velmi, ale velmi pomale reakce

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Lubos
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát pro 17, 2010 15:19
Zařízení: HTC TyTn II

velmi, ale velmi pomale reakce

Příspěvek od Lubos » pát pro 17, 2010 15:24

Nejak se mi muj Kaiser zasekl, a pri jakemkoliv prikazu (je jedno zda pres displey nebo klavesy) mu trva vice nez minutu nez prikaz provede. Restart vubec nepomaha. :-( Poradte prosim zda je potreba kompletne vymazat pamet nebo co s tim. Diky za kazdou radu. 8-)

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

velmi, ale velmi pomale reakce

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát pro 17, 2010 15:46

Jednou z možností je tovární nastavení neboli Hardreset, ale možná lze sehnat nějakou aplikaci, která dokáže zobrazit vytížení procesoru jednotlivými aplikacemi, ale nevím jestli se vůbec dokáže nainstalovat při takovém vytížení.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

velmi, ale velmi pomale reakce

Příspěvek od lukas.manak » pát pro 17, 2010 16:47

zkusil bych udělat zálohu aspoň kontaktů a pak hardreset. Myslím, že víc s tím neuděláš...

Lubos
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát pro 17, 2010 15:19
Zařízení: HTC TyTn II

velmi, ale velmi pomale reakce

Příspěvek od Lubos » pát pro 17, 2010 19:27

Diky za rady. Zkousel jsem psat na HTC a tam mi take poradili vymazat pamet a pred tim zalohovat data. Kontakty nastesti na phonu nemam zadne, vsechny mam pres Outlook synchronizovane. Ale i tak bude docela problem presunout zbyvajici veci z telefonu na kartu, vsechny prikazy jsou s velmi dlouhou odezvou a pokud se nekde ma neco zadat ve 3 krocich, tak je to k zblazneni. :???:

Uživatelský avatar
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv pro 07, 2006 8:50
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Bydliště: Zlín

velmi, ale velmi pomale reakce

Příspěvek od Bruca » sob pro 18, 2010 9:51

nemáš třeba komplet zacpanou paměť? co složka temp nebo jiný odkládací složky, třeba IE? nemohlo by to být tím?

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti