[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 13:39

Zahlasujte mi v anketě, díky...

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 14:48

To je divný, to jako systém ba dokonce aplikace může zjistit jestli mam paušál a u toho tarif "data nonstop" ? To se mi nějak nezdá, musí to jít nějak obejít, a i oni sami by od toho měli upustit, se přece moje věc jestli mam paušál nebo ne..

Uživatelský avatar
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte lis 28, 2006 13:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od peter34 » úte bře 03, 2009 20:33

Mám ROM CSY N3o21, Radio 1.65.17.56, Android sa mi rozbehol po inštalácii zo ZIP súboru. Internet som najprv pripojil vo WM, v Androide som sa musel pripojiť k internetu pomocou aplikácie Togga a až potom išla Opera Mini,Google maps a pod.
EDIT: Synchro s Google mi takisto nejde, nedá sa mi ani pripojiť ku mailovej schránke. Systém je celkom zaujímavý, keby ešte išli Google služby + wi-fi tak by som to aj na striedačku s WM používal.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 22:05

Přesně tak moje řeč, tohle mě docela mrzí, ale oni to snad nějak odbouraj..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř bře 04, 2009 10:01

Takže v prvním postu je již odkaz na nový cab soubor, který řeší automatické odebrání předchozí nainstalované verze. Při instalaci jiné verze bude vše již probíhat transparentně. Žádný ruční uninstal není nutný!!

Pro česky lokalizovaná prostření s paměťovou kartou ve složce "\Paměťová karta" tu je nový cab soubor. Prosím o vyzkoušení funkčnosti, než to dám do prvního postu: Android on HTC Android for Kaiser lwm-1.1-27-02-09.cab

to peter34: zkus to...

Uživatelský avatar
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte lis 28, 2006 13:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Android pro TyTn II jako "aplikace" (video)

Příspěvek od peter34 » stř bře 04, 2009 12:44

Stiahnuté, nanštalované :) . Inštalácia bez problémov, ďalšie postrehy: Fotoaparát v mojom prípade nefunkčný, e-mailový klient s gmail kontom funguje, automatické nastavenie funkčné na prvý raz, synchro s google službami nefunkčné, teda ani kalendár, ktorý sa tiež chce prihlasovať na google. Prehliadač dosť rýchly, takisto aj preklápanie displeja pri vysúvaní klávesnice. GPS neviem ako by som vyskúšal, v Google maps som síce zaškrtol GPS, ale pri použití My Location ma "našlo" s San Franciscu, čo bolo tesne vedľa :tlem:

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř bře 04, 2009 13:12

Díky testu uživatele peter34, můžete nyní všichni instalovat svůj Android cab souborem. Vše ke stažení v prvním postu.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » ned bře 08, 2009 16:13

Pro ty co používají androida více jak WM Tady by mělo být rádio, které vylepšuje funkčnost Androida. Např, rychlejší net,čisčí hovor,rychlejší přihlašování GPS

A zde úplně čistá romka, jen systém se skvelými parametry

* Storage Memory: 170.27MB total, 1.89MB in use, 168.38 free
* Program Memory: 101.38MB total, 29.98MB in use, 71.40MB free

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned bře 08, 2009 20:16

Jak jsi přišel na to, že toto rádio je vhodné? Nejenže jsou potíže se samotnou instalací, ale žádný důkaz o vhodnosti radia jsem nenašel. Dle mého soukromého názoru, nedoporučuji vůbec zkoušet...

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát bře 13, 2009 12:55

Máme tu nové verze Android cab balíčku ze dne 12.03.2009. Ke stažení v prvním postu...

Co je nového oproti předešlé verzi:
- zobrazující se 3G ikona "při dostupnosti 3G sítě"
- je detekováno carrier jméno
- togga akceptuje nastavení kernelu: ppp.apn, ppp.username, a ppp.password
- dochází automaticky po startu Androidu k připojení internetu pomocí GPRS APN Internet "pokud se odpojíte, nemusí se připojení znovu zdařit, není to chyba aktuální verze, ale všech předešlých, možná závislost na radiu"
- opraveno headset audio

Automatické připojení by mělo být transparentní pro všechny české operátory, nemám možnost odzkoušet O2 a Vodafone, tak to zkuste a dejte vědět. Již není nutné být připojen k netu před spuštěním Androidu, jako v minulých verzích.

EDIT: Máte možnost, změnit svá stávající hlasování. Všechny starší verze Androidu jsou dostupné u .

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » pon bře 16, 2009 21:06

Prosím vás já nwm jak mám nastavit aby mi sel net (GPRS, WiFi) dekuji. jesly je nekde neaky navod.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon bře 16, 2009 21:30

Ano je přečti si první post, srozumitelněji to snad napsat už nejde.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » pon bře 16, 2009 21:45

jo este kdys mám androida spustenyho a zasne se display tak mi nahodi cervenou ledku a zmacknu jakoukoliv klavesnici tak mi naskocej takovi prouzky prosím pomoc

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon bře 16, 2009 21:57

Nahrej podporované radio, nebo to které mám já.
Vše je v prvním postu.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » pon bře 16, 2009 23:34

skusil jsem vsechna radia a porat to dela to samí :(((((

EDIT: Nemuze to být romkou ?

\\Používej tlačítko upravit!! Lukáš Mano

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 17, 2009 7:42

To je divný, kdybych připustil, že ano. Byl by Android závislý na Windows Mobile což by neměl být. Zkus ještě starší verzi ze dne 27-02-09.

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » úte bře 17, 2009 16:57

tak jako me uz to docela nebavi :( naistaluju si wm6.5 dam si do toho radio 1.71.09.01 ale nemuzu ji stahnout zedsiku pls reupnul by ji nekdo ? http://rs53.rapidshare.com/files/132075 ... tomRuu.zip

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 17, 2009 17:05


Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 17, 2009 17:07

proč pořád instaluješ WM6.5?nainstaluj si neco od PDA Corner a budeš v klidu než se pořád trápit s nedodělanýma rom

Uživatelský avatar
Dvora21
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 20, 2008 22:37
Zařízení: HTC TyTN II (Kaiser)
Bydliště: ano
Kontaktovat uživatele:

[NEW 13.03.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Dvora21 » úte bře 17, 2009 17:41

mám tam ted dodelanou WM6.1 a velkej rozdil vtom teda nevidim je to proste zasrany nemuze bejt neco staliho ? kdys naistaluju WM6.1 dam do toho podporovany radio androidem a dam usporny rezim zapnuto aa tammám čary tak jako co ? uz me to docela vytačí

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů