HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

Budik

Příspěvek od Robo » čtv říj 18, 2007 11:44

Udelal jsem to presne dle tve rady,ale bez uspechu...mam to ve formatu mp3, zkopiroval jsem to do windows\rings a v budiku se mi to sice objevilo,ale pri zvoleni vyzvaneciho tonu mi to preskocilo na default a nejede to.Ted pri prekopirovani souboru do rings se mi tam uz neobjevi.Ach jooo nemate jeste nekdo nejakou radu nebo zkusenost?

uz to tu sice slo, ale nemuzu to najit nevite jak zrusit abych v kontaktech videl jenom udaje z adresare a ne udaje ze simky ,je to nejaka uprava registru... diky

dave84
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:34
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dave84 » čtv říj 18, 2007 13:21

Mám pár dotazů.
1,Když si koupím navigační software Tom Tom na paměťové kartě, tak ji překopíruji na paměťovou kartu co si koupím?
2,kolik stojí a jak je velká redukce na 3,5 jack a jak hraje hudba při připojení např. koss porta pro?
3,Když budu stát a třeba psát na klávesnici, drží se Kaiser ve stoje dobře, nedovedu si to představit?
4,Když volám a mám tak telefon u ucha nestane se např., že něco uchem pomačkám na displeji?

Zajímá mě to všechno z důvodu, že mám N95, ale Kaiser se mi hodně zalíbil, i když budu muset oželet kvalitnější foťák,video,TV-out a mass storage, ale hodně mě láká WM, dotykáč a HW klávesnice a to že zase musím zkusit něco nového.
Předem dík za dotazy.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv říj 18, 2007 14:12

tak to jsem se hodně pobavil :lol:

ad 1) jo
ad 2) cca 12 USD a káblík je dlouhý /odhadem/ 5cm
ad 3) drží se normálně= pohodlně
ad 4) záleží, jak moc si budeš tytna cpát do ucha :twisted:

foťák není nejhorší, i když blesk by se hodil, to je pravda.. video problém není, mass storage taky ne. tv-out asi nehrozí, no..

2 Robo: zkoušel jsi se zeptat pana Goggla na "hide sim ppc"??? asi ne, hádám.. :tlem:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv říj 18, 2007 14:34

2Robo: postup hide sim na upravu registru jsem daval kdysi do sekce Tweaky a navody tady na foru. Jinak jsem na to videl na xda-dev .cab, ktery to upravoval.

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 176
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Apple iPhone XS Max
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrono Leggionaire » čtv říj 18, 2007 14:50

j, tady to je..odzkoušeno na 8310
HKCU,"ControlPanel\Phone","ShowSim",0x00010001,0 ten ShowSim musite vytvorit. Slouzi to k nezobrazovani kontaktu ze sim. Kdybyste nekdo narazil na nejaky tweak pro Crossbow, aby caby po nainstalovani nemizeli, tak sem s tim pls.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv říj 18, 2007 14:55

Tady mas kdyz tak ten cabik na skryti kontaktu.
Přílohy
hide_sim.cab
(1.02 KiB) Staženo 182 x

Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

Příspěvek od Robo » čtv říj 18, 2007 15:02

nAscA píše:2Robo: postup hide sim na upravu registru jsem daval kdysi do sekce Tweaky a navody tady na foru. Jinak jsem na to videl na xda-dev .cab, ktery to upravoval.
diky pohledam to
tak pan Google to mel hned na prvnim radku no jeste nejak doresit ten budik a jsem zase o neco spokojenejsi:-)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » čtv říj 18, 2007 18:31

Pokud chcete videt trochu rozebraneho Kaisera,mrknete sem,soubor s koncovkou cgi otevrete v adobe readeru.Takze kdyby se to branilo,ve vlasnostech zvolte vas pdf prohlizec...
Přílohy
retrieve.rar
(1.71 MiB) Staženo 299 x

Uživatelský avatar
pavklu
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv zář 27, 2007 22:28
Zařízení: Motorola Droid2 Global white
Bydliště: Dlouhá Třebová

budik

Příspěvek od pavklu » čtv říj 18, 2007 21:33

to robo:
opet je reseni jednoduche - zvuk prevest do wavu a nakopirovat do slozky
Windows :-D

Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

budik

Příspěvek od Robo » pát říj 19, 2007 10:08

mas pravdu stacilo to prevest do formatu wav jenom jsem tomu musel zhorsit kvalitu :cry: ,Jo a musi se to prekopirovat primo do Windiws jak jsi rikal a ne do Windows\rings .Diky za radu

Pepe DeLuxe
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 04, 2007 12:15

HTC Kaiser v prodeji u Vodafone

Příspěvek od Pepe DeLuxe » pát říj 19, 2007 10:43

Mam dalsi info ohledne prodeje Kaisera u Vodafone. Bohuzel 15.10. jak drive informovali jiz nestihnou. :roll:

Zde oficialni odpoved:

Váš dotaz jsme konzultovali s příslušným oddělením a můžeme Vám sdělit, že tento typ telefonu budeme nabízet do konce měsíce října.

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » pát říj 19, 2007 17:25

zdravim,
nejak kdyz jsem poprve zapinal kaisera tak jsem zmacknul nejaky cudlik a kdyz nabehla tabulka s vyberem jazyka tak se automaticky zavrela a zustala mi anglictina... nevite jak obnovit cz? predem dik

Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

Příspěvek od Robo » pát říj 19, 2007 17:34

Ja bych udelal hr reset, uz jsem to delal a nabidka jazyka se tam objevi.....Jestli tam mas nejake data tak si to zalohuj...

xanders
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 20, 2007 19:48
Kontaktovat uživatele:

www

Příspěvek od xanders » sob říj 20, 2007 19:51

Máte někdo zkušenosti s tímhle Shopem? http://www.soeasy.cz/index.php?id_zbozi ... &dst=ftree přemýšlím že si ho koupím odsud, ale nevím. :???:

jirkab
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob úno 24, 2007 19:11
Bydliště: Praha

Příspěvek od jirkab » sob říj 20, 2007 20:16

Cena není fakt špatná. Není to náhodou ten shop o kterém hovořili minulý týden v TV, že pouze platíš a zboží nechodí?
Seber o pětikilo více a něřeš kraviny - to je moje rada - kdo chce ušetřit pětistovku klidně prodělá i 17K...Jinak mi písni PM ;-) 8-) .

xanders
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 20, 2007 19:48
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xanders » sob říj 20, 2007 21:59

No tak já si tam právě chci jít pro něj. Mrknou na něj osahat. Posílat si ho nechci. A to zdražili v pátek bylo pod 17tis.

Uživatelský avatar
alaks
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 17, 2007 8:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

www.soeasy.cz

Příspěvek od alaks » ned říj 21, 2007 10:57

Ja mam Kaisera prave z tohoto Shopu. Doslo to v poradku, dokonce jsem platil i z dopravou jeste mene, nez bylo na objednavce. Dost mne to prekvapilo, platil jsem to prevodem z uctu, mel jsem obavy, ze to nedojde. Zbozi bylo v poradku, zatim spokojenost. :smile:

xHeretic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: ned lis 26, 2006 19:08
Zařízení: Windows Phone!

Příspěvek od xHeretic » ned říj 21, 2007 12:27

A co tenhle shop?! Cena 17010,-Kč nevypadá vůbec zle. Odkud máte Kaisera Vy???

Joe008
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 21, 2007 14:38

problém s podsvícením displaye

Příspěvek od Joe008 » ned říj 21, 2007 14:44

zdravím, přečetl jsem si super recenzi na Kaisera od J. Hrmy a hned po přečtení jsem si nechal poslat MDA Vario III. Protože jsem potřeboval nový komunikátor, (N9300 dosloužila, E90 je paskvil) zvolil jsem na základě studia tohoto webu MDA Vario III. Tedy lépe řečeno, dostal jsem budget na tři kusy do firmy na základě přestupu k T - Mobilu. První kus jsem si nechal poslat a hraji s i s tím celý víkend. Rozhodně je to fantastické zařízení a nelituji přestupu od Symbianu, který hodně zaspal dobu ( i když, Psion 5MX a i potom N9300 mi ve své době také vyhovovaly) k WM6. Jediné, co nejsem schopen strávit je to, že pokud je zařízení v provozu na baterii, pracuji na něm na plně podsvícený display a někdo mi zavolá, po skončení hovoru mi display skočí do podivného útlumu ( síla podsvícení je potom zhruba podobná jako když zamknu klávesy) . V tomto slabém podsvícení zařízení dále pracuje i reaguje. Je to ale nevyhovující, protože pokud mám něco rozepsaného, po hovoru už musím zmáčknutím tlačítka power zvolit režim spánek a druhým zmáčknutím power přejít do režimu práce s běžným podsvícením displaye jako před telefonátem. Pokud pracuji se zařízením v režimu napájení z počítače či sítě, po ukončení telefonátu display naskočí do úrovně osvětlení jako před začátkem telefonátu a nikoli do podivného útlumu, jako při provozu na baterii. Měkký reset nepomohl. Je to normální situace, nebo je můj kus vadný? Předpokládám, že Kaiser je kromě obalu stejný. Tvrdý reset se mi zatím nechce dělat, i když kromě Sunnysoft contacts, kalendáře a úkolů v zařízení nic nemám.

Dík za pomoc

Josef

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned říj 21, 2007 14:56

Da se zmenit v nastaveni po jake dobe ma displej zhasnout pri provozu z baterie(kde standartne je 30sec) to je to pohasnuti displeje,pak je tam tez nastaveni kdy se ma zarizeni vypnout,tj uplne vypnuti displeje a uspani zarizeni.To vsechno je standartne v nastaveni(zastupci napajeni,podsviceni..)

Co se tyce vypinani behem hovoru na to je jednoducha zmena pres registry.

Screen Turning off Too quickly during a call - fix

\HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplay DuringCall
Change Value změnit z "1" na "0"

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů