Android do HTC diamond

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Bmxfraja
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon lis 29, 2010 18:13
Zařízení: HTC Diamond

Android do HTC diamond

Příspěvek od Bmxfraja » čtv pro 09, 2010 20:44

Jde android do HTC diamond?

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Android do HTC diamond

Příspěvek od Daidalos » čtv pro 09, 2010 20:55

Jak jsem pochopil tak asi ne http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402002.
Občas stačí hledat.

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Android do HTC diamond

Příspěvek od ronny77 » pát led 07, 2011 13:37

Ale no tak
napr.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735978" onclick="window.open(this.href);return false;

streki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned říj 16, 2005 16:16
Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10

Android do HTC diamond

Příspěvek od streki » ned dub 22, 2012 14:08


Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Android do HTC diamond

Příspěvek od htcjirka » ned dub 22, 2012 15:44

Nema to smsyl,je to spise utrpeni,takova portace,akorat si diky tomu ziska osklivy obrazek o Androidu.

streki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned říj 16, 2005 16:16
Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10

Re: Android do HTC diamond

Příspěvek od streki » ned dub 22, 2012 17:36

Portace je z erika se stejným hw. Problémy jsou s bt, ale dle for co jsem četl i to už je odstraněno. A rychlost je větší než u wm 6.5. Diamonda mám ve skříni až se budu nudit zkusím to flasnout. Romka co běží na cm7 už je dle for také slušně funkční. Až testnu dám další info.

Pavecek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob říj 30, 2010 7:47
Zařízení: HTC

Android do HTC diamond

Příspěvek od Pavecek » úte lis 20, 2012 7:08

->streki : už jsi pls skoušel flashnout toho Diamonda? mohl by jsi dát nějakej ten návod a link na stažení,koukal jsem na ten odkaz co jsi dával ale anglicky bohužel neumím a když jsem to dal do google překladače tak z toho byly nesmysli.
THX

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů