neoprenoveho obalu z okuliarov..

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Bubu » pon čer 08, 2009 17:26

Dakujem za informaciu. Este mam jednu otazku. Moj operator je Tmobile a mam problem s mmskami. nejdu mi odoslat- pise mi "Unallowed: not provisioned yet." a prijimam ich len prostrednictvom webu. Neviete mi poradit ako donutit mmsky aby sa odoslali a aby sa prijimali do mobilu. doteraz mi to v pohode fungovalo a nastavenia mam na 100% korektne(kamarat ma tmobile a ten isty mobil...nastavenia mame rovnake, mmsky mam aktivovane). :roll: dakujem

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od -=mike=- » pon čer 08, 2009 18:25

mas na mysli, ze ma pda? Internet cez GPRS, EDGE alebo 3G ti ide? Pokial mate nastavenia rovnake, tak odporucam ist do Tm, nech ti povolia funkciu resp. sluzbu "Pristup na internet" ...
Tm ma tieto sluzby na pripojenie:
1. pristup na internet
2. web'n'walk 10MB/mesiac
3. web'n'walk Giga 1GB/mesiac
Pokial nemas aktivny zakladny pristup na internet PDA ani mobil si ani neskrtne k internetu.
Kto vie, ci neboli robene zmeny u operatora... Pokial ti mms fungovali ako mali..
S PDA ti malo kde pomozu u operatora.. :D Ked len tak tu..
popripade skus skontrolovat nastavenia internetu s kamaratom.. a nastavenia MMS..V spravach-MMS Options-server a tam:
Server name: T-Mobile.sk
Gateway: 192.168.001.001
Port number: 9201
Server name: http://mms
Connect via: T-mobile MMS
Pre bezplatnú aktiváciu služby Prístup na internet:
* pošli SMS s textom WEB na číslo 123. Okrem aktivácie služby ti bude doručená linka
---Ex-tm-zamestnanec--- :)

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Bubu » úte čer 09, 2009 13:54

Tak uz to ide. Spojenie tvojich nastaveni(mala som totiz port 8080) a deaktivacii a naslednej aktivacii MMSiek to uz ide. Vdaka

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od -=mike=- » úte čer 09, 2009 17:36

tak to som rad :)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host