[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
zebra11
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát bře 02, 2007 16:04
Zařízení: Motorola MPx 220, HP Jornada 720

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od zebra11 » úte bře 31, 2009 9:38

zkusil jsem ho s vyse uvedenym radiem a az na fotak funguje (samozdrejme nefunguje to wifi atd.

kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 10, 2008 0:25
Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Bydliště: Litomyšl

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od kostohris » stř dub 01, 2009 11:54

Tak jsem tam kopnul novou romku a radio a uz to taky frci. Jsem docela prekvapeny jak je to svizne. Zkousel jsem i icq a beha naprosto v pohode. Prave ted pisu z mini opery na androidu a parada.

Uživatelský avatar
zebra11
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát bře 02, 2007 16:04
Zařízení: Motorola MPx 220, HP Jornada 720

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od zebra11 » čtv dub 02, 2009 18:45

Jenom ještě poznámka: zdá se mi že pod androidem se Kaiser o hodně zahřívá a žere víc baterky než WM.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 15.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř dub 15, 2009 14:43

NEW OS Android ve verzi 1.1-12-04-09. Po měsíci byla vydána další vývojová verze. Download v prvním postu tohoto tématu.

Co je nového: USB fixes, front panel light control, nové rozložení ovládacích tlačítek viz. foto v prvním postu, zlepšena podpora s různými radii, minimálně co se týká GSM sítě a do základu je přidám TaskManager, kterého naleznete v menu.

Dále byl učiněn krok zpět a je znovu nutné před spuštěním vytvořit internetové připojení ve WM a použit aplikaci Togga pro inicializaci připojení.

Pokud v TaskManageru kliknete na proces bude ukončen.

Uživatelský avatar
Moucha13
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: stř bře 25, 2009 18:45
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Č. Budějovice

[NEW 15.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Moucha13 » pon dub 27, 2009 10:33

Zkoušel někdo změnit jazyk? Protože já zkoušel hodně verzí Androida, ale vždy jsem měl pouze na výběr jenom angličtinu, ale známej měl třeba v nabídce i češtinu a to měl daleko starší build, mj. v kolonce FW měl napsáno 1.5, narozdíl ode mně s novějším buildem jenom 1.1

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 15.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte dub 28, 2009 13:01

:arrow: Moucha13: Zjisti prosím tě z jakých zdrojů čerpal. "Kde vzal ten port Androida ve verzi 1.5" Díky...

Takže máme tu opět novou verzi Androida pro TyTn II. Jde o verzi 1.1-28-04-09.
Několik buildů jsem přeskočil, takže nabízím až, dnešní nejnovější verzi.
Ke stažení za pár okamžiků v prvním postu.

Co nového:
1) vstřícnější "?"
2) opraveno probuzení "tuším, že tady s tím měl někdo potíže"
3) opravena podpora displeje v souvislosti s úsporou energie
4) funkční GPU
5) přidána podpora OpenGL-ES
6) po ukončení GPRS připojení se mi jej opět znovu podařilo navázat "hurá..."
7) další...

RavenPM84
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř pro 03, 2008 11:53
Zařízení: HTC TyTN II

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od RavenPM84 » pát kvě 01, 2009 17:33

Ahoj mám rom 3.28.405.0 a rádio 1.65.17.56 . Instalace (.cab) a spuštění proběhlo bez problému ale nefunguje mi gsm síť. Ukazatel při uzamčení hlásí (No Servise) T Mobile CZ. Je to verzí rádia nebo je problém v něčem jiném? :???: Diky za odpověď :)

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát kvě 01, 2009 17:55

Rozhodně je potíž ve verzi radia, ale po spuštění několik málo sekund trvá než se síť dostaví, takže na to ještě mrkni a když síť nebude, tak aktualizuj radio.

RavenPM84
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř pro 03, 2008 11:53
Zařízení: HTC TyTN II

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od RavenPM84 » sob kvě 02, 2009 7:26

A nepomohlo by nainstalovat třeba nějakou starší verzi toho Androidu? Moc se mi totiž nechce měnit rádio. Chci to jenom zkusit. Zavolat si, poslat sms, zkusit prohlížeč... Případně kterou? Díky

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob kvě 02, 2009 8:16

Odzkousej vsechny, ale pravdepodobnost, ze to pojede je minimalni.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » pon kvě 11, 2009 18:05

Tak jsem zkusil novou verziu. Všechno v pořádku šlape do tý doby než zařízení uspim/vypnu display červeným tlačítkem. Když ho totiž poté znovu probudím na displayi jsou jen černobílé proužky a nepomůže nic :( Jen reset..

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » úte kvě 12, 2009 12:39

Navíc jak jsem si všim tak v nový verzi mi nejde internetový připojený. Toga se normálně připojí ale když jdu na net tak mu napíše že je problém s internetovym připojením :-(

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte kvě 12, 2009 13:02

S podporovanými radii, není potíž!

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » úte kvě 12, 2009 13:14

Zvláštní, protože mam radio verze 1.65.24.36 a dělá to to co to dělá. Předešlý verze ( ty ůplně počáteční) šli korektně..

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od gulii » čtv kvě 14, 2009 19:10

Chtěl bych se zeptat, jestli to bude fungovat i na TYTNa I?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od tslany » čtv kvě 14, 2009 19:18

ne

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » čtv kvě 14, 2009 20:02

Velmi stručný :tlem:

Tak mi to nedalo a flashnul jsem to druhý radio. Toga se v klidu připojila na 1. pokus a net šel krásně, ale jakmile jsem uspal a probudil tak tam zase byly ty proužky a musel jsem resetovat.. Tak očekávam novou verziu kerý by tomu mohla pomoci, je ale zvláštní že ty starší mi to nikdy nedělali a dělá to s těma kompatibilníma radiama..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv kvě 14, 2009 20:59

Ohlášená kompatibilní radia nejsou nic jiného než, že ona radia používají vývojáři a prostě buildy testují na zařízeních s těmi radii a bohužel jak se zdá není Kaiser jako Kaiser. Kde u nějaké verze HW dojde k opravě a systém funguje se zlepšením u jiného zase nemusí. Je to prekérka...

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » pát kvě 15, 2009 9:44

Je to zvláštní. Já měl rom s WM 6.5 tak jsem si tam dal androida udělalo mi to právě tyhle proužky. Tak jsem si řekl "dobrý chápu pod WM 6.5 mi to nepojede neni se čemu divit" Ale pak mi to nedalo a nahrál jsem z5 WM 6.1 A udělalo to stejný, přehrál jsem rádio a zase, pořád ty proužky a nejle seí pchtzbavit :( Což je zvláštní protože ty starší buldy mi fungovali v pohodě. Ale když se nad tim zamyslíte. Tak nepomohlo přehrání rom, nepomohlo přehrání rádia, a androidem to být nemůže prtože vám to jde. Tak kde jinde může být problém? No snad to vyřeší nějaká novější verze.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.04.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » čtv kvě 21, 2009 16:10

Prosím dal byste mi nekdo odkaz na podporované radio děkuji.

//Edit: zapomel jsem napsat mám wm6.5

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti