HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 23, 2008 16:16

Diskuze o tomto komunikátoru se zde na fóru opravdu rozjela, a jelikož už i druhé vytvořené téma začíná být vzhledem k počtu příspěvků nepřehledné, zakládám téma další, které na předešlou diskuzi navazuje. Vaše dotazy, nápady a přípomínky k tomuto zařízení tedy piště sem.

Předešlé diskuze
Původní téma o HTC TyTN II
Druhé téma o HTC TyTN II (pokračování)

Další odkazy
- přečíst naši megarecenzi
- zobrazit hardwarové parametry

Obrázek Obrázek

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » stř led 23, 2008 16:34

Jsou už nějaké zprávy o novém softewrovém updatu ?

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » čtv led 24, 2008 12:03

Už se několikrát probíral problém s grafickým čipem u Kaisra, dnes jsem k tomu našel velice zajímavý článek http://www.wmhelp.cz/html/modules.php?n ... le&sid=248

jen nevím zda je to dobrá či špatná zprava...

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » čtv led 24, 2008 15:45

Mám pocit, že je to ten stejný článek, pouze v češtině, na který sem na forum dával včera odkaz J.Hrma, nemýlim-li se ;-)

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » pát led 25, 2008 19:31

zdravim mam takovy problem...preinstalovaval sem visty a shodou okolnosti sem daval i hard reset na kaiserovi...ale ted po stazeni aktualizaci a naistalovani systemu mi nejde sparovat kaiser s vistama...nebo spis jde ale ne pres to centrum win mobile jen se zobrazi jako jednotka v "tento pocitac"...tzn ze nelze instalovat a synchronizovat...jinak mam pocit ze je problem se stazenim aktualizace protoze prislusna aktualizace nejde nainstalovat...setkal se s tim nekdo? jde to nejak obejit?

....vyreseno preinstalovanim centra win mobile.....:)

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Georf » ned led 27, 2008 11:18

Zdravím,
poraďte co provést, Kaiser se nemůže propojit s TomTom Home.... ?

Uživatelský avatar
KejmlRX8
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv črc 05, 2007 10:00
Zařízení: HTC TyTN II
Bydliště: Morávka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KejmlRX8 » ned led 27, 2008 14:21

Použivaš spravnou verzi tom tom home? Nestahuj nejnovějši, ale verzi 1.5 to je tušim jedina ktera s Kaiserem funguje...

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » úte led 29, 2008 16:28

Ahoj lidi. Prosím poraďte úplnému začátečníkovi s PDA. Mám Kaisera teprve pár dní, obrovská spokojenost, ale nepřišel jsem na to, jak ho donutit, aby vyfotografované fotky ukládal do mnou zvoleného adresáře, třeba na paměťové kartě. Ukládá je kamsi do rootu.
Druhý dotaz: Jak zajistit, aby při připojení přes GPRS se toto spojení automaticky ukončilo, když skončí program, který ho využívá, např. info o počasí? Když si dám refreshnout obrazovku s počasím, to se provede, ale GPRS se neukončí a já musím do manažera komunikace a ukončit ho ručně. Co s tím?
Díky za odpověď.

headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » úte led 29, 2008 16:54

Na oba tvoje problemy existuje lek jmenem Kaiser Tweak

http://www.jongma.org/KaiserTweak/

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » úte led 29, 2008 21:01

Díky moc, mrknu na to. Jen se divím, že podobné nastavení není možné přímo nějakým nástrojem v OS.

Littlik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon led 28, 2008 15:51

Příspěvek od Littlik » stř led 30, 2008 7:03

RadekB píše:Ahoj lidi. Prosím poraďte úplnému začátečníkovi s PDA. Mám Kaisera teprve pár dní, obrovská spokojenost, ale nepřišel jsem na to, jak ho donutit, aby vyfotografované fotky ukládal do mnou zvoleného adresáře, třeba na paměťové kartě. Ukládá je kamsi do rootu.
Druhý dotaz: Jak zajistit, aby při připojení přes GPRS se toto spojení automaticky ukončilo, když skončí program, který ho využívá, např. info o počasí? Když si dám refreshnout obrazovku s počasím, to se provede, ale GPRS se neukončí a já musím do manažera komunikace a ukončit ho ručně. Co s tím?
Díky za odpověď.
Co se fotek tyce, tak staci, pokud mas otevreny fotoaparat, kliknout na tu sipku dole co vyvola menu a vlevo dole je tlacitko uloziste, tam to prepnout na kartu a vse se mi uklada na kartu, jako klasicky dig. fotak do \Storage Card\DCIM\100Media\

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumper » stř led 30, 2008 7:33

Ahojky, mám problém s GPS, ještě v pátek mně muj Kaiser vedl pěkně na cestách, včera když jsem nastartoval TT, vůbec není schopný zaměřit pozici, když kouknu do nastavení, chytne se tak na jeden satelit, ale polohu vůbec neurčí ani pod širým nebem.... poradí někdo?

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » stř led 30, 2008 7:48

No zkusil bych se kouknout jestly ti nevyprsela platnost dat v quickGPS, ale to by na to nemelo mit vliv, ale je to jedine co me napada.

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » stř led 30, 2008 8:07

je to tím. Taky jsem měl takový problém a update quick gps pomohlo :-)

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumper » stř led 30, 2008 8:07

to jsem zkoušel stáhnout, i několikrát za sebou, ale pořád stejné, vůbec se nechytne

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř led 30, 2008 8:37

vypni zapni a popojdi o 10 jinam ;-)

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř led 30, 2008 15:43

Ahoj lidi. Vysvětlí mi někdo tuto záhadu s Kaiserem? Mám ho od minulého pátku, takže možná jsem někde dělal začátečnické chyby, ale: O víkendu jsem si s ním hrál, zkoušel v něm nainstalované programy, neprováděl jsem ale žádná nastavení apod. Najednou přestal přístroj reagovat, po otevření klávesnice nepřepnul displej do horizontální pozice, pokud mi někdo volal, slyšel vyzvánění, ale mě telefon nezazvonil, pouze se objevila snaha jakoby otevřít info okénko s volajícím, ale Kaiser vytuhl. Já jsem ale volat mohl. Vše bylo strašně pomalé, jako by mi běželo na pozadí mnoho aplikací, ale správce neukazoval přitom žádnou. Jediné aplikace, které jsem tam měl navíc nainstalované, byly koupené šachy a rovněž zakoupený TomTom 6. Takže žádný pirátský zavirovaný soft. Ten TomTom mimochodem nešel spustit taky. Nepomohl ani soft reset. Po něm Kaiser opět tuhý a pomalý. Celý den si ani neškrtl, ale přijel jsem večer domů a zkusil ho připojit kabelem k PC. Přístroj párkrát zapípal a OPRAVIL SE. Dodneška vše funguje OK. Setkal se někdo v tomto fóru s něčím podobným a nevíte někdo, co se vlastně stalo, aby se mi to neopakovalo? Nosím v tašce ještě svůj starý mobil pro případ nouze, ale nerad bych, abych ho někdy musel kvůli podobné chybě použít.

Horacekm
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř led 09, 2008 22:56
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od Horacekm » čtv led 31, 2008 15:43

Mě se stalo něco podobného - ale zdechnul dotykový displej a bojoval jsem s tím dva dny... Pak jsem se měsíc hádal s prodejcem a nakonec jsem vyfasoval nový displej (těšil jsem se na nový tlf) a pak se stalo to samé, co jsi psal Ty. Jakoby zešílel procesor a něco běželo na pozadí - takže to bylo rychlé jako ohřívání bazénu. Nakonec jsem ve vzteku vyškubnul baterii a nechal ho asi půl hodiny vyvětrat. Pak se zase rozeběhnul a od té doby to nezopakoval.

Horacekm
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř led 09, 2008 22:56
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od Horacekm » čtv led 31, 2008 15:51

Mám ale jeden velký problém, se který si nevím rady - Když v telefonu zadám do kalendáře schůzku například o 2 dny později a zadám do schůzky i povinné nebo nepovinné účastníky - telefon automaticky rozešle do outlooků info. Jenže Ti, kdo dostanou nabídku na schůzku mají pouze údaje - kdy jsem to psal. = Datum dne vzniku a hodinu taky. O tom, že to bude za dva dny a v jinou dobu tam není nic.

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » čtv led 31, 2008 21:53

Horacekm mě též pomohl vyndat baterku a chyba se pak již neopakovala

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti