HTC Touch Diamond a navigace

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
LukasK
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 02, 2008 13:36

HTC Touch Diamond a navigace

Příspěvek od LukasK » stř črc 02, 2008 13:38

zdareq, ma nekdo zkusenosti s nejakou navigaci a timhle telefonem? konkretne by bylo super kdyby nekomu sel iGO8, coz sem nekde cetl ze to jde zprovoznit, ale asi nejspis nemam spravnou verzi :(...zkusil sem prepsat sys.dat, i prejmenovat application.dat na iGO8.exe a neuspesne...nekde sem cetl ze existuje program kterej z vnitrni pameti imituje SD kartu, ale to zaboha nemuzu najit jak se jmenovalo

Jakakoliv pomoc vitana, diky moc

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » stř črc 02, 2008 14:04

Podívej se sem :wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv črc 03, 2008 13:35

TomTom 6 i 7 fungují spolehlivě. S iGem 8 je problém, mrkni na xda-developers, tam se to řeší, a nebo na ten link na ce4you, co sem dával lukasm.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolda.o » stř črc 16, 2008 8:48

S iGem neni zadny problem - staci jen mit posledni vydanou verzi.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PULPAN » stř črc 16, 2008 10:33

KOLDA.O a jaký má ta posl navigace číslo verze ?

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolda.o » stř črc 16, 2008 12:01

Nav N Go iGO 8 v8.0.0.41506

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

IGO

Příspěvek od PULPAN » stř črc 16, 2008 21:15

Jj, tak tahle verze opravdu funguje.Musím uznat, na diamondovi igo běží daleko rychleji,než na cruisovi.

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » čtv črc 17, 2008 7:18

No já jenom dodám, že na Polarisu to běží naprosto v pohodě, Liška naviguje, já odbočuju :wink:
... a né jak tady někdo někde psal, že mine odbočku a na navigaci ji má teprve před sebou :???: :roll: OMFG !

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

igo2008

Příspěvek od PULPAN » čtv črc 17, 2008 7:48

Tak jsem se dnes nechal poprvé navigovat, a je to "děsný", fakt se to zpomaluje,jak píšeš, sjedeš ze silnice, šipka ale ukazuje jako bys jel dál rovně a až po nějaký době se posune na tu správnou silnici.Nevím, jestli se dá ještě něco "přinastavit" v aplikaci, zkoušle jsem vše možné, ale bohužel neúspěšně.Totéž mi dělalo IGO na polarisovi, zatímco tomtom mi na obou strojích běží naprosto bez problémů a přesně.Tak teda nevím, proč igo nestíhá :-(

EDIT: vyplývá z toho, že i TT7 se zpožďuje možná díky POI ( já májm TT6 včetně POI a nezpožďuje se - jo holt pokrok), tak možná když u IGO vypneme hromadu POI tak to také poběží rychleji, nicméně jsem se teď snažil POI vypnout, aspoň nějaké, a moc se mi to nedaří..je jich tam fakt děsně moc

\\Necituj poslední příspevek. Používej tlačítko EDIT. Přečti si pravidla fóra lukasm

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolda.o » čtv črc 17, 2008 10:39

TT7 mi na HTC Diamond bezi naprosto shodne s iGO8 - opozduji se oba - ale nijak dramaticky - rozhodne jsem zadnou odbocku nezmeskal a najeto na obou priblizne 5.000 Km

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PULPAN » čtv črc 17, 2008 12:05

kolda__já odbočku nezmeškal, protože znám cestu, al v zimě jsem byl s TT ve Francii, kde jsem to neznal, a TT byl uplně přesný a díky té přesnosti jsem právě vždy včas a neomylně sjel uplně přesně, neboť když jsem neviděl ukazatele, jel jsem přesně podle TT.To teď to určitě nepujde, protože se to zpožďuje,což mě trochu vadí

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolda.o » čtv črc 17, 2008 13:20

tech zminovanych 5tis km jsem nenajel doma kolem komina. Ano muzu to rict ze drobne opozdeni je znat ale kdyz si navyknes nemas problem. Jina moznost stejne aktualne neni :-)

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

igo2008

Příspěvek od PULPAN » čtv črc 17, 2008 14:32

jj, to máš pravdu, jiná možnost není:(

Mip
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát srp 08, 2008 21:17

Příspěvek od Mip » pát srp 08, 2008 21:21

Mám problém s instalací tomtom6 navigator do daimonda mohl by i někdo sem dát podrobnej návod!!?

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan cholt » sob srp 09, 2008 8:48

Na kiserovi jsem používal TT6,ale dost často jsem jezdil po poli :-D ( podle navigace) ted na diamonda jsem pořídil iGO8 hlavně kvůli mapám, protože tam jsou fakt čerstvý mapový podklady. iGO se malinko zpožduje,ale jen překreslování mapy. Hlasové a obrazové navigační povely však jedou přesně a podle nich se člověk hlavně řídí. Koukat do mapy za jízdy je trochu nebezpečné, stačí před neznámou křižovatkou mrknout jak to bude a to je vše. Jinak iGO je vychytanější než TT,je tam více možností nastavení.

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Georf » úte zář 02, 2008 18:44

zdravim, mam problem ze se mi nemuze chytit GPS, vse je nastaveno dobre, jina nmea gps, com 4 , 32 400 rychlost. V nastaveni je take ze ma byt dostupny na com 4. Presto v TomTomu nechyta druzice. Prosim poradte. Diky.

bobsen
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 29, 2007 11:41

Příspěvek od bobsen » úte zář 09, 2008 9:55

chtel jsem na diamonda IGO 2006 plus, bohuzel to vypada na problem s internal storage, instalace probehne ok, ale samotnou aplikaci nelze spustit.
Nelze nejakym zpusobem nasimulovat Storage Card? u Iga8 stacilo vytvorit pouze adresar a jelo to. pripadne prepsat sys.dat.

vlasta
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: ned říj 21, 2007 16:04
Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlasta » úte zář 09, 2008 10:50

Georf, mám v TT stejné nastavení, pouze rychlost tu nejnižší - 4 800. Aběhá mi bez problémů, satelity najde za pár vteřin.

r.mrazik
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pát zář 05, 2008 12:49

gps

Příspěvek od r.mrazik » stř zář 10, 2008 13:14

mam presne ten samy problem. Take nastaveno podle navodu a vubec nic. Nechytne mi to satelity. (jinak MDA compact IV...a tom tom 7)

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanak » úte zář 16, 2008 6:29

Zkoušel jsem GPS v Diamondovi zatím jen s aplikací LocO (zasílá informace o pozici na interrnet) a vůbec mi nenajde satelity. Musí se někde v menu Diamonda GPS zapnout? Nikde jsem nic nenašel a po zapnutí GPS v aplikaci se ani neobjeví žádná ikona na displeji. Indikuje nějakým způsobem Diamond zapnutou GPS? V aplikaci není ani žádné nastavení GPS. Díky za rady

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů