nejlepsi radio pro diamonda?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
vidoq
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob úno 14, 2009 8:51
Zařízení: MDA Compact IV

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od vidoq » pon bře 09, 2009 13:35

neco malo jsem nasel na xda-dev, ale nase podminky jsou urcite jine,tady jsem nasel jen neco rok stare...je tu nekdo kdo laboroval s ruznymi verzemi radia a umi/dokaze rict, ktera je nejlepsi co se tyce nejlepsiho pomeru vydrz/sluzby?

Uživatelský avatar
masterdead
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte úno 03, 2009 0:50
Zařízení: Nokia E66
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od masterdead » pon bře 09, 2009 14:37


Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od matelkoxxl » pon bře 09, 2009 16:00

tak mal som ich zopar,ale nepocitil som nejake vyrazne zmeny...

Uživatelský avatar
masterdead
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte úno 03, 2009 0:50
Zařízení: Nokia E66
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od masterdead » pon bře 09, 2009 16:43

No ja nahodou som pocitil velky rozdiel medzi Radiom v1.00.25.05 a v1.09.25.23, kde verzia v1.09.25.23 bola viac uspornejsia, lepsi signal...

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od All.Os » pon bře 09, 2009 23:17

No vidis, u me byla 1.09.25.23 zravejsi, uspornejsi je 1.11.25.01, ale zkusim jeste 1.05.25.BS14.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » čtv led 07, 2010 20:28

trochu bych obnovil tuhle diskuzi a chtěl bych se zeptat jaké je nejlepší radio, preferuji hlavně co největší úsporu energie a fukčnost všech modulů v telefonu..popřípadě,které radio se vám osvěčilo..

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od Adow » pon led 11, 2010 7:51

Tak po asi dvou týdnech používání 1.17.25.09 musím říct, že na výdrž je fakt dobrý.. SU údajně není potřeba, já jsem ho tam měl už předtím, takže to nepoznám.. Je to tady na XDA-dev.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » pon led 11, 2010 8:28

já jsem ho teda flashoval v sobotu a zatím se mi zdá jako ideální... ještě jsem nenabíjel a zbývá kolem 20% batterie..

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od jozinzbazin » pon led 11, 2010 11:25

No, tak jsem se nechal inspirovat jak Adowem tak i Lukášem M. Po každém flashi mi to háže "error". Tak jsem se vrátil zpět k 1.15.... Asi budu muset udělat SU, nebo se mýlím? :-(
JZB

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » pon led 11, 2010 11:35

určitě budeš muset udělat SU

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od jozinzbazin » pon led 11, 2010 11:56

To Lukáš.M. - Z Tvého příspěvku jsem nevyrozuměl, jestli jsi SU dělal, či ne, což mě vedlo k tomu, abych to zkusil bez SU. Tak se na to zkusím mrknout, jestli to zmáknu. :roll:

Na druhé straně, kdybych si byl včas přečetl příspěvky na XDA, tak jsem to ani nezkoušel :twisted:
JZB

-- doplnění předchozího příspěvku (pon led 11, 2010 21:13) --

Hledal jsem, ale nenašel :twisted: Prosím, hoďte mi někdo link na návod k provedení SU. Díky.
JZB

-- doplnění předchozího příspěvku (pon led 11, 2010 23:28) --

Něco jsem našel od Carnero a ještě nějaké drobné zmínky, ale není to ono.
JZB

-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 13, 2010 15:41) --

Ve spolupráci s Lukášem Maňákem, dotaženo do vítězného konce. Ještě jednou mu tímto děkuji.
JZB

DoLin
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte říj 13, 2009 19:12
Zařízení: HTC Touch Diamond

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od DoLin » pát led 15, 2010 3:16

muzes prosim te navod na SU zverejnit?

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od jozinzbazin » pát led 15, 2010 8:59

To DoLin: Nemůžu, protože jsem žádnej nedělal :-D . Lukáš Maňák mi zaslal verzi 1.17......, u které to nebylo třeba dělat. Vzhledem k tomu, že jsem zdroj získal od L.M., nerad bych to bez jeho souhlasu posílal dále. Proto doporučuji, zašli mu SZ. Určitě Ti vyhoví. Asi to však předpokládá OliNex 1.93, ale tím si nejsem jistej. Pokud ho nemáš, tak na webu najdeš odkaz bez problémů.
JZB

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » pát led 15, 2010 13:56

Nebudu si nic škudlit pro sebe takže radio 1.17.25.09 bez SU:zde,Olinex 1.93

a jěšťě trochu mimo, když si nainstalujete nueDymanicClocknueDymanicClock a stačí nastavit automatické taktování tak se výdrž telefonu dostane někam ke 3 dnu běžného používání

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od matelkoxxl » pát led 15, 2010 15:33

dik za to radio,ked bude cas vyskusam.
a este dik za tip na ten nuedc,nahodil som ho a uvidime vydrz...
btw. - ktore automaticke taktovanie mas na mysli?nenasiel som tam nic take.su tam vytvorene 3 profily a to default,max performance a power savings.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » pát led 15, 2010 16:40

aha jsem myslel power savings...

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od jozinzbazin » úte led 19, 2010 11:14

Musím naprosto souhlasit s Adowem, že se výdrž po instalaci rádia 1.17........opravdu výrazně prodloužila. Od včerejška od 17 hod, kdy byl dobit na 100%, uskutečněn jeden krátký hovor, do dnešního rána do 7.30 hod spadl na 91%. Řekl bych, skoro neskutečné :roll: .
JZB

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od matelkoxxl » úte led 19, 2010 14:48

tak som si to radio nahodil aj ja,tak som zvedavy,ci je fakt take neskutocne dobre :lol:

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od lukas.manak » úte led 19, 2010 14:53

je tak dobré... .-D

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

nejlepsi radio pro diamonda?

Příspěvek od matelkoxxl » stř led 20, 2010 16:03

hodil som link na toto radio na xda-dev a teraz tam niektori riesia,aky rilphone pouzit?naco je vlastne ten rilphone?treba aj tento subor?zatial som nespozoroval,aby mi nieco nefungovalo aj bez toho rilphone...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů