HTC TyTN II a touch flo 3D

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » ned srp 16, 2009 16:27

Zdravim,
zalibilo se mi toto prostredi a chtel bych ho vyzkouset.Muzete mi doporucit nejakou stabilni a rychlou rom, nevim jestli existuje i nejaka oficialni nebo ne.

Nenasel jsem tady nic co by se toho tykalo.

Popripade kdyby se to dalo kombinovat s HTC Home, to by byla absolutni bomba

Díky za typy

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC TyTN II a touch flo 3D ROM

Příspěvek od ziminix » ned srp 16, 2009 17:44

Tak kombinovat to půjde, protože v TF3D je možné některé záložky nahradit today pluginy.

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D ROM

Příspěvek od Petr Němec » ned srp 16, 2009 18:26

tak to je super,uz sem se tady nekolikrat ptal jestli se da HTC Home ze zarizeni nejak dostat nebo nekde stahnout ale zatim jsem nedostal zadnou odpoved.

Jak je to tedy s timto pluginem?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC TyTN II a touch flo 3D ROM

Příspěvek od ziminix » ned srp 16, 2009 18:34

Stáhnout se to dá, Google ti vyhodí spoustu odkazů, můžeš mít verzi jak se 3 záložkama, tak klidně i s 6, je toho dost na výběr.

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D ROM

Příspěvek od Petr Němec » ned srp 16, 2009 18:45

ok, to je super,doporucil bys mi ty nebo nekdo nejakou dobrou nebo oficialni rom, ktera obsahuje TF 3D?

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » stř srp 19, 2009 2:23

Na ce4you jsem nasel diskusi asi o trech odpovedich, kde se jeden clovek pta jestli TF 3D pujde na Kaiserovi a je tam od nekoho odpoved ze ne, kvuli absenci pohyboveho senzoru, nebo gravitacniho...

Co je na tom pravdy?

Co je potom tady? :

http://www.youtube.com/watch?v=wPf_gjMFBHs

http://www.youtube.com/watch?v=oDduRgWFweM

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř srp 19, 2009 6:17


Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » stř srp 19, 2009 15:12

Chtěl bych neco s tim klasickym vzhledem od HTC Co je treba na tom videu 8-)

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř srp 19, 2009 15:56


Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » stř srp 19, 2009 16:29

ještě mě napadla jedna vec,nepodarilo se mi najit jaky tam sou v ty romce aplikace,jaka klavesnice,kestli je to ta co je na Touchi Pro II.

Posledni vec - nejaka dobra zalohovaci utilita na zalohovani zastupcu,nastaveni, pluginu a vsoho moznyho.

Díky za rady a typy a za trpělivost 8-)

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » čtv srp 20, 2009 0:19

hm tak tato rom je bud nejaka spatna nebo mymu kaiserovi nesedla...seka se aniz bych neco instaloval,je nestabilni,blbne startmenu,nejde ani uspat zarizeni,po stisku tlacitka power jen displej pohasne a a stridave se zhasina a opet rozsvecuje a neda se to pak probudit...prechazim opet na ofiko rom s htc home...nevi nekdo o necem lepsim,stabilnim a pouzitelnym? a hlavne aby to nezralo tolik pameti?


Díky

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv srp 20, 2009 6:31

A přesně takové touch flo 3D na TyTn 2 je.

Uživatelský avatar
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: pon čer 02, 2008 13:52
Zařízení: HTC One
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Lynx » čtv srp 20, 2009 7:51

Pokud vím, tak na Kaisera je TF2D...

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC TyTN II a touch flo 3D

Příspěvek od Petr Němec » čtv srp 20, 2009 20:43

Navic to neni uplne pekne vykresleny...treba na Touchbi pro II to vpada hrube, ale na kaiserovi to stoji za starou backoru a kdyz se zarizeni neda ani uspat...na to stve punta...

Ale diky za typy 8-)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů