Diamond a prijimani hovoru pri vyndavani z Kapsy.

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Lujgi17
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob srp 23, 2008 16:46
Zařízení: HTC Touch Diamond

Diamond a prijimani hovoru pri vyndavani z Kapsy.

Příspěvek od Lujgi17 » pon říj 13, 2008 7:29

Ahoj Lidi,
Asi nejsem uplne jediny komu se to stava, ale sem tam kdyz mi nekdo vola a mam Diamonda v Kapse tak ten hovor nechtene prijmu tim ze si tapnu na Display. v Posledni dobe se to stava cim dale casteji. Nevite nekdo treba o nejake utilitce ktery by to vyresila ci necem podobnem?? Diky moc!

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr_K » pon říj 13, 2008 8:06

Tak to mě také občas pěkně štve, nejlepší by bylo, kdyby se dalo nastavit, že se to dá přijmout jen HW tlačítkem pod displejem, ale taková možnost asi není, bohužel.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 13, 2008 8:48

Řešil bych to freeware utilitou Slide2Unlock2.

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » pon říj 13, 2008 9:49

S těmi HW tlačítky byto mělo být možné, tady je návod. Sám jsem to ale nezkoušel...

Jinak se na zamknutí displeje dá taky použít freeware SensorLock, akorát potom před každým přijetím hovoru musíš telefonem otočit o 360°...

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

app

Příspěvek od milan cholt » pon říj 13, 2008 16:15

úplně nejjednodušší je nainstalovat toto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650 mám to a je to velice jednoduché. Prostě při příchozím hovoru se uzamkne displej a přijmout hovor lze jen HW tlačítkem, které efektně bliká. Pokud chceš displej odemknout a použít vše po staru stačí vyndat stylus. Doporučuji, je to velice nenáročné a účinné
Přílohy
AnswerkeysDisabler[1].v0.5.1.CAB
(16.73 KiB) Staženo 159 x

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr_K » pon říj 13, 2008 18:11

milan cholt> Super, moc děkuji, to je přesně to co jsem potřeboval.

fasko
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte dub 22, 2008 13:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fasko » stř říj 15, 2008 1:41

velmi dakujem ... tiez ma to dost stvalo hlavne ked som vyberal mobil s orig. htc obalu mi zodvihlo hovor

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Příspěvek od Nolf » stř říj 15, 2008 13:32

Jiří Hrma píše:Řešil bych to freeware utilitou Slide2Unlock2.
bohužel se tato jinak super aplikace dá shodit zmáčknutím hw tlačítka home - prostě ten domeček :)
použití jen blokace displeje při příchozím hovoru neřeší aktivaci displeje při příchozí sms, kalendáři - v kapse se pak namačká cokoliv

styluslock zase není pro ovládání jednou rukou

takže to asi chce doladit S2U2

misugen
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř říj 15, 2008 19:25
Zařízení: HTC Desire S

S2U2

Příspěvek od misugen » stř říj 15, 2008 19:35

Nainstaloval jsem si S2U2 a při příchozím hovoru ma na obrazovku prosvítá základní obrazovka s tlačítky, která jdou zmáčknout, hrál jsem si s nastavením a na nic jsem nepřišel ... stalo se to někomu a jak to řešit? Dík ... HTC Touch Pro, TF3D zapnuté

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů