[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace"

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon bře 02, 2009 20:47

Vypínám SR, manuál o restartu mlčí... :(

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace"

Příspěvek od X46X » pon bře 02, 2009 20:56

Aha, a daj se tam nějak výpínat aplikace nebo se jen stiskne "ok" což je zpět a aplikace tak i ukončí? Protože už tu asi 10min laboruju jak vypnout browser, protože "ok" tlačítko je teď skutečně pouze z5 v prohlížeči..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace"

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon bře 02, 2009 21:21

Přidáno video z mého Kaisera do prvního postu (dnes natočeno)...
-pokouším se nastínit vše funkční a podstatné

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 6:50

jen taková připomínka, popisky tlačítek z toho obrázku na první stránce neodpovídají skutečnosti.....andartně nastavené je to

podle mě standartně nastavené je to :
B1 =Dialer,contact
B2 =Screen off
B3 = Nahoru
B4 =Dolu
B5 = Nastavení plochy
B6 = Zpět
B7 = Today
B8 =nic
B9 = volume down
B10 = volume up
střední stříbrné tlačíko = OK
boční OK = OK
tlčítko nahrávání = contact
kolečko = nic
Power = nic

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 7:18

Díky, opravuji.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 7:24

určitě ať to otestuje i někdo jiný, dělal jsem to teďka narychlo, tak snad jsem se neseknul.....

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 9:24

je to tak diky, jeste by se tam mohlo pripsat ze dlouhy stisk ceveneho telefony je vypnuti zvuku a nebo vypnuti telefonu, vyskoci vam nabidka tam ..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 9:37

Do prvního postu jsem doplnil a dal možnost přehrát si radio na podporovanou verzi a snažil jsem se sehnat i ta vaše původní. Takže pokud vám Android nejde neváhejte a aktualizujte si radio.

Doplněn popis ovládání. :wink:

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 10:02

Jak vypnout androida bez toho abych dělal tvrdý reset.


Podržím červené tlačítko a vyberu vypnout,poté zapnu telefon tlačítem power.a najede mi WM.

Koukal jsem po nějaké aplikaci reset pro android a nic jsem nenašel.


Je nějak řešená sync. s prostředí windows prostřednictvím něčeho podobného jako AS?

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 10:14

To jsem psal o 2 posty výš :wink:

Jde vám se přihlásit prostřednictvím google ůčtu? Mě to nejde, net mi normálně jde ale když zadam jméno a heslo tak mi to po chvíli napíše že je nějakej problím a ať to zkusim znova.. Nevíte kde je problém? čim by to mohlo být?

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 10:18

Google učet nepouživám.jde mi o to jak připojit telefon k PC přímo, abych mohl přetáhnout něco na paměťovku např.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 10:23

Ale mě de o to jak to zprovoznit :D Protože bych chtěl využívat email klienta a všechno možný kde musim zadat google ůčet..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 10:43

Přidal jsem k sobě nějaké aplikace a hry, takže můžete zkusit. Existují samozřejmě i lepší a lze je i sehnat, ale warez k sobě dávat nechci.

Přihlásit se k účtu google jsem ještě nezkoušel, jdu na to mrknout a dám vědět.

Pokud budete vědět o nějaké zajímavě free hře nebo aplikaci neváhejte sem dát odkaz. 8-)

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 10:55

po přidržení B7 se zobrazí nabídka spuštěných programu neco jako alt+tab

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 10:58

unus: Mrkni na to prosimtě prötože mě to nejde a rád bych to vyzkoušel..

PS.: Pište prosim ty tlačítka normálně jak jsou na kaiserovi to jejich značení ještě nějak nemam v paměti a musem se vždy podivat na hlavní stránku který je to vlastně tlačítko, ale jinak za tip dík..

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 12:46

Tak bohužel synchronizace není funkční, nelze se přihlásit. Zkusil jsem i verzi v které byla funkčnost ohlášena a nic. Ke svému gmail emailovému účtu se přihlásím a nastavení proběhne automaticky, ale synchronizační přihlášení se nedaří.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 12:51

asi to nebude spjato nejak se sim.nasel jsem ze je podminka mit pausalni ucet s datovym tarifem.ale to by nemelo mit vliv

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte bře 03, 2009 13:07

Přidal jsem další hry a poměrně zajímavé aplikace jako třeba Opera Mini, ToDo, Notes, MemoryUP...

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od X46X » úte bře 03, 2009 13:17

no je pravda ze ja pausal nemam, mam normal "kup si kredit kazdej tejden" Ale data mam nonstop.. Tak je opravdu podminkou mit pausal tak je to docela na hlavu a hlavne je to skoda :-( Snad se to nekomu brzy podari nejak odblokovat..

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Android pro TyTn II jako "aplikace" + video

Příspěvek od lukas.manak » úte bře 03, 2009 13:24

to s im pausalem je podminka pro komunikator G1,ale predpokladam,ze to je na vsech adroidec stejne.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů