[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
1cungipk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob lis 20, 2010 14:27
Zařízení: HTC Tytn II

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od 1cungipk » sob lis 20, 2010 14:33

potreboval by som pomoc pretoze zapnem telefon samozrejme uz z androidom a ked chce pin kod zadam a napiše ze pin ko je zly a ptm na ploche ze sim card is locked nevie niekto pomoct ?

Uživatelský avatar
Tubuss
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát srp 15, 2008 10:00
Zařízení: LG OO, HTC Kaiser
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od Tubuss » ned lis 21, 2010 23:53

Android nepracuje s PIN (tedy samosebou jen ten na našich zařízeních) takže vypnout ve winech nebo na jiném telefonu..

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od -=mike=- » čtv kvě 12, 2011 15:14

Mozno je to vlakno uz mrtve, ale predsa .... :)
vratil sa mi Kaiser z reklamacie po roku(neodporucam ho dat znamemu, co ma vlastny mobil-servis)..
Za ten cas som uz aj kupil a predal G1 a kupil dalsi android-motorolu.
Vdaka Kaiserovy za ukazanie androida.. Tak ho vyuzivam na druhej sim-karte ako sekundarne pda.
Vcera som sa hral a hodil tam android 1.6 z prveho vlakna.. Ale po vysunuti klavesnice sa display prehodi opacnou stranou..:D
Tak a teraz. Odporucate mi nejaky novy android portovany pre kaisera?

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » čtv kvě 12, 2011 15:19

za tu dobu se toho dost změnilo :D to co je v prvním vlákně okamžitě smaž. Už je i android 2.3 ale to nedoporučuju, díky opravdu dlouhému testování jsem zjistil že nejlepší volbou 2.0 a 2.1 Buďto Warm Donut nebo WarByte donut, pokud ti jde o stabilitu tak bych ani po ničem jiným nekoukal. Pokud si chceš ovšem hrát a testovat (s tim že se ti celý android občas sesype tak asi scooterův syanogen mod 7..

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od -=mike=- » čtv kvě 12, 2011 15:28

to sa zmenilo :D vcera ako som dostal Kaisera do ruky a po tom dlhom case, co som ho nevidel, tak som si uvedomil aky skok presla doba pda a androida :))
Vcera som pozeral na xda nejaky android a vsimol som si, ze uz je tam moznost uplnej zmeny OS z wm na android..
Takze asi jedina moznost bude sa pohrat a otestovat. Ty pouzivas nejaku zo spominanych ROM? Dakujem za Tvoju odpoved.. Uz som ani necakal ziadnu odpoved..

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » čtv kvě 12, 2011 15:33

Jo tak až takhle dlouho si byl "out" ano samořjmně už jde nahrát android do NAND paměti a WM úplně vymazat. Mam to tak já. Používám jednu z těch dvou, ani nevím kterou, jsou totiž dost podobné ale myslím si že Warm Donut a maximální spokojenost :)

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od -=mike=- » čtv kvě 12, 2011 15:48

Vdaka.. Vecer vyskusam a dam vediet :) Uz mi pride wm6.1 oproti androidu, zastaraly. No dokazal som ho pouzivat cca.7rokov v spokojnosti. Ale doba sa pohla a aj kaiser si zasluzi novy os :)

kramiro
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 27, 2010 23:24
Zařízení: htc HTC TyTN II Kaiser,TyTn Hermes

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od kramiro » úte kvě 17, 2011 4:24

Ahoj.Teda to valim oci.rok 2011 a tady to tema jeste neni mrtve?Uz jsem se bal,ze jsem posledni dobrodruh s kaisrem,samo ze skoro zacatecnik.Ale k veci,toto tema me moooc zajima.Chtel bych Android ve svem kaiseru,nejlepe co nejnovejsi,nejrychlejsi,nejstabilnejsi a hlavne v cestine.:-) PORADITE? Diky mooooc predem PS:to si navymyslim co?ve svem veku,ale miluji experimentovani s Kaisrem

i

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » úte kvě 17, 2011 7:30

"nejnovejsi,nejrychlejsi,nejstabilnejsi" tyhle 3 slova bohužel nejdou dohromady. Jinak platí to samé co jsem psal výše. Určitě se hodí zkušenosti s nějakým tím flashováním alternativní ROMky, musíš mít H-SPL, a pak už neni problém žádný problém androida nahrát. Jen s tou češtinou, nevím nevím, ROMek s češtinou není mnoho a ty 2 které doporučuji češtinu nemají.

kramiro
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 27, 2010 23:24
Zařízení: htc HTC TyTN II Kaiser,TyTn Hermes

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od kramiro » úte kvě 17, 2011 15:05

"nejnovejsi,nejrychlejsi,nejstabilnejsi" :-) to ber s nadsazkou ;-) Jsem zacatenik,ale neco uz prece jen umim.Flashování alternativní ROMky,to uz mam za sebu,to uz zvladam,zas takovej drevak nejsem (vse nahravam z karty,protoze synchronizace mi nefunguje :-( ).Jak nahrat Androida,myslim podle navodu co jsem tu cetl taky snad zvladnu.Me jde spis o to aby mi nekdo poradil tak nejak "nejlepsi" verzi Androida a kde ji stahnout.A protoze anglictina neni moc moje kamaradka,tak nejlepe v cestine.Byl by jsi tak hodnej a doporucil by jsi mi nejaky "nejlepsi" Android v cestine a a jednu v anglictine.Zkusim obe a treba se mi jedna zalibi a zustanu u ni.Ted zkousim Tuto verzi 1.6.z karty,ale prece jen neni to ono...i kdyz je ceska.Jinak diky za rady a ze jsi vubec reagoval na moje zrejme prehnane pozadavky :roll: .

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » úte kvě 17, 2011 15:21

Androida používám jako primární a jediný systém, to znamená žádné WinMo - jen aby jsme si rozuměli, už ani nevím jak mít androida na kartě, stejně je to pomalé a pořádně to nefunguje.. Jestli znáš XDA tak tam je vše, pokud ne, doporučuji se zaregistrovat a s pomocí překladače není problém některé návody pohopit.

Návod jak nahrát androida:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=680518
Pokud již máš flashnutou nějakou tu rom tak si myslím že body 1,2 a 3 můžeš přeskočit, ale nic nezkazíš když to uděláš znovu :)

Nejlepší ROM:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796193
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651861
Tahle je myslím v češtině a ruku do ohně bych za to nedal:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802192

kramiro
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 27, 2010 23:24
Zařízení: htc HTC TyTN II Kaiser,TyTn Hermes

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od kramiro » úte kvě 17, 2011 16:01

Diky moc za rady,kouknu na to a pak dam vedet jak jsem dopadl.Hned to nebude,musim do prace ale urcite dam vedet,Moc dekuji za rady,Drz palce :-)

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » úte kvě 17, 2011 17:28

Kdybya něco tak neni problém se zeptat, rád poradim a pomohu :) Předpokládam že otázek bude ze začátku asi dost :)

kramiro
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 27, 2010 23:24
Zařízení: htc HTC TyTN II Kaiser,TyTn Hermes

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od kramiro » stř kvě 18, 2011 7:16

Díky moc,urcite se ozvu,pokud bude nejaky problem.To vis kazda rada dobra :-) Ale i kdyz vse pujde dobre,tak dam vedet.Jeste jednou diky...

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 19, 2011 11:13) --

Ahoj,tak jsem nainstaloval vsechny mozne verze androidu presne podle navodu o par stranek zpet a musim rict,ze fakt dobry navod,jednoduchy,rychly.Takze instalace bez problemu! V tom fakt problem neni.
Vyzkousel jsem ruzne verze Androidu co jsem kde nasel a musim teda uznat ze ta anglicka co jsi mi doporucil,je ze vsech vazne nejlepsi i kdyz i tam mi nefungovalo,docela dost veci,teda pravdepodobne to ale bude tim,ze proste neumim anglicky.Byt v cestine,tak verim ze by se dala nastavit a byla by super.No a ty "ceske" jsou vetsinou k nepouziti,nebo proste hrozne rozliseni lcd,vybijeni baterie,plno veci nejde,wifi,bluetoth atd. a dost casto i nestabilni.
Tak ti moc diky za rady,ale vratim se k Windows Mobile,kde je uvareno spousta dobrych ceskych Rom.Proste bez cestiny jsem vyrizenej.Skoda....(jeste zkusim pohledat funkcni v cestine,ale moc tomu neverim) Skoda ze ten android co pouzivas nema cestinu :-( jeste jednou diky za ochotu pomoci.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 19, 2011 11:14) --

Jo jeste kdyby nahodou nekdo vedel o funkcnim Androidu v cestine,tak budte tak hodny a hodte sem odkaz.Moc rad vyzkousim! DIKY MOOOC predem :wink:

zirafacek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte črc 19, 2011 14:45
Zařízení: HTC TyTN II

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od zirafacek » úte črc 19, 2011 14:51

Ahoj. Tak jsem nejprve vyzkousel 1.6 podle uvodniho prispevku. Dve hodiny to tu lamu a porat mam "prouzky". A tady na posledni strance zjistim ze uz vsici mate Androida primo v ROMce. To se mi zatim nechce. Da se nejak upravit ten Android pro SD kartu aby tam byl nejaky novejsi nez 1.6? Predem diky.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » úte črc 19, 2011 15:03

určitě dá stačí vzít toho nového androida a postupovat dle návodu :) který je tady nebo na XDA

kramiro
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 27, 2010 23:24
Zařízení: htc HTC TyTN II Kaiser,TyTn Hermes

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od kramiro » sob črc 23, 2011 1:14

Ahoj,no co se tyce tech prouzku,by jsi mel zeditovat v souboru startup.txt rozliseni obrazovky na width=240 mddi.height=320 ,pokud to jeste nemas a dale zedituj board-htcvogue.panel_type=1 ,misto te jednicky muzes pouzit nula az trojku.Pri jednom z nich ti to uz nebude carkovat.Ja mam teda tu jednicku.Aspon ja to takhle zprovoznil.No a co se tyce novejsi verze na kartu,tak funkcni jsem tez neobjevil.Teda mimo tech co radi X46X.Abych pravdu rekl ani rom android v Kaiseru se mi neosvedcil,ale to uz jsi asi cetl v predeslych prispevcich co jsem tu uz psal.Takze ti preju hodne zdaru s Androidem v Kaiseru.Ja uz to vzdal a vratil se k Windouwsu .Mej se fajn a drzim palce,dej pak vedet jak ti to jde....

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » sob črc 23, 2011 12:41

Rozlišení měnit nemusíš, stačí jen paneltype, dej tam rovnou dvojiku měla by ti chodit pokud tam teď máš jedničky, měl jsem stejný problém. A Androida v NAND paměti jsem používal Víc jak rok a maximální spokojenost, není se čeho bát. Vše fungovalo bez chyby..

zirafacek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte črc 19, 2011 14:45
Zařízení: HTC TyTN II

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od zirafacek » sob črc 23, 2011 22:59

Tak jsem teda patral a hledal az jsem nasel. Povedlo se a nainstaloval jsem si (jakozto linuxak uzasny pocit kdy instalace jede v konzoli) Androida na kartu. Ted mi zbyva projit pruvodce nastaveni (nebo se na to vykaslu, nevim) a zacnu si hrat. Premyslim ze sem asi vyrobim "navod" jak na to - tedy alespon jak jsem postupoval ja a fungovalo mi to.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Příspěvek od X46X » sob črc 23, 2011 23:09

Návod je na XDA - v dnešní době kdy každý ovládá angličtinu to zvládne snad každý :)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů