HTC Touch Diamond -Problém s Activesync - Vyžaduje pozornost

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond -Problém s Activesync - Vyžaduje pozornost

Příspěvek od Petr Němec » stř bře 03, 2010 1:20

Zdravím, mám Diamonda asi měsíc, používám poslední těžkou eržiku a mám problém se synchronizací. Nejdaří se mi aby proces uspěšně doběhl, a pokáždé to napíše - Vyžaduje pozornost - nepřenesou se žádné události z outlooku ani kontakty, poznámky, úkoly.

Zkoušel jsem odtranit partnerství na booku a na Diamondovi, reste, znovu spojit, odinstalovat activesync, reset, zrusení patrnerství u diamonda, rest diamona, nainstalování activesyncu, reset, nové partnerství a neustále mi to opakuje to samé, zkoušel jsem se dívat do nastavení obou zařízení a vyzkoušel snad všechny možné varianty a nic, neustále píše že nemuže dokončit proces synchronizace, Synchronizace vyžaduje pozornost. Poraďte co s tím.

Díky za každej typ

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

HTC Touch Diamond - Vyžaduje pozornost

Příspěvek od matelkoxxl » stř bře 03, 2010 7:02

Tak prvé čo mi hneď napadlo je - Start/Settings/Connections/USB to PC a či tam pri active sync nemáš zaškrtnuté aj Enable faster data synchronization. O tom si nič nepísal, tak t je to čo mi hneď napadlo. Ak si skúšal aj to tak potom už neviem. Ešte by si mohol napísať aký win máš v notebooku. A to hlásenie ti vypisuje po anglicky, alebo po česky?

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond - Vyžaduje pozornost

Příspěvek od Petr Němec » stř bře 03, 2010 14:16

no to jsem taky\ zkousel ale bohuzel niuc...

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

HTC Touch Diamond - Vyžaduje pozornost

Příspěvek od matelkoxxl » stř bře 03, 2010 15:24

No nenapísal si ďalej, aký win máš v notebook a presne tú hlášku čo ti to vypisuje. Možno podľa nej by sa to dalo vygoogliť...

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond - Vyžaduje pozornost

Příspěvek od Petr Němec » stř bře 03, 2010 18:27

mrknu jeste na to, nevim ted presne jaka to je hlaska...zjistim, na booku jsou win xp home SP3 a s kaiserem mi to chodilo naprosto spickove...nevim kde je ted problem...jel jsem jeste podle toho co jsem mel v zaloze z kaisera ale mam ted dost veci co bych uz potreboval nahazet do diamonda a porad mi to nejde, zkousel jsem to najit v odborny omoci a podpore od windows ale nic moc sem nenasel.

Dík za snahu

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 07, 2010 23:29) --

Synchronizaci nelze dokončit. Pokud tento stav přetrvává,pokuste se odstranit a znovu vytvořit synchronizační relace zařízení.
Support Code:80004005

WindowsPC: Vyžaduje pozornost

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 11, 2010 20:01) --

nejake dalsi typy na nastaveni nebo moznosti?vymenil jsme rom za posledni verzi erziky s TF3D 2.1, vsechno jde suprove jen synchronizace porad nejede, porad stejny problem, udelal jsem i nekolik HR a nepomohlo, nevim si uz rady co s tim

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 11, 2010 21:40) --

nejaky dalsi typ?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů