Zamrzání a restarty Diamonda

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » čtv čer 04, 2009 21:03

Zdravím všechny,

mám takovej problém,

můj Diamond si začal dělat co se mu zachce. Sám se restartuje a zamrzá, někdy se stane, že zamrzne sám od sebe ani se ho nedotknu a zjistím to až když chci zapnout display a někdy zamrzne ve chvíli kdy ho přestanu používat a měl by sám automaticky vypnou display tak zůstane zamrzlej a nereaguje na žádnou výzvu, nefungují ani HW tlačítka musím vyndat baterii. Jak říkám nemám ani vypozorovanou žádnou podmínku kdy se to stane - prostě kdy se mu zachce :-(

Udělal jsem HR a doufal jsem že to přestane, ale bohůžel problém přetrvává. Romku mám originál (1.92.479.3 WWE) ani jsem nikdy neflashoval (měl jsem docela strach). pak mám nainstalováno pár programů jako Resco Explorer, PhotoViewer, Contact Manager, MemMaid, Chronos, CorePlayer, FingerKeyb a pár dalších.

Opravdu už nevím co s tím???Proto se obracím na Vás odborníky v tomto oboru protože já už jsem z toho napalici.

Budu rád za každou radu.

Předem mnohokrát děkuji.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od Nolf » čtv čer 04, 2009 21:51

a soft reset nepomáhá ? Tlačítkem ve zdířce od stylusu ? Jinak to budeš mít tím softem. Určitě občas něco nainstaluješ, zkusíš ne ? :wink:
Taky jsem měl z flashe strach, ale nejdřív jsem zkusil normální flash origo romky, pak hardreset, no a pak jsem se odhodlal a dal si tam Eržiku. Zkus to, nebudeš litovat. Jinak o flashi je tu vláken několik.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od YAMATO » čtv čer 04, 2009 22:12

No píše, že dělal i HR, takže SR už asi taky. Dělalo to i hned po HR bez jakýchkoli dalších instalací atp.?

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pát čer 05, 2009 6:06

Jj SR jsem zkoušel...jenže o to právě jde..on když nezamrzne tak se sám restartuje.

To YAMATO: Ne to jsem nezkoušel, ještě na to nebyl čas ale myslel jsem si že by to mohl dělat nějakej program kterej mám nainstalovanej ale netuším jakej? Programy který mám nainstalovaný jsem tu vypsal. Netušíte někdo co by to mohlo způsobovat??? :smt022 :smt022

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od Nolf » pát čer 05, 2009 22:37

Tak co se týče SR, psal o vyndavání baterky. No nic, to jen tak na okraj. Těžko radit, podíval bych se na spuštěné procesy v memaidu. Memaid je slušný soft, můžeš v něm měnit zásadní věci které ti foun můžou vylepšit či rozhodit. Tak je otázka, zda si v něm něco dělal. No a pak záleží co myslíš těmi pár dalšímy softy ;-)

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » ned čer 07, 2009 15:26

Ne ne v MemMaidu jsem nic nedelal...a vsechny softy ktery mam nainstalovany jsem uz vyjmenoval... jen tam mam jeste All In Texas, Resco Bublles a Astraware Solitaire...

Dneska jeste zkusim znovu HR a nebudu instalovat zadny softy abych zjistil jestli to dela nejakej soft nebo to dela i kdyz je to cisty...pak asi nebudu cekat a jedu do servisu....

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pon čer 08, 2009 6:23

Tak jsme vcera vyzkousel znovu HR a neinstaloval jsem nic akorat jsem si do tel nahral kontakty a cekal jsem co to udela. Hned po zapnuti zamrzl...nefungovalo ani SR tlacitko takze jsem musel vyndat na chvili baterku a pak zapnout. To nabehl a bezel az do dnesniho rana, kdy jsem chtel zapnout Wifinu a najednou zase zasek po ktery SR tlacitko bezelo ale po startu zhasl display a opet na nic nereagoval naskocil znovu az po vyndani baterie...

Takze se mi zda ze asi neni neco v poradku se zarizenim ne se SW ktery jsem tam mel nainstalovany...

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od matelkoxxl » pon čer 08, 2009 9:42

no neviem,ale skusil by som nahodit novu rom.pokial viem,tak je uz aj nejaka 2.03 verzia...

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pon čer 08, 2009 15:23

jo ale kdyz si sam flashnu romku a nebude to tim tak asi prijdu o zaruku ne??? spis to hodim do servisu at se na to mrknou...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od IkE Blaster » pon čer 08, 2009 16:14

Když nahrávaš oficiální, tak nepřijdeš... Nevím, jak je na tom Diamond s ofic. ROMkami.

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od SBDer » pon čer 08, 2009 16:39

2.03 je sice oficiální ROM, ale ne pro náš region, takže do Diamonda koupeného v ČR ji bez HSPL nenahraješ... Taky bych byl spíš pro ten servis...

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pon čer 08, 2009 16:58

jasny radsi to dam do servisu...flashovat to zatim nebudu, jeste ke vsemu kdyz s tim nemam zadnou zkusenost...monza si to pak vyzkousim az mi prijde ze servisu...vratit to tak aby to nepoznali jde ze jo??? Jinak diky za vsechny rady...

Pak dam vedet jak jsem dopadl s reklamaci...a hlavne co to bylo...to me moc zajima...

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od matelkoxxl » pon čer 08, 2009 17:39

tak zalezi od toho kedy a kde si ten telefon kupoval.ja som tiez kupoval diamonda od o2 v cechach a mam aj oficialnu rom pre ten region.len som niekde cital,ze v cechach sa predavaju asi s troma roznymi cislami regionu,takze najlepsie je si to overit na oficialnej stranke po zadani serioveho cisla,ci ti vyhodi nejaku novsiu rom na stiahnutie...

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pon čer 08, 2009 18:16

ted jsem koukal na ty oficialni stranky a nikde jsem nenasel moznost zadat seriovy cislo...mohl bys mi prosim hodit odkaz?diky

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od matelkoxxl » pon čer 08, 2009 21:08


Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

Zamrzání a restarty Diamonda

Příspěvek od luckies » pát čer 19, 2009 13:09

tak vcera mi prisel Diamond zpatky...docela rychlovka v patek 12.6. jsem ho hodil do servisu v Tabore a ani ne za tyden byl doma - takze parada...jo a jinak zavada - menili zakladni desku a nahrali novou ROMku 2.03 + CZ lokalizaci...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů