[19.11.2009] Android verze 1.6 pro TyTn II "jako aplikace"

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
m.cut
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 09, 2006 10:28
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od m.cut » pát čer 12, 2009 9:49

Tak tady je dalsi verze androida 1.5 ke stažení.
info na xda-developers
Hlavni novinka je soft.klavesnice a Čeština.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát čer 12, 2009 9:56

O té verzi již vím, ale nějak se nemůžu dokopat k těm cab balíčkům. Ta čeština mě, ale překvapila. Netušil jsem, že je k dispozici. Jen je škoda, že není funkční tem suspend.

Uživatelský avatar
m.cut
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 09, 2006 10:28
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od m.cut » pát čer 12, 2009 10:14

Ta čestina je supr,jeste aby fungovaly google sluzby.... :wink:

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát čer 12, 2009 10:16

Nevím od jaké verze, ale aspoň email už funguje.

EDIT: Já si myslím, že služby blokuje google společně s operátory. :(

Uživatelský avatar
m.cut
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 09, 2006 10:28
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od m.cut » pát čer 12, 2009 10:27

Pres zalozku mail mi to funguje az od verze 1.5,ale kdyz kliknu na g-mail ikonu tak ne.ale na xda nekdo psal ze mu market funguje,tak nevim jak se mu to podarilo.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte čer 16, 2009 9:20

Běhá vám někomu s verzí 1.5 GPRS nebo EDGE?

V podstatě se mi nedaří ani připojit. Připojení se mi zdaří pouze při automatické inicializaci při startu, ale aplikace stejně nedokáží připojení použít.

ok2clj
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon čer 29, 2009 19:32
Zařízení: HTC Kaiser

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od ok2clj » pon čer 29, 2009 20:01

Ahoj,

tak jsem vyzkoušel a trošku experimentoval s Androidem. Po třech dnech - chci to, místo WM. Problém je, že s 1.5 latest build nefunguje market, google sync atd. Nemluvě o BT, wifi a spol.
Myslíte, že to bude jednou na Kaiserovi plně funkční na nebo mám raději koukat po Adroidech mobilech?

Uživatelský avatar
m.cut
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 09, 2006 10:28
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od m.cut » pát črc 17, 2009 20:10

Na Kaiserovy to pravdepodobne nebude plne fungovat nikdy.Taky jsem ho vymenil za Android.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » čtv črc 30, 2009 22:16

Koukam že je to tu nějaký mrtvý. Věnuješ se tomu ještě? Já teď koukal na androidonhtc.com a nestačil jsem se divit kolik novejch verzí tam je od tý doby co jsem tam, nebyl. Dle všeho už funguje kamera i gps..

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od -=mike=- » úte zář 15, 2009 16:41

Ja to sledujem stale..
Odporucam vyskusat Android z HTC HERO.. Je dost funkcny. Od WiFi, BT, Market (ktory ma vela aplikacii a vsetky idu)
Je to pekne, funkcne a navykove.. Zatial sa mi zda pomale.. Ale vysla nova verzia "ROM" pre HERO od HTC, tak by to malo byt rychle(jsie) :) Takze cakam na upgrade tetjto pre Kaisera. Vlastne ide vsetko co ma :D Takze spokojny. Pouzivam to uz druhy den.
Naozaj odporucam vyskusat. Cistu SDkartu a priamo nakopirovat celu zlozku na kartu, bez adresara :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547264

UntosCZ
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob srp 01, 2009 17:04
Zařízení: HTC TyTN II

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od UntosCZ » úte zář 15, 2009 16:47

-=mike=- píše:Ja to sledujem stale..
Odporucam vyskusat Android z HTC HERO.. Je dost funkcny. Od WiFi, BT, Market (ktory ma vela aplikacii a vsetky idu)
Je to pekne, funkcne a navykove.. Zatial sa mi zda pomale.. Ale vysla nova verzia "ROM" pre HERO od HTC, tak by to malo byt rychle(jsie) :) Takze cakam na upgrade tetjto pre Kaisera. Vlastne ide vsetko co ma :D Takze spokojny. Pouzivam to uz druhy den.
Naozaj odporucam vyskusat. Cistu SDkartu a priamo nakopirovat celu zlozku na kartu, bez adresara :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547264
jj ten jsem zkoušel, být rychlejší mám ho tam do teď, ale je fakt luxusní, už dokonce šetřim na original HTC Hero :D

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od -=mike=- » úte zář 15, 2009 17:16

je to fajn OS.. Zatial vedie.. Aj ked som stary WM-maniak.. :D Vyzera to na pekny a hlavne funkcny OS.. Tak ako je to pri PC., ktory nezatazuje tak HW.. Neviem si predstavit na WM tak funkcne OpenGL aplikacie a animacie..
Tiez uz premyslam, ze si kupim Androida.. motorola sholes? alebo htc? .... uvidime, co prinesu vyrobcovia :)

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte zář 15, 2009 18:20

Bohužel se svým radiem a HSDPA v aktuálních verzích nedokáži připojit k netu. :-(
Proto nové verze cab souborů již nevydávám...

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od -=mike=- » úte zář 15, 2009 18:50

Skoda..
No unus a skusal si ten link z xda na ten SenseUI ?
Mozna pojde aj HSDPA... Tedka som v miestach kde nemam signal iba EDGE, zajtra vyskusam 3G :)

Uživatelský avatar
Tubuss
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát srp 15, 2008 10:00
Zařízení: LG OO, HTC Kaiser
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Tubuss » úte zář 15, 2009 20:13

mě teda přišel ten hero android s sUI neuvěřitelně pomalej + to bylo rozmazané což nevím jestli nebyla chyba rozlišení (v default txt je rozlišení 320x480 nebo tak něco..) a ten normální mi nějak nechce nabootovat :)

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » úte zář 15, 2009 22:24

to je s prominutím ůplně na ho*no.. mnohem lepší jsou buildy z htc vogue-ty nemaj chybu až na foťák kterej se zprovoznit podařilo ale obrazovka zůstává černá jako by někdo zakryl čočku a nikdo neví proč..

Uživatelský avatar
-=mike=-
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 27, 2009 20:58
Zařízení: HTC Kaiser, Google Nexus S

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od -=mike=- » stř zář 16, 2009 0:14

mne to ide dobre..Len pomaly..A vsetko funguje normalne.
Tubus rozlisenie mas ok..taky default mam aj ja.
x64x pridaj link nech vyskusam ten,co spominas.:) thx

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » stř zář 16, 2009 6:21

Je to uplne nesnesitelne pomaly. A vim ze tam byly ne jaky problemy se synchronizaci kontaktu. Vydrz az budu na kompu a nebo se podivej na androidonhtc.com

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv zář 17, 2009 13:59

Já už se kapku ztrácím. Je na nějaké verzi funkční GPS?
Pokud ano tak v jaké a s jakým radiem.

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

[NEW 28.05.09] Android pro TyTn II "jako aplikace" (video)

Příspěvek od X46X » čtv zář 17, 2009 14:24

v jakékoli novější verzi.. Podívej se na androidonhtc.com

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů