HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xetron » pon říj 15, 2007 17:57

p.a.Ť.o píše:
MAOrh píše:...pokud ho mas v kapse samotnyho tak se nemuze nic stat.....
ale může. zrovna včera /tuším/ psal na ce4you nějaký klučina, kterého kdosi žduchnul a on spadl hádej jak- na kaisera, kterého měl v kapse. troufám si tvrdit, že pokud by ho měl v té dodávané kapsičce, tak to přežil (má na šrot displej)

podobně dopadl nějaký člověk z xda-devu... takže bacha na to! ;)
trošku ot ale k tomu nošeni myslim že neni problem A nejlepe udělate když se naučite davat stranu s displejem otočenou na nohu protože jsem už viděl x rozbitych displeju(klasickych malych u normal mobilu) o roh lavice a tak to schyta jenom kryt baterky Btw nosim tak sveho wizarda a zatim žije ted i crash na kole sem si o roh wizarda prodřel trošku rifle xD

Pepe DeLuxe
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 04, 2007 12:15

Příspěvek od Pepe DeLuxe » pon říj 15, 2007 19:18

Karlos2 píše:Chci si dnes kaisera koupit.
Prosím máte někdo zkušenost s tímto e-obchodem?

Kód: Vybrat vše

http://e-space.cz/htc-p4550-tytn-ii-kaiser/detail.aspx
Cena vypadá strašně lákavě, no ale nevím. Zkoušeli ste to tam někdo?

Prosím o zkušenosti. Děkuji předem.

Pokud snad je tento příspěvek brán jako reklama, omlouvám se a kdyžtak to smázněte.

Děkuji za pochopení.
Jsou levnejsi shopy, tak pro nakupovat tady, kdyz je ani neznas?

Se da sehnat uz pod 16.900 a u vodafone bude mozna cena jeste zajimavejsi, takze shopy pak pujdou dolu.

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pon říj 15, 2007 19:56

Pre tých čo ešte Kaiser-a nemajú (náhlady, ako fotí s efektami) :)
OT: Čo poviete na moju vilu ? :-D :-D :-D


Obrázek



Obrázek



Obrázek



Obrázek



Obrázek

Uživatelský avatar
Egon
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob zář 22, 2007 13:28
Zařízení: Motorola Defy+

Příspěvek od Egon » úte říj 16, 2007 7:17

OT: Luxus, zejména oceňuji výhled na oblohu a revoluční způsob odvětrání. Jen ten komín, je nějakej divnej. :lol:

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte říj 16, 2007 7:40


oco1
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát zář 21, 2007 11:27
Bydliště: Třinec

Příspěvek od oco1 » úte říj 16, 2007 7:43

Mám dotaz ohledně fotaku.

Ve tmě nebo v interiéru se mi obraz šíleně pomalu překresluje, je to děs, než se ten obraz vůbec ustálí, pak další čas než to zaostří... nejde s tim skoro nic vyfotit :-(
V exteriéru je to lepší, tam už to tak netrhá...

Je to normální?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte říj 16, 2007 7:44

no ty woe, tak to je maso. a se vsadím, že nějaká lamka si to tam za tu cenu i koupí :lol:

btw: nová rom: bigstrorage + clean + new kernel - available storage after flash 156.20mb
--> xda-dev

SMAZAT

MrViki
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte říj 16, 2007 16:32
Zařízení: Iphone 5S 64 GB

Příspěvek od MrViki » úte říj 16, 2007 16:36

Jsou nějaké novinky ohledně Kaisera u Vodafone? Měl u něj být od pondělí a pořád nic :-(

Swifty
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát říj 05, 2007 17:46

Příspěvek od Swifty » úte říj 16, 2007 16:38

Jak vám fungují s Kaiserem BT headsety? Já jsem si koupil SE HBH-PV702, kvalita zvuku v pohodě (na xda straší s prý neposlouchatelnou kvalitou zvuku), ale je to strašně citlivý na rušení překážkama. Je to můj první BT headset, tak nevím jestli je to normální, ale je v tom slyšet dost praskání, třeba když si to dávám do kapsy, když s tím hýbu a podobně. Pokud na sebe Kaiser a headset vidí, tak pohoda.

Uživatelský avatar
alaks
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 17, 2007 8:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Příspěvek od alaks » stř říj 17, 2007 8:26

Tak uz mam Kaisera taky, vzhledem k tomu, ze jsem predtim podobne zarizeni nemel, bude zrejme trvat delsi dobu, nez se s tim seznamim. Predtim jsem pouzival mobil se symbianem.
Nevite nekdo jak zjistim na Kaiserovi celkove stazena data?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 17, 2007 8:44

alaks: Na CD dodavanem s Kaiserem je program SPB GPRS Monitor, tak ho nainstaluj :-)

Uživatelský avatar
alaks
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 17, 2007 8:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Příspěvek od alaks » stř říj 17, 2007 9:30

Jiří Hrma: Diky moc, zkusim to. Jeste mam jeden problem: nejaka aplikace nebo program pro navigaci, kde by se mohly zadat souradnice. :-)

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř říj 17, 2007 9:39

Dají se zadat prakticky v každém nav. softu.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 17, 2007 9:47

alaks: a opet se podivej na CD - najdes tam TomToma 6 s moznosti stahnout jednu mapu zdarma (viz recenze). A TT6 samozrejme zadavani souradnic podporuje.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř říj 17, 2007 10:12

přátelé, jak to tak vypadá, tak jsme se dočkali (nebo se v hodně blízké době dočkáme) fungující origoš touchflo cube - muhehe :lol:

více ZDE

duttythroy wrote:
I Got True Touchflo Working
Got it working which I could show you now will try and create a new alpha cab but its working by just using your finger to start and rotate the cube
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tmH44MWLttY[/youtube]

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » stř říj 17, 2007 17:22

Len aby :P , inak na videu to bolo nejaké pribrzdené :???: :lol:

Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

Budik

Příspěvek od Robo » stř říj 17, 2007 20:07

Nevite nekdo jak si nastavit vlastni nastaveni budiku?Zkousel snad uz uplne vsechno, ale nepodarilo se :-(
Jo poradite jeste jak se daji upravit regitsry?

Uživatelský avatar
pavklu
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv zář 27, 2007 22:28
Zařízení: Motorola Droid2 Global white
Bydliště: Dlouhá Třebová

Příspěvek od pavklu » stř říj 17, 2007 20:57

nastaveni budiku myslis? mam to v aj - settings - system - clock & alarms tzn. v cj nastaveni - system - hodiny a alarm - poklepanim a zaskrtnutim se nastavi cas a poklepanim na zvonecek se zmeni melodie, no a na registry staci total commander ;-)

Robo
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř říj 17, 2007 19:57

Budik

Příspěvek od Robo » čtv říj 18, 2007 7:01

Mas pravdu, ale ja jsem se spatne vyjadril ja mel na mysli jak tam mam dostat vlastni melodii ...?Kdo to vi at poradi je to orisek uz se to resi i na vice forech a houby houby

Za ty registry diky...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 18, 2007 7:44

staci hledat, MP3 nebo WMA soubor nakopiruj do slozky /Windows/Rings.

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů