HTC Diamond - vadný display

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od berczo » pát říj 30, 2009 9:20

Jak jsi dopadl ?

Wartof
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř zář 24, 2008 19:03

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Wartof » stř lis 04, 2009 15:19

Tak telefon dorazil ze servisu. Vse opraveno v ramci zaruky. Dokonce byl vymenen i skelet telefonu. Jeste dokoupit zadni kryt a je jak novej. Je videt, ze HTC potichu uznalo svou chybu a zacalo tuto zavadu opravovat....

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od berczo » stř lis 04, 2009 15:24

;-) gratulace !!!

MichalP
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: ned pro 07, 2008 18:27
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od MichalP » čtv lis 05, 2009 20:10

doprcic. jak je mozny ze ja jsem v srpnu za tuhle opravu zaplatil 6022? to je strasny. vy tu pisete o 2-3 tisicih. Nejlepsi je, ze asi 14 dni mam tu olejovou skvrnu zase. Smejdi.

Wartof: vedel by si s kym si presne mluvil v VSP? Diky.

Wartof
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř zář 24, 2008 19:03

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Wartof » čtv lis 05, 2009 23:11

V srpnu to jeste neopravovali, taky sem to tam nejak tak posilal prvne, ale nesouhlasil sem s nezarucni opravou, protoze sem veril, ze to jendou zacnou opravovat :D
Jinak ti nereknu s kym jsem mluvil, zavolal jsem tam a vzala mi to nejaka zenska, ktera se nepredstavila, tot vse...

Mangatt
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv lis 26, 2009 15:33
Zařízení: HTC Diamond

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Mangatt » čtv lis 26, 2009 17:25

Potvrzuji, dnes se mi vrátil telefon z reklamace u T-mobile (vadný display) a závadu zdarma opravili:-)

Uživatelský avatar
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Floop » sob lis 28, 2009 19:49

... kdo to ete ted nema opravene tak podle poslednich prispevku To DE... ale mam ete 1 otazku stalo se to nekomu s TD2?? o TP2??

trojkahtc
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob pro 19, 2009 9:39
Zařízení: HTC

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od trojkahtc » ned pro 20, 2009 7:10

Jo, včera mi přestal fungovat. Lovím po síti řešení a jak je vidět, není - reklamace. Do háje, Xperii jsem měl 8 dní a zjistil asi 5 vad. Vyreklamoval, ale protože poskytovatel už jinou neměl vzal jsem HTC. K oběma přístrojům bych měl dost funkčních výhrad(zpracování SMS, odpověď na zmeškané volání, odesílání kontaktů........) Smířil jsem se. TD2 mám cca 2 měsíce a teď tohle. Začíná mne to trochu zmáhat.

Sten35
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned led 03, 2010 11:09
Zařízení: HTC Touch Diamond

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Sten35 » ned led 03, 2010 11:16

DObry den mam taky problem na displeji se mi udelala asi tak 1-2mm tecka nwm co to muze byt telefon normalne reaguje vtom miste. prosim porat mi co stim. Jde to hlavne videt na bilem pozadi na tmavem ne ale i presto mi to u takoveho zarizeni vadi.Je to na reklamaci? Telefon nosim v ochranem pouzdru a nikdy sem ho neprisedl. dekuju predem za odpoved

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Cheetah007 » sob úno 27, 2010 9:41

Ja vcera bohuzel resil to samy....
Diamonda jsem kupoval jetyho z 3k a ani ne po tydnu se skrvna objevila vespod vpravo.Sel jsem jej tedy reklamovat,technik rikal ze vi oc jde a nabidl mi bud abych si vybral zbozi ve stejne hodnote (u baz. kousku oprava nema smysl....displej by stal buh vi kolik) nebo si neco priplatil a sel do neceho jineho.No nakonec todopadlo ze jsem si priplatil a sel do HTC Magica a android je moc fajn OS. :)

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od luckies » sob úno 27, 2010 10:12

mam takovy dotazecek...zacala se mi na displeyi taky delat ta odporna skvrna...zatim se objevi kdy chce a pak treba i zmizi... asi to vidim ze je to v nejake fazi zacatku...tak se chci zeptat jestli je nutne, kdyz budu tel davat do servisu vracet puvodni rom a radio??? Myslim ze by jim to melo byt jedno kdyz vymenuji display nebo se mylim???

Predem diky za radu

ppremos
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř srp 05, 2009 15:43
Zařízení: HTC Diamond 2 Topaz

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od ppremos » úte bře 23, 2010 10:54

Tak jsem taky v klubu vadných displejů, mě se to stalo po 7mi měsících používání HTC Diamondu 2.
A jak krásně jsem se k němu choval, měl se jako v bavlnce.
Telefon skoro za 12tis,když jsem ho kupoval a u něj přichystaná takováhle past.
Od HTC bych čekal větší kvalitu, hledal jsem jestli Nokii nebo Samsunga trápí stejný problém,
ale gůgl mi nic nenašel.
Jsem z toho dost zklamán, ne z toho, že konkurenční značky problém nemají, ale že HTC stojí za ...

snutik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned pro 12, 2010 13:54
Zařízení: HTC touch HD

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od snutik » ned pro 12, 2010 14:00

Tak už jsem taky v klubu skvrn, před nějakou dobou cca 3měsíci se mi udělal uprostřed displeje flek. jde vidět jen pod nějakým úhlem a rozlejzá se když přejíždím přez displej. Neřešil se to, vše fungovalo.. A najedno mi včera zničeho nic přestal jít displej od půlky až dolu. Takže sem docela nasranej a když sem si přečetl příspěvky tady na foru tak rači nebudu moje překvapení komentovat. Mám HTC touch HD rok a kdyby mě nestál tolik kolik stál tak už bych ho asi vyhodil z okna, pokusím se ho reklamovat když najdu záruční list:-D Ale přimlouvám se k ostatním a plně s nima souhlasím že příští můj telefon určitě HTC nebude

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od mike-biker » ned pro 12, 2010 14:09

To bych takhle jednoznačně neodsuzoval. HTC samo LCD displeje pochopitelně nedělá, ale odebírá je od subdodavatelů. Občas se stane, že některá várka ujede - oni to nemohou zachytit při testu, je to skrytá závada. Faktem je, že by se k tomu měli postavit čelem! Ale odsoudit jakoukoli firmu, které se něco nepovedlo - v tom případě si nesmíš koupit žádný mobil! :evil:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 15:12) --

To bych takhle jednoznačně neodsuzoval. HTC samo LCD displeje pochopitelně nedělá, ale odebírá je od subdodavatelů. Občas se stane, že některá várka ujede - oni to nemohou zachytit při testu, je to skrytá závada. Faktem je, že by se k tomu měli postavit čelem! Ale odsoudit jakoukoli firmu, které se něco nepovedlo - v tom případě si nesmíš koupit žádný mobil! :evil:

pet_206
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 14, 2010 0:46
Zařízení: HTC Touch diamond

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od pet_206 » úte pro 14, 2010 0:55

zdravim vas
uz som na jednom ceskom fore informoval ale spytam sa aj tuto. chcem vymenit digitizer na svojom fone. ale dosiel som do stadia kde som v splepej ulicke a neviem ako z toho von. ak ste to niektory menili tak vam vopred dakujem za nazor. a ano jedna sa o spoj digitizer-displej je to zospajkovane? alebo co? ako to dat od seba a nasledne potom s novym digitizerom dat dokopy? dakujem
Přílohy
HPIM1991_resize2 (1).jpg
(226.65 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte pro 14, 2010 8:16

rozpájet, odlepit odlepit digitizer, nalepit novej digitizer a připájet

pet_206
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 14, 2010 0:46
Zařízení: HTC Touch diamond

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od pet_206 » úte pro 14, 2010 9:29

uf uf toho som sa bal najviac. ale i tak velka VDAKA za odpoved

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od Jumbo78 » ned led 16, 2011 10:59

Takže. Já mám HTC od T-Mobile, koupeno v říjnu 2008, kdy mi při servisu rozšlápli Artemise... Takže jsem jen doplatil malý rozdíl mezi cenou Artemise a Diamonda. Celkově spokojenost jenže... Na jaře 2010 mi přestal reagovat dobře na dotek. Když jsem telefon naklonil, bylo vidět něco jako skvrna pod sklem, normálně nebylo nic vidět. V T-Mobile přijali jako záruční opravu, vyměnili komplet displej. Bohužel, ke konci roku 2010 opět stejný problém... Bohužel, záruka právě skončila, tak nevím co s tím. Jestli se na vyměněný díl vztahuje opět nová záruka nebo jak to je. Jsem docela naštvaný, takže jsem si již objednal Samsung Galaxy S i9000, ale ještě chci zkusit T-Mobile, co mi na to řeknou.
Btw, telefon používám jako služební a používám ho neustále, takže si na něj dávám velký pozor aby neupadl atd...

pet_206
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 14, 2010 0:46
Zařízení: HTC Touch diamond

HTC Diamond - vadný display

Příspěvek od pet_206 » pon led 17, 2011 14:30

tak urcite vyskusaj co ti povedia v T-mobile a potom ak uz nebudes mat zaruku a pustis sa do vymeny na vlastnu pest tak novy displej s nalepenym digitizerom som kupoval z ebayu za nejakych 30eur

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti