HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » stř říj 24, 2007 20:09

tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...

Pepe DeLuxe
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 04, 2007 12:15

Příspěvek od Pepe DeLuxe » stř říj 24, 2007 21:14

Tak uz ho mam take doma, mam ho od Vodafone a je stejny jako original, bez jakehokoliv loga. mozna ze ho dali do prodeje ne rychlo ze nestahli ani dodelat logo. Manualy a vsechny letaky jsou anglicky a je pouze prilozene vypalene cd s prelozenym manualem.

oco1
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát zář 21, 2007 11:27
Bydliště: Třinec

Příspěvek od oco1 » stř říj 24, 2007 22:04

ARow píše:tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...
hele taky mám autonabíječku, která mi nenabíjela JELIKOŽ jsem mel nastavené

SYSTEM - NAPAJENI - moznosti - "pokud je zařízení zapnuto, nenabijet baterii pokud je pripojeno k PC."

pokud si to "odfajfkneš" tak to nabíjet nebude, pokud to necháš "neodfajknuté" tak to nabíjet bude:)

taky sem to řešil v autě při GPS a to ne a ne nabíjet, tak sem musel zastavit a podívat se v čem je háček :)

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » stř říj 24, 2007 22:49

oco1 píše:
ARow píše:tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...
hele taky mám autonabíječku, která mi nenabíjela JELIKOŽ jsem mel nastavené

SYSTEM - NAPAJENI - moznosti - "pokud je zařízení zapnuto, nenabijet baterii pokud je pripojeno k PC."

pokud si to "odfajfkneš" tak to nabíjet nebude, pokud to necháš "neodfajknuté" tak to nabíjet bude:)

taky sem to řešil v autě při GPS a to ne a ne nabíjet, tak sem musel zastavit a podívat se v čem je háček :)
tak odfajfknute to mam :( v praci to mam pres kabel k pc a nabiji mi to ale v aute ne a ne ...

kofola173
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 25, 2007 6:11

HTC Kaiser

Příspěvek od kofola173 » čtv říj 25, 2007 6:17

Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv říj 25, 2007 6:47

nabíječka: nabíjím přes držák do auta (brodit), který mi zůstal po unim a funguje

karta: 1gb, sandisk ultra speed

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » čtv říj 25, 2007 10:07

Tak už je v nabídce i u Vodafone.
viz. zde:
http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail=5&lang=cs

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » čtv říj 25, 2007 10:09

Zamykání Kaisera tlačítkem ukončení hovoru

Pokud nechcete Kaisera zamykat kliknutím na obrazovku,je tu druhá možnost a to dlouhé podržení červeného sluchátka(tlacitko na ukonceni hovoru)

jirkab
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob úno 24, 2007 19:11
Bydliště: Praha

Re: HTC Kaiser

Příspěvek od jirkab » čtv říj 25, 2007 10:34

kofola173 píše:Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?
4GB SanDisk - bez problémů.

berkoni
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv říj 25, 2007 16:17

Příspěvek od berkoni » čtv říj 25, 2007 16:23

6GB SanDisk- také bez problémů : )

xanders
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 20, 2007 19:48
Kontaktovat uživatele:

Reklamace

Příspěvek od xanders » čtv říj 25, 2007 17:16

Ahoj. Chci se zeptat mám ho asi 5 min a po prvním zapnutí se mi uprostřed displeje objevila modrá tečka. Je to nějakej bod kterej pořád svítí stejně. Nevím co s tím. Je to na reklamaci? Tohle by se u přístroje za takovy prachy stávat nemělo. Myslíte si že je to na reklamaci? Nebo ho mám vrátit?

xanders
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 20, 2007 19:48
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xanders » čtv říj 25, 2007 17:32

Ještě dodatek. Ta tečka je jen v hlavním menu. Když najedu do kontaktu tak už tam ta tečka není.

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Re: HTC Kaiser

Příspěvek od SPIKEBOY » čtv říj 25, 2007 18:41

kofola173 píše:Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?
4GB MicroSD HC od Kingston - OK :P

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » čtv říj 25, 2007 19:34

ach jo zase O2 to brzdi, sice ho maji v nabidce , ale k dispozici nevim kdy bude. zatím ho nikde nemaj ani v eshopu :-( doufam ze bude brzo

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv říj 25, 2007 19:36

taky 4 Gb od sand-disku...dnes sem si byl v brne pro novy kousek a oni na mne zapomeli tak mne prijde v pondeli postou :-(

Uživatelský avatar
pavklu
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv zář 27, 2007 22:28
Zařízení: Motorola Droid2 Global white
Bydliště: Dlouhá Třebová

Příspěvek od pavklu » čtv říj 25, 2007 21:33

6 GB Sandisk SDHC
to Arrow - tak autonabijecky jsem vyzkousel 3 a az ta treti funguje. koupil jsem v SS usb adapter do auta 2000 neco a funguje. zajimave je ze jim v prodejne na adapteru nefungovala a v aute to bylo ok

Boda Nepa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv říj 25, 2007 20:05

Příspěvek od Boda Nepa » čtv říj 25, 2007 23:07

Ahoj, chci si ho taky koupit a tak by mě zajímalo pár věcí ...
Liší se tento telefon od vodafonu nějak od telefonu, kdybych ho koupil někde na eshopu, třeba u Sunysoftu?
Má také mapy TomTom? Má také ty bonusové aplikace jako HTC Task Manager 1.5 a ostatní?
Je ten telefon prostě stejný, jako v této recenzi?
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=178

Jak je to s updatem rom? může se do tohoto telefonu použít update přímo od HTC, když vydají novou verzi rom?

Díky za odpovědi
Bóďa :)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pát říj 26, 2007 7:43

novou romku muzes v oho nahrat ale bojim se ze asi ztratis zaruku...jinak myslim ze bonusove programy tam budes mit...a ten tom tom opravdu netusim...

Dragokazov
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 11, 2006 11:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragokazov » pát říj 26, 2007 9:14

Ofic. ROM se záruka dle mého názoru logicky neztrácí ;)

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát říj 26, 2007 9:24

logicky sice ne, ale politika operátorů je jiná než politika htc, takže bych na to moc nespoléhal ;) navíc, nejsem si až tak jistý, že by vodafone vydal svoji vlastní (=ofiko) ROM..

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů