Obrazovka boot

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Pan_X
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob led 05, 2008 12:33

Obrazovka boot

Příspěvek od Pan_X » stř bře 04, 2009 16:14

Chci se zeptat jak je možné že obrazovka boot screenu je pořád stejná, i když jsem již 3x přeflashoval rom. (tytn2)
Jak se dá tato obrazovka změnit ? Ve /windows sem nic nenašel :(
Předem díky.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Obrazovka boot

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 04, 2009 16:22

Tohle je postup pro Diamonda http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 165#p90939 ale mělo by to být velmi podobné/stejné s tím rozdílem, že obrázek budeš mít v rozlišení displeje (teda QVGA) + budeš to pak flashovat přes RUU utilitu pro TyTNa II.

Uživatelský avatar
xarra
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob úno 14, 2009 10:39
Zařízení: HTC TyTN
Bydliště: Kosice
Kontaktovat uživatele:

Obrazovka boot

Příspěvek od xarra » sob bře 07, 2009 12:09

V Advanced config v3.3 to jde zmenit.

Pan_X
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob led 05, 2008 12:33

Obrazovka boot

Příspěvek od Pan_X » sob bře 14, 2009 16:44

To Jiří Hrma:
Ten návod od vás funguje až na jednu maličkost :lol: , obrázek je změněný takřka celý jen proužek dole je "starý obrázek".
Co s tím ?
Předem děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Obrazovka boot

Příspěvek od ziminix » sob bře 14, 2009 17:04

To je ten pruh s těmi údaji o aktuálních verzích ROM, rádia, že? Ten myslím změnit nejde...pokud je jen černý, tak je to ok, stačí to zakomponovat do tvého obrázku.

Pan_X
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob led 05, 2008 12:33

Obrazovka boot

Příspěvek od Pan_X » ned bře 29, 2009 11:54

Omlouám se že píšu tak pozdě ale úplně jsem na tenhle topic zapoměl. Ten pruh bohužel není černý ale je tam kus "starého" obrázku. :lol:

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Obrazovka boot

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned bře 29, 2009 16:01

Změnit jde mám tam logo cornera a když nahraji jinou rom, tak tam ten spodek od cornera stále je, takže to nějak musí jít, ale jak.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Obrazovka boot

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv dub 02, 2009 10:24

Takže lidi, mám odzkoušený návod jak nahrát do Kaisera nový Boot Splash Screen. Screen je bez nějakého černého pruhu dole, nebo bez pozůstatků předchozího obrázku. Prostě získáte úplně nový kompletní Boot Screen. Máte zájem o návod?

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Obrazovka boot

Příspěvek od uli » úte zář 29, 2009 10:25

Plati jeste ta nabidka? Ja bych zajem mel....

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Obrazovka boot

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte zář 29, 2009 10:37

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 81&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů