HTC TyTN - tipy, triky, zkušenosti

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

HTC TyTN - tipy, triky, zkušenosti

Příspěvek od E.T. » sob srp 26, 2006 21:28

Dobrý den,lze si nahrát na TyNTA iCQ ? já jen že jsem na orig. stránkách ICQ našel mobilní verze jen pro jiné telefony pro můj ne a pak mám ješte jeden problémek,musím tak jednou denně kalibrovat display protože mi stylus nereaguje přesne,tak jestli je to normální nebo ne a vůbec celkově mi ten telefon příjde takovej ne 100% procentní !!!! co se týče software,nemám z neho ten nejlepší pocit teda.....(zpomalování,sekání,různý takový drobnosti sice ,ale za dvacet litrů telefon bych si představoval bez techto závadiček)Ocenil bych názory ostatních majitelů tohoto přístroje,jen jestli já nemám zrovna telefon kterej se montoval třeba v pátek !!!! :-D PS: jediný co mě opravdu mile překvapilo je rychlost netu : download - cca okolo.750 kbps/s ,upload - cca. okolo 180 kbps/s. (Tarif Eurotel internet speed HSDPA) Praha

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » sob srp 26, 2006 22:36

Tyto drobné mouchy jsou pochopitelné.
Jelikož verze ROM obsažené v TyTNovi je velice ranná.
Vzpomeňme si jak to vipadalo s Variem vcelku dost podobně systém by zprvopočátku nestabilní a dosti líný, dle mého názoru se tyto chybky budou postupem času vylepšovat novějšímy verzemi ROM.
Jinak k tomu problému s kalibrací dysplaye: Toto normální není a pokd ho opravdu musíte kalibrovat často tak bych nejprve zkusil Master reset pokud by nepomohl zkusil bych do TyTNa hodit novšjší verzi ROM.
Jestli Vám ani toto problém s kalibrací nevyřeší tak je to jasný a oprávněný důvod k reklamaci.

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » sob srp 26, 2006 23:07

dekuji za odpoved,mám již domluveno přehrání novejší verze ROM,uvidíme co to s tim udělá.Jinak už jsem našel i icq !!! :o)

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » ned srp 27, 2006 9:33

Jinak to ze se display musi stale kalibrovat, muze byt tak zpusobeno tim ze na disply tlaci napr. ochranna folie ktera je vetsi ci jen spatne nealepena a presahuje display ci necistota, takze je treba zkontrolovat jestli nco neni na okrajich displaye, co vyviji staly tlak na display...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 27, 2006 12:00

Tady najdes jeste nekolik dalsich freeware icq klientu, ktere do tytna muzes nahrat...

Uživatelský avatar
E.T.
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát srp 25, 2006 0:23
Bydliště: Praha

Příspěvek od E.T. » úte zář 12, 2006 12:01

Tak jen že už jsem tedy po 14 dnech zmenil názor : Ten telefon je dobrej a dokonce hustej,po aktualizování ext. rom vše fachá,rychle v pohodě.Ješte trochu tuňení a bude to perfect..........

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 12, 2006 12:55

JJ, vetsinu WM stroju je pred pouzitim potreba trochu protrepat, rozmazlit, vytunit a slapou jak hodinky :)

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » pon říj 09, 2006 16:40

pořád čekám na uvedení HTC TyTNa u O2 v německu se nabízí pod O2 XDA Trion. Myslíte, že ukončení spolupráce s HTC ohrozí uvedení O2 XDA Trion u O2? Nemáte náhodou please nějaké info? dík

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 09, 2006 19:04

ortmi píše:pořád čekám na uvedení HTC TyTNa u O2 v německu se nabízí pod O2 XDA Trion. Myslíte, že ukončení spolupráce s HTC ohrozí uvedení O2 XDA Trion u O2? Nemáte náhodou please nějaké info? dík
Podle starších informací, co mám od O2 Czech republic TyTNa testovali a uvažovali o zařazení do nabídky. Zatím se u něj ale neobjevil :-( Takže v tuhle chvíli se nabízí řešení v podobě zakoupení v nějakém českém e-shopu nebo u německého O2.

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » čtv říj 12, 2006 8:51

oki děkuji, dokonce mi po 14 dnech přišla odpověď od O2
otázka:
společnost HTC ukončila s O2 spolupráci, to znamená, že uvedení HTC TyTN
(O2
XDA Trion) v ČR je tímto ohroženo? Má Vaše společnost v plánu uvedení jiného výkonějšího komunikátoru nežli nabízený současný a jediný model HTC universal?
vyčerpávající odpověď: :???:
V současné době nemáme žádné informace ohledně prodeje nového zařízení od HTC.

chjo dotovaného přístroje se asi nedočkám, zkusím počkat ještě měsíc dva a pak asi vyrazím na nějakej e-shop. Nemáte please náhodou někdo nějaký tip kam bych měl kouknout?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 12, 2006 9:07

Já jsem teď také psal do Press Centra O2 s téměř stejným dotazem, tak uvidíme, jaká bude odpověď :-D
Co se týče e-shopů, velmi levně jej nabízel www.smartfount.cz , který ale momentálně není v provozu. Zkus tedy www.ahmobile.cz nebo www.sunnysoft.cz

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » čtv říj 12, 2006 9:30

jéžiš taková rychlá odpověď fíha, no tedy musím pochválit, jsem tu zaregistrován týden a MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST, dokonce není den abych si smartmanii nenačetl

oki těším se co odpoví press centum O2

ukončení smlouvy HTC - O2 přeci neznamená okamžitý STOP na všechny dodávky snad ne? Pokud odebírají TyTN pro německý trh, tak snad jde jen o počeštění a můžou ho zařadit do nabídky v ČR! Je před vánocema a operátoři chystají určitě nějaké akce, nuže uvidíme

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 12, 2006 9:37

Díky za pochvalu :-) jsem rád, že se ti tady líbí. Já jsem také zvědavý na odpověď. Už jsem jim ohledně zařazení TyTNa do nabídky psal jednou - viz. tato bleskovka.

Raději bych na naše operátory moc nesázel, tedy max. na O2. Český T-Mobile nemá zatím jediný důvod, proč telefon zařazovat do nabídky (MDA Vario II), jelikož pořád mu chybí UMTS. A Vodafone?..... no comment :-D

Domca
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř říj 11, 2006 12:44
Bydliště: Clumec U Ustí nad Labem

Příspěvek od Domca » čtv říj 12, 2006 10:20

Mit na nej acchhhh

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » čtv říj 12, 2006 10:44

Domca píše:Mit na nej acchhhh
nevzdychej, já pořád trochu doufám že O2 dostane rozum a hodí ho do nabídky, resp. do mobil+ upíšu se (páč volat musím) použiju nějaké ty bodíky a to bych se mohl z 20 tis dostat na nějakejch 10 a to už by bylo :twisted: :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 12, 2006 20:33

ortmi píše:oki těším se co odpoví press centum O2
Tak uz mam odpoved, a svete div se, zni snad i trochu pozitivne :-)

Paní Miroslava Mikulíková z tiskového oddělení mi sdělila, že zařazení TyTNa do nabídky opravdu stále zvažují a konkrétní informace budou vědět zhruba za měsíc. Situaci tedy budu nadále sledovat a třeba se TyTNa opravdu v nějaké vánoční nabídce O2 dočkáme.

Obrázek

Bylo by to super, po designové stránce patří O2 XDA Trion mezi vůbec nejkrásnější distribuce TyTNa.

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » pát říj 13, 2006 15:06

tedy člověče jak ty tohle děláš :roll: ??? Měl by jsi si dát do podpisu
"nemožné na počkání, zázraky do tří dnů" ;-)
Nemám slov. Snad jen 4 písmenka. :!: :!: :!: D Í K Y :!: :!: :!:

Uživatelský avatar
ortmi
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 09, 2006 10:40
Bydliště: Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ortmi » pát říj 13, 2006 16:57

ještě jednu věc, když jsem měl Dataphone II od eurotelu, tak mi nešlo na nouťasovi vytáčení GPRS přes BT, u HTC TyTNa či universala toto jde v pohodě?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát říj 13, 2006 18:52

jj, u WM je aplikace Wireless Modem, ktera ti z telefonu udela bud USB, IrDA nebo Bluetooth modem (zalezi, co dany stroj podporuje). Universal a TyTN oboji :-)

Btw u MDA2 by s tim taky nemel byt problem, to spis byla nejaka chybka v nastaveni nebo certovina ve WM2003.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů