[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 17, 2009 17:51

Nikomu z nás se to co popisuješ neděje. Já můžu mluvit pouze za sebe a mám radio 1.70.19.09.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 17, 2009 17:57

dělá ti to n WM6.1, 6.5 nebo Androidu?

máš obnovenou zálohu nebo na čistým systému.... co myslíš tím úsporný režím?

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » úte bře 17, 2009 18:21

dela mi to v WM6.1

EDIT: ale nemam takovou originalní ale odkaz byl nekde tady uz nwm kde strasne me boli hlava nemam naladu to hledat :(

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » úte bře 17, 2009 18:45

takjsem si tam dal wm6.5 a uvidim zatim sem je nahral ale vypadají luxusne

EDIT: njn zlátý WM6.1 nwm proc to vsichni napodobujou iPhone kdys vsichni rikaj kdys to je srac plsdal bi mi sem nekdo odkaz na WM6.1 a Radio kery bude vsecko spolupracovat s Androidem dekuji.

EDIT: vyjadřuj se slušně.... Lukas.manak

kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 10, 2008 0:25
Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Bydliště: Litomyšl

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od kostohris » čtv bře 19, 2009 16:46

Pujde to instalovat na WM 6.0 ROM 1.83.462.0 CSY Radio 1.27.12.32? Diky

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv bře 19, 2009 17:00

Nainstalovat to dozajista půjde, jen si vyber tu správnou verzi, ale není jisté zda se ti to povede spustit, kdyby ne tak to prostě odinstaluješ. Nemáš co ztratit.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » čtv bře 19, 2009 20:25

Dal jsem si do pda radio a romku jak má lukas.manak dal jsme si tam Androida ten první odkaz co je na uvodní strance nic víc nic mín spustil vse ok zasnul mi display zmacknu neaky tlacitko a naskoci mě tam hodne čarek. Jo este neco Windows Mobile Musí bežet na pozadi protoze kdys zapnu BT ve Win6.5 a zapnu Android tak mi porat sviti BT Ledka.
:idea: PLS: :arrow: Poradte co stema čárama

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv bře 19, 2009 21:22

S tím BT to není tak prokazatelné, jelikož operační systémy jako takové, v našem případě "WM a Android" nejsou přímými prostředníky pro ovládání HW. Po nějaké době chodu Androida se BT vypne. V případě tvých problému bude hrát patrně roli HW jako takový. Prostě není Kaiser jako Kaiser. Jinak to není možné...

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » čtv bře 19, 2009 21:35

tvuj problem absolutne nechapu,dal jsim si tu praci a projel xda a nic takoveho jsem tam nenasel vzledem k tomu ze mas nainstalovany radio I romku stejnou jako ja tak to asi opravdu bude v HW jak rika unus.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » pát bře 20, 2009 18:43

No kdyby to bylo v HW tak kde se má hledat chyba? Fakt tyjo zapnu Android necosi tam udelam ani net mi nejde kdys sputim ten program samá chyba a nechám to zapli hrajou mp3 jo v klikdu vse Ok vypnu pisnicky nic nedem polozene na stole zasne display naskočí červená LEDka aje to v PR****!

Uživatelský avatar
Moucha13
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: stř bře 25, 2009 18:45
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Č. Budějovice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Moucha13 » čtv bře 26, 2009 12:33

Mně to běží docela v pohodě, jen mám otázku. Jak se vypínají aplikace? Nikde jsem nenašel křížek :-D

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát bře 27, 2009 6:55

Nevíme. :(

Uživatelský avatar
zebra11
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát bře 02, 2007 16:04
Zařízení: Motorola MPx 220, HP Jornada 720

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od zebra11 » ned bře 29, 2009 18:28

Bude fungovat pod radiem 1.65.16.25? A ještě jeden dotaz: jak se android ukončuje (když je to aplikace)?

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned bře 29, 2009 18:46

Není to aplikace! Vyzkoušej ho a dej nám vědět jestli funguje a ukončíš ho dlouhým stlačením červeného tlačítka.

Uživatelský avatar
zebra11
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát bře 02, 2007 16:04
Zařízení: Motorola MPx 220, HP Jornada 720

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od zebra11 » ned bře 29, 2009 19:32

A co to tedy je? Nepoškodí se tím Windows Mobile?
P.S.: Vyzkouším to zítra

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » ned bře 29, 2009 19:33

je to operační systém co by to bylo jiného?

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned bře 29, 2009 19:40

Nepoškodí. Je to bezpečné, jako každý jiný cab soubor.

Uživatelský avatar
zebra11
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát bře 02, 2007 16:04
Zařízení: Motorola MPx 220, HP Jornada 720

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od zebra11 » pon bře 30, 2009 14:39

Takže když Android ukončím dlouhým stiskem červeného tlačítka, tak se vrátím zpět do Windows?

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » pon bře 30, 2009 19:46

ne resetuje se ti zařízení android se ukončí a najede WM.....

ANDROID není aplikace

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » pon bře 30, 2009 21:28

kéééžžž byl mi sel android :(

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti