HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
boko
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte pro 04, 2007 16:51
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boko » stř pro 26, 2007 20:45

ICQ pre WM6 !!!
Aktivne som vyuzival tlacitko - HLADAT - ale nenasiel som

Hadam vhodneho ICQ komunikatora pre WM6 HTC Kaiser.
1. ICQ.com - uplny grc niekde som nasiel 1.0 beta ale tam to asi skoncilo pri vývoji - podla mna dohoda medzi Windows Live Messenger pretoze na oficialnych strankach ICQ som nasiel klientov len pre Symbian a Nokiu
2. Vyskusal som QIP, mCHAT a pod. nestabilne a nefunkcne vsade uvadzaju pre WM5
3. na Preludeicq.com uz ani nefunguje oficialna stranka

Vie niekto poradit funkcneho messengera pre ICQ pod WM6 ???
Na IE som stravil cca 1,5 hod (google, smatmania.cz apod.) - hladanim a nic som nenasiel a to nepocitam instalacie a skusanie

DAKUJEM

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » stř pro 26, 2007 21:11

No, ja používám Jabber, ale pár ICQ klientů jsem taky testnul.. Tebou zmiňovaný QIP mi chodil bez problémů a pokud jde o nestabilitu, tak za to může ICQ síť jako taková, resp. to, že stále něco upravují na kom. protokolu a Ty to odnášíš.. Zkus si schválně IM+, to je hodně dobrý program.. Bohužel tomu odpovídá taky jeho cena..(40$..:-(..)

Uživatelský avatar
SakyOneill
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob říj 27, 2007 22:10

TomTom

Příspěvek od SakyOneill » čtv pro 27, 2007 0:41

Ahoj, zkoušel jsem nainstalovat TOMTOM z přiloženého cd, ale při instalaci se mi Kaiser neustále odpojuje a nebo napíše že TOMTOM není platná aplikace???

Děkuji za rady..........

Uživatelský avatar
pavklu
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv zář 27, 2007 22:28
Zařízení: Motorola Droid2 Global white
Bydliště: Dlouhá Třebová

Příspěvek od pavklu » čtv pro 27, 2007 1:25

to boko - pouzivam im+ a muzu jen doporucit

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv pro 27, 2007 12:32

Nazdarek vsem. Mel bych par asi hloupych otazek. Tak predem dekuji za opdpoved. Zajimalo by me, zda se da v kontaktech nastavit jen zobrazeni kontaktu v pameti. Mne se zobrazujou najednou jak pamet tak SIM. Za druhe: zda se da zmenit nejak zvuk na SMS. A za treti: jakou kartu cca 4GB muzu pouzit aby fungovala. Slysel jsem, ze funguji karty jen do 2GB. Jakou mi muzete dopurucit znacku a velikost aby bezproblemu fungovala??? Jeste jednou diky ua odpoved.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » čtv pro 27, 2007 12:43

Kaiser podporuje karty microSD i microSDHC az do teoreticke velikosti 32GB.Slysel jsi spatne.Na trhu je bezne k dostani 8GB microSDHC.
Zvuk na sms se samozrejme zmenit da,ctes takhle nekdy manual k telefonu??

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv pro 27, 2007 13:15

Jasne ctu manualy, ale tak nejak HTC od vodafonu neobsahuje zadnej manual... jen v aj.

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv pro 27, 2007 13:19

Jinak dekuji za odpoved:-) A jeste bych potreboval jednu radu. Pri instalaci ActiveSync mi nastala chyba - nemuze byt spustena pozadovana DLL knihovna. Nevite nekdo co s tim? Nebo o jakou knihovnu se jedna? Uz se s tim trapim 2 dny...

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

aktualizace

Příspěvek od rimesev » čtv pro 27, 2007 13:20

Tak tu mám oficiální update firmweru pro TYTNA II - víc info na

http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=1422

ale zajímalo kdy konečně uvolní nějaký pořádny update pro customizované kaisry od vodafonu, z těch chyb co tam jsou už mi jde hlava kolem... :lol:

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » čtv pro 27, 2007 13:31

pro: pavelikk..

TyTN II od Vodafone obsahuje český manuál.. Nachází se na přiloženém CD v podobě pdf dokumentu.
Změnu vyzvánění SMS naleznes v: Start - Nastavení - ikona Zvuky a upozornění - záložka Upozornění...a tam, pod názvem Událost si najdeš příslušnou věc, kterou chceš změnit (mě to ze začátku taky nešlo nějak najít..:-)..)
Jinak Ti doporučuji používat tlačítko HLEDAT..;-) Tvůj dotaz se tu řešil už několikrát a naposledy i na této stránce (Příspěvek: #376 a #379)

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv pro 27, 2007 13:45

diky moc, polkusim se navod nekde stahnout, protoze ja jsem mel v balicku jen 2 cd primo od HTC a cesky manual se asi nekomu hodil...

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » čtv pro 27, 2007 15:26

Nemusíš nic hledat..návod najdeš ZDE, na SmartManii..:-).

RadekZet
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř pro 26, 2007 14:59

Kaiser od Vodafonu

Příspěvek od RadekZet » čtv pro 27, 2007 15:32

Chtěl bych se zeptat v čem spočívá customizace TyTna II od Vodafonu? Mám ho právě od tohoto operátora, ale na nic jsem nepřišel co by Vodafon změnil ani jeho logo nemám. Lokalizace je od Sunnysoftu spolu s InterWrite Pro 9.5 Dík za reakce. Radek

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » čtv pro 27, 2007 15:51

Já mám TyTNa taky od Vodafone a ničeho zásadního jsem si nevšiml.. Ona se ta customizace může týkat i jen toho, že tam máš už přednastavené parametry pro datová spojení. atp. Ale jinak vážně nevím o ničem, co by tam bylo "navíc"..:-)

RadekZet
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř pro 26, 2007 14:59

Kaiser - Vodafone

Příspěvek od RadekZet » čtv pro 27, 2007 16:04

No jo, ale já mám operátora T-mobile a sotva jsem vložil SIMku tak se hned zobrazilo logo mého operátora a ani se mi nerozjela autiomatická konfigurace nastavení datového připojení a vše funguje tak jak má. SMS MMS internet EDGE atd. Radek

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv pro 27, 2007 16:15

Tak uz jsem vetsinu problemu vyresil. Zbejva ted ten VELKY PROBLEM s ActiveSync. Pri instalaci ActiveSync mi nastala chyba - nemuze byt spustena pozadovana DLL knihovna. Nevite nekdo co s tim? Nebo o jakou knihovnu se jedna?

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » čtv pro 27, 2007 17:06

Neblokuje Ti tu instalaci nějakej firewall, nebo antivirák? Zkus je preventivně vypnout a nainstalovat, nebo testni nějakou starší verzi ActiveSync (v. 4.4).

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv pro 27, 2007 17:44

na WM6 jina než 4.5 nefunguje :wink:
OT: 27 stránek za necelý 2 měsíce, rekord :lol: sazim kilo že do pul roka bude diskuza 4 vlákna :lol:

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » čtv pro 27, 2007 18:23

A-ha..díky za opravu a sorry za mystifikaci.. :oops:.

boko
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte pro 04, 2007 16:51
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

IM+

Příspěvek od boko » čtv pro 27, 2007 19:40

dik za informaciu, IM+ som vyskual tiez a bol jediny stabilny v trial verzii a uz som ho aj objednal takze asi jedine plateny soft - maju snahu drzat podporu

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 5 hostů