MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od Nolf » stř srp 20, 2008 7:46

Ahoj,
pokud chci odeslat SMSku, hodi mi to tuhle hlasku
-Jednoho nebo více příjemců nelze rozpoznat, nebo je adresa neplatná. Chcete zprávu přesto odeslat ?-
Pokud dam ano a smsku odeslu, normalne dojde. Nevite v cem je chyba ? Jak se toho zbavit ?
Dik

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř srp 20, 2008 7:50

V jakem formatu mas cislo? Melo by to zacinat +420 a ted nevim, ale bud ma byt mezera za 420 nebo prave nema.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

sms

Příspěvek od Nolf » stř srp 20, 2008 8:48

Zkousel jsem oba formaty cisel, s tou mezerou ne, zkusim to.
Edit: tak mezeru sam zrusi, neulozi to s ni.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Příspěvek od Kulík » čtv srp 21, 2008 9:22

Formát by měl být +420 123456789

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

sms

Příspěvek od Nolf » čtv srp 21, 2008 11:40

mam cisla ulozena ve formatu +420xxxXXXxxx a pak taky nejaka jen 60xXXXxxx a volat jde normalne ale posilat sms na oba formaty jen s tou otravnou hlaskou. Ulozit cislo s mezerou uprostred cisla nelze. Kdyz vola bez reci, proc se mu posilani sms nelibi ? Ach jo

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv srp 21, 2008 14:41

spíše tam dělá "něco" bordel (i vzhledem k tomu, že to vypadá na jediného uživatele, který s tím má problém). udělal bych zálohu a HR, je to 50/50 že to dělat přestane..

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

sms

Příspěvek od Nolf » čtv srp 21, 2008 19:20

no na HR nemam cas ani naladu :-(
Budu to brat jako upozorneni pred nechtenym odeslanim :wink:

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » čtv srp 21, 2008 19:27

toto se da resit tusimze uprovu registru bo zmenou predvolby statu.. zkusim pohledat (zkus smaznout z nastaveni seznamu kod oblasti)

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

sms

Příspěvek od Nolf » čtv srp 21, 2008 20:23

Mam v nastaveni akorat predvolbu, a ta je prazdna. Cekal jsem ze se s tim uz nekdo setkal. Skoda. Asi dost specificky problem

fraj
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát říj 24, 2008 11:47

Příspěvek od fraj » pát říj 24, 2008 11:48

Tak timhle upozorněním trpim taky, docela otravný. Snad se najde způsob jak se toho zbavit

hankeys
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 07, 2008 16:13

Příspěvek od hankeys » úte říj 28, 2008 7:54

mám teď problém, s odesíláním SMSek, který dřive nenastal. Po klepnutí na SEND telefon napíše Your text mesage cannot be send a nepomůže ani ň. Nesetal se s tím někdo. Mám HTC Pro s T-mobilem - dřív to nedělalo, teď SMSku prostě nepošlu - akorát přes unaccent.

Muza
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon pro 01, 2008 16:36
Zařízení: THC Touch HD

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od Muza » pon pro 01, 2008 16:43

Hmmm, zajimave. Mam HTC Touch HD z zhruba po tydnu pouzivani mam stejny problem. Nejde mi odeslat sms. Prijem funguje.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od Nolf » sob pro 06, 2008 13:38

čím to bylo jsem nezjistil. Každopádně po nahrání nové ROM to už nedělá. Stačil by jistě i HardReset.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od ziminix » sob pro 06, 2008 16:28

Je dost pravdepodobne, ze vam to dela nejaky specificky program, zvlast kdyz to po HR zmizelo.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned pro 07, 2008 15:59

Jinak pokud chcete ušetřit čas přenastavováním pda po HR, tak zkuste SPB Backup na kartu. Zalohuje registry, Program Files, dokumenty, kontakty, sms, kalendar,... co si nastavite. A jeste k tomu se zalozni soubor vytvori v takovem formatu, ze jde obnovit prakticky hned po HR aniz by se musel samotny prog znova instalovat. Me taky vzdycky zabralo hrozne casu vse nastavit podle gusta a nainstalovet progy, ale diky SPB je to hračka.

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

MDA Compact IV (HTC Diamond) - error hlaska pri odeslani SMS

Příspěvek od charlie42 » ned pro 07, 2008 20:36

Ac se to muze nezdat, tak reseni se nachazi v nastaveni SMS na zalozce adresa a tam v tom comboboxiku nastavit E-mailove adresy v Kontaktech ziskavat z "Ze vsech poli e-mailu"

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host