Stránka 1 z 1

Exchange server a TYTN II

Napsal: čtv dub 30, 2009 19:42
od jezevec.eu
Byl jsem připojený na server exchange. Nyní se potřebuji přepojit na server exchange od jiného poskytovatele. Když dám konfigurovat server/v activesync/, tak mi nejde přepsat uživatelské jméno, ani doména. Zbylé údaje bez problému. Poradí někdo?

Exchange server a TYTN II

Napsal: čtv dub 30, 2009 22:28
od Jiří Hrma
Mělo by pomoci, pokud v nastavení (ActiveSync v PDA) pro Exchange server zrušíš nastavení pro aktuální server (položka End Exchange Server Partnership) a potom nastavíš nové připojení.

Exchange server a TYTN II

Napsal: pon kvě 11, 2009 7:17
od jezevec.eu
Ok, dík :wink: