Hermes a videohovory (ukázka)

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět

líbí se vám HTC TyTN (Hermes) ?

je to parádní ppc, jdu do něj !
4
31%
líbí se mi, ale je moc drahý
6
46%
raději bych něco jiného...
3
23%
 
Celkem hlasů: 13

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Hermes a videohovory (ukázka)

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv črc 20, 2006 2:15

Server MSmobiles prinesl ukazku videotelefonovani mezi dvema TyTNy (Hermesy)...

Zobrazit článek
Obrázek

lummox
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon črc 03, 2006 17:16
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lummox » čtv črc 20, 2006 2:28

este tam chybi jedna odpoved: nehodlam ho kupovat, vystacim si s tim co mam :wink:

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv črc 20, 2006 13:30

je to bomba foun... jen me desi dve veci a to jaka je vydrz se silnym CPU a ta cena :) nebyt tak drahej uz ho mam... takze zatim vystacim s tim co mam tot Wizard a na to ,ze ho mam jenom mesic to jeste snad chvilku zvladnu :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv črc 20, 2006 14:39

jo to by byla rychla obmena po mesici za nove :-) Bud rad za ten rychlejsi procesor, puvodne se planoval uplne jiny, a ta vydrz nebude tak spatna si myslim.

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv črc 20, 2006 18:33

tak zatim me hermes moc netrapi tim ,ze je a 20 klaciku a mesic mam Vario... :) ale mit nejakou moznost ho mit tak do toho hned jdu

Slejtr
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 21, 2008 12:34

Příspěvek od Slejtr » čtv úno 21, 2008 12:36

Zajimalo by me jestli jdou videohovory i treba pres skype,ICQ nebo nejak soft s vyuzitim Wifi.Treba mobil-PC.Nevedel by nekdo?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv úno 21, 2008 14:35

jestli myslíš využívat jednu z kamer TyTNa jako kameru pro Skype na PC tak to umí WebCameraPlus

Slejtr
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 21, 2008 12:34

Příspěvek od Slejtr » pát úno 22, 2008 0:40

Ne myslel sem to tak ze budu s Tytnem pripojeny k internetu pres wifi a prostrednictvim te predni kamery budu moct "videotelefonovat" treba s nekym kdo je zrovna doma u PC.Proste ne pres sit UMTS ale pres internet.

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » pát úno 22, 2008 1:26

no vsak o tom se taky tslany bavil ne? v podstate webkamera - budes volat pres skype s nekym pomoci wifi a diky programu ateksoft webcamera plus budes budes posilat i obraz --- nevim jak bys chtel jinak pres internet telefonovat nez pres nejaky program jako je skype

Slejtr
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 21, 2008 12:34

Příspěvek od Slejtr » pát úno 22, 2008 13:02

Aha ja sem to pochopil tak ze to z TyTna udela jenom webkamerku pro PC :tlem: Tet sem koukal na specifikace a melo by to jet i samostatne jak rikas ,coz je to co sem chtel.Diky :wink:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát úno 22, 2008 14:44

dyť to je jako že to z TyTNa udělá webkameru, na videotelefonování přímo v TyTNovi budeš muset použivat klasický 3G

Slejtr
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 21, 2008 12:34

Příspěvek od Slejtr » ned úno 24, 2008 20:25

Aha no to si me moc nepotesil... Nenapada me ale technicka prekazka ktera by tomu branila ,kdyz jde pres skype bez PC prenaset zvuk, proc ne obraz? :???:

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti