HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned pro 09, 2007 9:43

Ale to máš pravdu. těch 41 právě obsadil systém. Ted ze sebe udělám možná vola, protože se pletu do věci, kterým nerozumím, ale není ten rozdíl možný převodem z "bitů" na "bajty", tak jak je tomu u počítače často? odpovídalo by to: 101,38 / 0,8 = 126,725.

Uživatelský avatar
Peteer
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv lis 01, 2007 11:00

Příspěvek od Peteer » ned pro 09, 2007 10:24

Pameť mám úplně stejně, je to systém

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » ned pro 09, 2007 17:45

zdravim
tak mam stale problem s autonabijeckou, bylo mi poradeno at koupim autonabijecku primo od Tmobile ale je to porad stejny problem, pristroj se tvari jako ze se nabiji ale pritom se nenabiji :(((( poradte prosim co s tim uz jsem fakt zoufaly... popripade se pochlubte jakou nabijecku mate vy

happytm
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát lis 23, 2007 15:24

Příspěvek od happytm » ned pro 09, 2007 19:26

chtel bych se zeptat...(vim ze se to tu uz resilo ale nemuzu to najit)...jak se zbavit toho aby fotak v horsich podminkach nebyl tak zpomalenej a rozmazanej?

Prsnaj
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 09, 2007 23:59

GPS a spojení s TomTom

Příspěvek od Prsnaj » pon pro 10, 2007 0:09

Mám problém se spojením GPS a TOMTOM. Když zapnu TT tak mi to neustále píše "no GPS device" Zkoušel jsem různě upravovat nastavení a i zmíněné dlouhé čekání. Fórum jsem prošňupal horem dolem, ale zmínku o tomto problému jsem nikde nenašel. Nastavený mám interní GPS receiver, ale ani tyhle změny anebo úpravy nepomohly. Vypadá to skoro jako by tomtom nevěděl o přítomnosti přijímače, nebo ho nemohl najít. Nemusí se třeba nějak extra zapnout..?? Stalo se to ještě někomu z vás...? Popřípadě nenapadá vás čím by to mohlo být..??

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon pro 10, 2007 7:38

happytm píše:chtel bych se zeptat...(vim ze se to tu uz resilo ale nemuzu to najit)...jak se zbavit toho aby fotak v horsich podminkach nebyl tak zpomalenej a rozmazanej?
podrzet fotak priostreny, soft reset a po najeti pdacka domacknout. nicmene to nefunguje vzdy a kazdemu. doporucuji vyprdet se na fotak v pda (obecne) a poridit si digi fotak ;)

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Georf » pon pro 10, 2007 10:40

Aktivoval jsem na Kaiserovi TT6 a dokoupil mapu 680.1536_Eastern_Europe. Chtěl jsem využit novou funkčnost TT tzv. Map Share, ale ani v přístroji, nebo TT Home se mi to nepodařilo - nejde najít ikonku pro opavu. Řešil jste to již někdo ?

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Georf » pon pro 10, 2007 10:40

Aktivoval jsem na Kaiserovi TT6 a dokoupil mapu 680.1536_Eastern_Europe. Chtěl jsem využit novou funkčnost TT tzv. Map Share, ale ani v přístroji, nebo TT Home se mi to nepodařilo - nejde najít ikonku pro opavu. Řešil jste to již někdo ?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon pro 10, 2007 10:45

a nepodporuje to jen TT7 pro PNA?

tonnyk
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř lis 28, 2007 20:58

Re: GPS a spojení s TomTom

Příspěvek od tonnyk » pon pro 10, 2007 18:01

Prsnaj píše:Mám problém se spojením GPS a TOMTOM.
Řešil jsem podobný problém s HTC Kaiser. No GPS device znamená, že jsou asi špatně nastavené parametry, tedy že GPS modul vůbec nenalezne. V TomTom je třeba zvolit „interní GPS“ nebo „jiná NMEA GPS“ a manuálně nastavit parametry COM4 a 4800 rychlost.

happytm
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát lis 23, 2007 15:24

Příspěvek od happytm » pon pro 10, 2007 18:55

To P.A.Ť.O.: mno mne to nejede... :-( jinej zpusob neni... ?

Rumcajs_tr
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 18, 2007 21:31

Příspěvek od Rumcajs_tr » pon pro 10, 2007 20:06

ARow píše:zdravim
tak mam stale problem s autonabijeckou...
Ahoj, možná je to blbost, ale už jsem se setkal i s tím, že některé autonabíječky odmítaly nabíjet, když bylo v Kaiserovi zaškrtnuto pole "Pokud je zařízení zapnuto, nenabíjet baterii pokud je připojeno k PC".
Nezapnul jste si náhodou tuto volbu? Defaultně je odškrtnutá.
Jak říkám, možná je to blbost, ale co kdyby...
PS: Dostal jsem teď ke kaiserovi nabíječku do auta - myslím, že na obalu byl výrobce Brodit - a tváří se, že nabíjí v pohodě.

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » pon pro 10, 2007 22:18

pato: bacha, ne reset, jen ho vypnout - dat do standby.

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Autonabíječka

Příspěvek od rimesev » pon pro 10, 2007 23:22

No já jsem měl problém s autonabíječkou že nefungovala, pak jsem zjistil že u starších typů aut, je hlubší ta zásuvka než kolík autonabíječky a tudíš nedosáhly na sebe kontakty, vyřešila to pružinka na sazená na ten zásuvný camprdlík nabíječky a voalá kaiser se nabíjí. :grin:

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » úte pro 11, 2007 9:57

Rumcajs_tr: no to jsem si prave taky zpocatku myslel ale zaskrtle to nemam:(( az pojedu zitra v aute tak zkusim naky windows klasicky tricky jako restart zarizeni zaskrtnout odskrtnout atd a uvidim co to udela :)

ad ps: ja vyzkousel jednu levnou motorola, potom jednu silnou zalitou v plastu s modrym papirem(nepamatuji si vyrobce:) a jeste jednu potom na prodejne nez mi vratili penize + jeste nyni tu od Tmobile pro MDA

a kde jsi tu brodit koupil?

rimesev: stejny problem jsem mel u stareho telefonu nez jsem zjistil ze to chce pridat trochu vic sily :) ale jakmile sviti dioda tak to znamena ze je to OK ne?

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » úte pro 11, 2007 10:17

Jistě zelená znamená nabíjení.Ahoj Olda :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte pro 11, 2007 10:51

Podarilo se nekomu vypnout statickou navigaci? :grin:

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » úte pro 11, 2007 14:03

olda: tj jenze bohuzel šťáva do pristroje netece jelikoz kdyz ho po jizde vyndam tak je naopak vybity:(

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » úte pro 11, 2007 16:46

problem bude v usb konektoru... cetl sem cosi o tom ze pro spravnou fci musi byt propojene dva piny ... ted uz nevim z hlavy ktere... doplnil by to nekdo?

Jezevec
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon lis 12, 2007 17:51
Zařízení: HTC TYTN II, HTC Pro 2
Kontaktovat uživatele:

skb_group_sms_3.03 a synchronizace

Příspěvek od Jezevec » úte pro 11, 2007 16:51

Zdravím a obracím se na uživatele aplikace /název v předmětu/. Z Tytn do PC vše funguje. Opačně mi to hlásí, že zařízení je nepřipojeno a synchronizace neproběhne. Je to stejné na počítači s Vistou i s XP. Myslím, že to bude jen maličkost, ale ne a ne to rozchodit...

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů