Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » čtv črc 16, 2009 18:27

Zdravím, praskla mi ta dotyková plocha nad displejem :-( (digitizer - viz odkaz) a chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jestli se dá samostatně vyměnit nebo pouze komplet s displejem? Popř. jak?
Děkuju moc za všechny rady

http://windowsmobile.cz/HTC.1852-Digiti ... TN-II.html

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od tslany » čtv črc 16, 2009 18:31

stačilo by jenom dotykovku, ale zkus sem poslat fotku jak to vypadá
BTW. místo z toho obchodu bych to vzal z ebay vyjde to o hodně levnějic

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » čtv črc 16, 2009 18:40

Fotku čeho? Digitizéru nebo té praskliny?
Jinak ten digitizér už mám doma. Nakonec jsem ho kupoval na aukru taky kolem 550,-

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od tslany » čtv črc 16, 2009 18:56

tý praskliny, nejlíp jak se zapnutým tak i vypnutým LCD

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » čtv črc 16, 2009 21:33

SIMG000555.JPG
(54.54 KiB) Staženo 3 x

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » čtv črc 16, 2009 21:34

SIMG0036666.JPG
(70.34 KiB) Staženo 3 x

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » čtv črc 16, 2009 21:37

tady jsou ty fota se zaplým a vyplým LCD.
Jinak LCD normálně funguje, jen ne dotykově..
A teď jsem zjistil že mi nefunguje podsvícení kláves tak jsem dost možná něco zvoral když jsem Kaisera částečně rozebíral :???:

Junker83
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 17, 2009 15:51
Zařízení: HTC P4550 Kaiser (TyTN II)

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od Junker83 » pát črc 17, 2009 15:57

Nazdar,
taky mám problém s digitizérem,mám to rozebraný,koupenej novej digitizér,ale on tam nepasuje :-( ,borec co mi to zpravuje říkal,že mám nějakou atipickou sérii a nemužu zaboha sehnat tu,co tam pasuje,to HTC je koupený u Vodafone,nevýte někdo náhodou,kde to spalšit?
Díky za odpověď

pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od pk » pát črc 17, 2009 16:00

na ebay-i najdes dotykovu vrstvu na honkongskych shopoch za par supiek. A ako to vymenit? trosku pogoogli a zvladnes to urcite. Nebude to nic zlozite snad.

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » pát črc 17, 2009 20:06

Tady je fajn návod na rozebrání Kaisera ale stejně jsem dokázal něco po*rat a nefunguje mi teď klávesnice :cry:

http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_kaiser/

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od tslany » úte črc 21, 2009 21:47

zkus se podívat jestli flex kabely nejsou poškozený, kdyžtak je zkus znova odpojit a zapojit.

Jinak ten displej, to bude asi chtít vyměnit jenom dotykovku, LCD vypadá OK. Ale nevím jak to á kaiser řešený, u Uniho je to udělaný blbě a musíš tam ten konektor připájet

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » úte črc 21, 2009 22:14

Když já jsem psal do servisu a ty mi odepsali že vyměňujou pouze komplet displej s digitizerem za 2500kč a vyznělo to tak, že je to jako vlisovaný do sebe a samostatně to nejde vyměnit tak nevim :-(
A zjistil jsem že mi nefunguje qwerty klávesnice tak doufám že jsem jenom něco povolil nebo odpojil a ne něco urval. Asi to zkusim ještě jednou rozebrat. Mě jenom nešel rozpojit ten konektor od LCD ke klávesnici a ulítnul mi tam kousek toho plastu na konektoru tak toho se dost bojim... achjoo.. zkurvený dveře od auta :roll:

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od Petr Němec » ned črc 26, 2009 19:06

Tady mas primo servisni manual s obrazky a popisem...rozebiral jsem kaisera podle toho minulej tyden a bez problemu...mohle si ti treba stat zes tu klavesnici zapomnel zapojit...stalo se mi to samy s dpadem...

http://uloz.to/2182208/htc-kaiser-service-manual-en.pdf

huncik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 14, 2009 17:54
Zařízení: Siemens ST60>CX70>N5300>HTC Kaiser
Kontaktovat uživatele:

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od huncik » pon črc 27, 2009 11:00

Já jsem Kaisera nakonec komplet rozebral až k displeji. Ale ten digitizér byl vážně nalepenej na fest na ten displej, tak jsem ho prostě plochym šroubováčkem "odlámal" a místo něho jsem tam nalepil ten novej digitizér. Jenom budu muset sehnat hrotovou pájku abych přispájel ty 4 konektory od digitizeru. Snad to bude fungovat..

A u tý klávesnice jsem na konektor nezapoměl, ale jak už jsem ho jednou vyndal tak už tam nejde pořádně na fest zpátky. Dost možná to bude tím, že mi tam u toho konektoru ulítnul kousek plastu za kterej se to má chytit aby se konektor rozdělil. Když jsem ten konektor zkoušel za provozu pevně držet tak mi fungovalo asi 2/3 qwerty klávesnice.

BMWdejf
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 19, 2008 8:01

Prosím o pomoct s výměnou displeje u HTC Kaisera

Příspěvek od BMWdejf » pon srp 03, 2009 21:24

ahoj,
mám podobnej problém nedávno se mi stalo že z ničeho nic se mi rozmazal kompletně celý displej, když jsem s tím šel do servisu tak mi řekli taky opravu za 2500Kč což už skoro není ani cena přístroje. Problem je ten že občas to naskočí a zase je displej takový jako dřív teda bez jakýchkoliv vad. Na přiložených obrázcích je to vidět hlavně na startovací obrazovce a pak když najede tak všechno má zelený stíny. Vůbec tedy nevím co s tím. nevíte si někdo rady?
obrázky jsem dal sem:
http://bmwdejf.galerie.cz/

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů