Kaiser/ nastavení GPS

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
pee
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte lis 10, 2009 22:27
Zařízení: HTC Tytn II-Kaiser, SE W200i

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od pee » pát úno 12, 2010 18:39

Dobrý den, chci se zeptat když chci nastavit GPS tak, aby mi fungovala, který mám zvolit port a jeho rychlost (nevim jestli se tomu tak říká :oops: :grin: ) Díky moc...

Uživatelský avatar
Tubuss
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát srp 15, 2008 10:00
Zařízení: LG OO, HTC Kaiser
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od Tubuss » pát úno 26, 2010 15:43

je vesměs jedno co nastavíš, jen musíš to samé nastavit v programu který tu gpsku bude používat

Uživatelský avatar
Moucha13
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: stř bře 25, 2009 18:45
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Č. Budějovice

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od Moucha13 » čtv bře 18, 2010 18:06

Volíš COM4 a rychlost je koneckonců jedno, já mám třeba 57600

Uživatelský avatar
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát bře 06, 2009 17:01
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od vosa » pon kvě 17, 2010 8:39

Dobrý den, nechci zakládat nové téma a toto je docela trefné,

mám nahranou ROM ( wm 6,5 českou a z XDA) a když si chci stáhnout pozice satelitů aplikací Quick GPS tak postupně napíše 100 procent ale nakonec: "Připojení se nazdařilo. Opakujte akci později." ... nevím co mám dělat, stáhl jsem si tu samou aplikaci znovu z xda a píše to samé... jsme připojený na domácí wifi (vsechno normalne bezi - internet, youtube ale tohlr nezvládne???) děkuji za odpovědi...

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od Daidalos » úte kvě 25, 2010 20:48

A zkoušel si to na jiné wifi nebo jinou ROM? Matně si vzpomínám, že jsem u jedné ROM měl taky problém s Quick gps.

Uživatelský avatar
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát bře 06, 2009 17:01
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Kaiser/ nastavení GPS

Příspěvek od vosa » čtv kvě 27, 2010 15:08

je to tahle ROMka (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559578" onclick="window.open(this.href);return false;) .... zkousel jsem jen na domaci wifi, nicmene internet mi behal bravurne, takz eproblem ve spojeni byt nemohl....ja uz jsem ho prodal (ted pokukuji po G1) ale treba by to taky chtel nekdo vyresit.. :D


----
Tak jsem nasel reseni:

"Ja mám problém s QuickGPS. Keď dam aktualizovať, tak napíše nezdarilo sa a keď kliknem možnosti, tak napíše unsuported action."

odpoved:

"S QuickGPS jsem měl taky problém, tak jsem přešel na SeaSGEE, který funguje v pořádku."


snad to pomuze...

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů