HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pát led 04, 2008 9:32

to se tu resilo uz asi tisickrat...klido nahraj...a jak jsme nebo spise kolegove z ruska jak postoupily s vypnutim staticke navigace?

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » sob led 05, 2008 0:00

Zdar všichni.. Tak jsem konečně objevil aplikaci, která mi "přidá" klávesu CTRL na hardware klávesničku..:-). Jedná se o program PQzII, který dokáže přemapovat hardware tlačítka na funkce, které právě potřebujete..;-).
Pro více informací koukněte např. na stránky Radka Hulána, kde je daný prográmek popsán detailněji..

Uživatelský avatar
mike007
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř črc 11, 2007 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Příspěvek od mike007 » sob led 05, 2008 2:27

Ahoj, plánuju koupi Kaisera a mám jen jednu otázku pro ty, co ho již mají. Vyplatí se vrazit 18000,- do tohoto smartphonu, kdyby jste měli na výběr, koupili by jste ho znovu nebo už ne?

Bojím se, že až si ho koupím, tak se mi nebude líbit. Zatím ho znám jen z fotek, recenzí a videí a nevypadá zle. Skutečnost ale může být jiná...

Díky za odpovědi.

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » sob led 05, 2008 7:09

mike007 rozhodně kaisra doporučuji. Jen si nekupuj customizovaný má staršně moc chyb ve firmweru... ale volný prodej, kde můžeš sám aktualizovat. Vřele doporučuju. Je to super mašinka co tě nezklame... A mimochodme dá se sehnat i levněji než za 18k

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » sob led 05, 2008 14:24

Odporúčam aj ja, keby sa tento pokazil, tak kúpim opäť Kaiser-a :-)

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » sob led 05, 2008 17:44

Taky vrele doporucuju koup Kaisra, je stabilni, dobre vyrobenej ......
Pokud mas penize ktery ti nebudou chybet, jdi do net.

PS: Ale pocitej s tim, ze fotak+kamera je pouzitelna jenom pri venkovnim osvetleni, v mistnosti si neskrtnes.

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumper » sob led 05, 2008 19:04

už by ten foťák mohl někdo pořešit....

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » sob led 05, 2008 20:39

jumper doufám a věřím že ten foťák pořeší právě nová verze firmweru...

lunatic.george
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob led 05, 2008 20:55

Kaiser ano či ne ?

Příspěvek od lunatic.george » sob led 05, 2008 21:16

Před koupí doporučuju důkladně si rozmyslet, co od přístroje očekávám a proč ho chci. Já jsem chtěl multifunkční zařízení u něhož mě kromě telefonu zaujalo i GPS, funkce PDA a hardwarová klávesnice. Používám v něm totiž program jako každodenní pracovní nástroj.
Vše je naprosto OK, funkčně i ergonomicky (snad jen trhavé foto). Ovšem pro moje potřeby je malý displej. Obtížně v terénu zadávám údaje. Takže já počkám na následné HTC s větším displejem a Kaisera věnuju synovi. Ale obecně jsem zatím nenašel chybu (mám ho od O2).

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Nahrávání hovorů..

Příspěvek od Burgy » ned led 06, 2008 0:50

V jedné konkurenční diskuzi jsem narazil na téma nahrávání hovorů, kde kdosi fňukal, že nemůže najít žádnou aplikaci pro WM6, která by uměla automaticky nahrávat příchozí/odchozí hovory a to "obě strany"..tedy volaného i volajícího.. Nevěřícně jsem zakroutil hlavou (jako bývalý uživatel Symbianu jsem vyzkoušel řadu softíků podobného zaměření..) ale ono snad vážně nic takového není.. :roll: .
Nebo se pletu a má někdo nějaké aktuální informace?
Ne že bych potřeboval nahrávat hovory dnes a denně, ale občas se to hodí..

jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 03, 2006 9:22
Zařízení: HTC HD2, SG II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jokeeman » ned led 06, 2008 18:47

zdravím. Prosím, jaká je tedy poslední verze rom?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2008 19:09

Posledni verze je 1.83.462.0 CSY,ktera _oficialne_ke stazeni nikde neni,ale je ke stazeni dumpnuta verze.Posledni WWE verze pro cistokreveneho Kaisera(tedy zadny dopod apod) je stale 1.56.405.5WWE

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pon led 07, 2008 16:37

Je možné na today obrazovke vyvolať SW klávesnicu ?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon led 07, 2008 16:57

K cemu potrebujes na today obrazovce klavesnici??

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pon led 07, 2008 20:05

Chcem si spraviť screen (bez pripojnia na PC) za pomoci tlačítka "oko" - druhý nalavo vedla spacebaru. Alebo ako spraviť tento screen bez PC ?

jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 03, 2006 9:22
Zařízení: HTC HD2, SG II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jokeeman » pon led 07, 2008 21:58

uiqjirka píše:Posledni verze je 1.83.462.0 CSY,ktera _oficialne_ke stazeni nikde neni,ale je ke stazeni dumpnuta verze.Posledni WWE verze pro cistokreveneho Kaisera(tedy zadny dopod apod) je stale 1.56.405.5WWE
no já jám verzi 1.56.405.5 a nezdá se mi moc dobrá, tak nevím, ale zase jen kvuli updatu se mi to nechce dávat na měsíc do servisu, kor když ho mám teprva pár dnů :???:

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » pon led 07, 2008 22:09

SPIKEBOY píše:...
No třeba pomocí prográmku Magic SS. Jeho spuštění si přiřadíš na některé z tlačítek a můžeš pořizovat screenů, kolik jen budeš chtít..;-). Ale je spousta (možná i lepších) aplikací, které toto umí.

Obrázek

Rumcajs_tr
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 18, 2007 21:31

OneBridge (iAnywhere) na Kaiserovi

Příspěvek od Rumcajs_tr » pon led 07, 2008 22:11

Zdravím všechny uživatele Kaisera a doufám, že někdo řešil podobný problém jako já:
Ve firmě používáme pro synchronizaci LotusNotes a PDA software OneBridge od firmy iAnywhere. V kaiserovi mám nainstalovánu verzi 5.5.2007.0702.

S tímto softwarem mám dva problémy:
1) Používám utilitu OneBridge LiveConnect (funguje podobně jako "push" technologie, tedy doručí e-mail do mobilu v reálném čase). Samozřejmě bych chtěl nastavit nějaké upozornění, pokud přijde nový mail. V nastavení OneBridge LiveConnect je pouze možnost "Notify using:" a zaškrtávací pole - display, sound a vibrate. Mám zvoleny všechny a když přijde nový mail, LiveConnect mi zobrazí zprávu, zavibruje ale jen krátce pípne! To pípnutí je vlastně zvuk "default.wav" který je v adresáři Windows. Nikde jsem nenašel možnost tento zvuk změnit (je dost krátký, takže si ho člověk těžko všimne). Napadlo mě dokonce nahradit soubor "default.wav" ve Windows, ale je v ROMce, takže smůla. Přišel někdo na nějaký způsob jak upozornit na nový mail jiným zvukem? Nastavit zvuk upozornění na maily v Nastavení - Zvuky a Upozornění jsem zkoušel - bez výsledku.

2) Po instalaci OneBridge se mi levá kontextová klávesa přemapovala (původně tam byla funkce "Kalendář") na volbu "Upozornění" a po jejím stisku vyskočí okno OneBridge LiveConnect se stavem připojení klienta k serveru. Protože se ale tento stav dá zjistit i kliknutím na malou zelenou ikonu OneBridge na horním řádku vedle hodin, přijde mi škoda zabírat si tím ještě i levou kontextovou klávesu. Přišel někdo na to jak to vrátit zpět na kalendář?

Je mi jasné, že jsou to hodně specifické dotazy, asi na ně může odpovědět jen někdo, kdo už OneBridge na Kaiserovi nebo WM6 používá, ale přesto to zkouším. Pokud by admin uznal, že je to spíš na samostatné téma tak prosím o přesunutí nebo ho můžu klidně i založit sám.

Hezký den, Rumcajs_tr

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon led 07, 2008 22:22

Chcem si spraviť screen
Otisk obrazovky umi i sunnysoft klavesnice,v nastaveni das prodlevu 10 sec.Ve zpravach kde soft klavesnici v pohode otevres stisknes oko a mas 10 sec casu, nez se bude delat otisk obrazovky.Dost casu se vratit na Today obrazovku.

stano77
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát říj 20, 2006 10:59
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

wifi

Příspěvek od stano77 » úte led 08, 2008 7:56

Zdravim....
Kupil som si pda Kaiser a wifi kluč wl-167g... chcem sa tymto pda pripojit na net prostrednistvom wifi
Mam urobenu siet.... internet mi ide do switcha... zo switcha do pocitača a v tomto positači mam spominaný kľuč.... V pohode vytvorim siet a ja spojim.... no ked chcem ist na pda na net pise ze sa stranka neda zobrazit.... neviete poradiť ako na to? Davnejsie som sa spojil bez problemov ale s inym pda.Jednalo sa o Trinity HTC. Diky

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti