Instalace Radia ?
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Instalace Radia ?
probíhá to úplně stejně jako upgrad ROM.bude se přepisovat jen radio.
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Instalace Radia ?
Radio modul je firmware, který pracuje mezi operačním systémem a hardwarem MT.
Ovládá a podstatným způsobem ovlivňuje zvuk, GPS, tel. volání, fotoaparát, a tím i samozřejmě výdrž baterie.
Neovládá Bluetooth a ani Wireless LAN. Nelze říci, že vyšší custom verze radia je vždy lepší, nutno odzkoušet.
ale také se může staát ,že ti nové rádio zpomalý systém,musí se to odzkoušet
Ovládá a podstatným způsobem ovlivňuje zvuk, GPS, tel. volání, fotoaparát, a tím i samozřejmě výdrž baterie.
Neovládá Bluetooth a ani Wireless LAN. Nelze říci, že vyšší custom verze radia je vždy lepší, nutno odzkoušet.
ale také se může staát ,že ti nové rádio zpomalý systém,musí se to odzkoušet
-
masterdead
- nováček

- Zařízení: Nokia E66
Instalace Radia ?
Na toto musim reagovat, Radio v1.11.25.01 mi pripada skor horsia verzia v porovnani s Radio v1.09.25.23, je tam jednoznacne vyssia spotreba energie, GPS mi tiez pripada nejake divne...lukas.manak wrote:...Nelze říci, že vyšší custom verze radia je vždy lepší, nutno odzkoušet.
ale také se může staát ,že ti nové rádio zpomalý systém,musí se to odzkoušet...
Instalace Radia ?
Mel jsem 1.09.25.23, zdalo se mi, ze to o dost vic zere, nez puvodni 1.00.25.05, tak jsem to po nekolika tydnech (zrovna vcera) vymenil za 1.08.25.20 a zatim zkousim, ale porad se mi zda, ze je spotreba o dost vyssi, nez drive.
-
masterdead
- nováček

Instalace Radia ?
tak v porovnani s 1.00.25.05 je radio 1.11.25.01 urcite lepsie, samotne radio az tak moc vela neusetri podla mna, ako som naflashoval na originalnu rom radio slo to lepsie, ale uspora bola len o nieco lepsia, po nahrati ukuchtenej rom od duttyho je podla mna vydrz dvojnasobna...JackalJackal wrote:Moje 1.11.25.01, je zatím dobrá, pokles výkonu baterie nepociťuji, možná naopak. Zatím drží a v celku se divím, většinou už nabíjím.Rychlost systému je více něž dobrá. Zatím nemohu mluvit negativně, ale je to druhý den.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Instalace Radia ?
To masterdead: mám úplně stejnou konfiguraci (ROM i rádio) na diamondu, jako ty. Výdrž se fakt velmi výrazně prodloužila, což už dnes, po cca 14 dnech používání, mohu potvrdit. Problémy jsem nezaregistroval, kromě snad VELMI špatných fotek. To mě však nijak nemrzí, protože foťák prakticky nepoužívám, jen to konstatuji. Máš ty, nebo i případně jiní čtenáři tohoto příspěvku se stejnou konfigurací, tu samou zkušenost
JZB
JZB
-
masterdead
- nováček

Instalace Radia ?
No ja neviem, ja som s fotkami celkom spokojny, tak neni to kvalita digitalu ale ked potrebujem nieco odfotit tak to tam aj vidno, skus nieco odfotit a posli mi to, som zvedavy na ich kvalitu...jozinzbazin wrote:To masterdead: mám úplně stejnou konfiguraci (ROM i rádio) na diamondu, jako ty. Výdrž se fakt velmi výrazně prodloužila, což už dnes, po cca 14 dnech používání, mohu potvrdit. Problémy jsem nezaregistroval, kromě snad VELMI špatných fotek. To mě však nijak nemrzí, protože foťák prakticky nepoužívám, jen to konstatuji. Máš ty, nebo i případně jiní čtenáři tohoto příspěvku se stejnou konfigurací, tu samou zkušenost![]()
JZB
Je to mozne, citlivost sa upravuje v registroch, cize novsia rom moze mat uz vylepsenu citlivost, aj mne sa po nahrati novej romky zvysila citlivost, odozva tiez...JackalJackal wrote:Chlapci, je možná jedna věc a to ...... po nainstalování nejnovější originální ROM, se mi zdá, že citlivost tepu na displej je citlivější, než předtím. Je to možné ?? Je to poznatek a dosti citelný. Při starší ROM jsem při kalibraci skoro promáčkl prostředek displeje, abych nakalibroval a teď je vše nadherné citlivé.
Instalace Radia ?
Ja pouzivam Romku :Erzika v4
Radio:1.09.25.23
baterka vydrzi tak dva dny max.nekde tady jsem se docetl ze verze radia ovlivnuje i zvuk,ten mi na mem diamondu prijde udesny,nevim jak na vasich kusech.ale reproduktor je nejaky divny.
myslite ze je duvod skusit hodit tam jinou verzi radia?
Radio:1.09.25.23
baterka vydrzi tak dva dny max.nekde tady jsem se docetl ze verze radia ovlivnuje i zvuk,ten mi na mem diamondu prijde udesny,nevim jak na vasich kusech.ale reproduktor je nejaky divny.
myslite ze je duvod skusit hodit tam jinou verzi radia?
Instalace Radia ?
To quest987: No tak nahozenim jine verze radia nic nezkazis (snad :D ). Navic po nahozeni new radia nemusis delat HR, takze muzes vyskouset kazdy radio co najdes.
Instalace Radia ?
Pls help .
kdyz chci hodit novejsi verzi radia tak mi to pri upgr.....hodi mito hlasku viz priloha.
je to normalni?nerad bych neco pokazil,jsme ve svete WM uplnym novackem
kdyz chci hodit novejsi verzi radia tak mi to pri upgr.....hodi mito hlasku viz priloha.
je to normalni?nerad bych neco pokazil,jsme ve svete WM uplnym novackem
Instalace Radia ?
A co se ti na té hlášce nelíbí?
Vždyť tě jenom informuje o tom, co tam máš teď a co tam hodláš strčit.
Instalace Radia ?
prave ta informace o tom co tam mam ted je nejaka divna ne?kdyz je tam napsanano pouze er.
a pak sem myslel ze u u ty novy image version : bubde napsany cislo toho radia (tzn.1.11.25.1) co tam chci strcit.a netohle.
takze je to spravne a nemam toresit a mam to tam poslat?
a pak sem myslel ze u u ty novy image version : bubde napsany cislo toho radia (tzn.1.11.25.1) co tam chci strcit.a netohle.
takze je to spravne a nemam toresit a mam to tam poslat?
Instalace Radia ?
Takhle to je spravne. "Er" je zkratka Erziky, v tom instalatoru to vypada, ze to chce preinstalovat ROMku, ale ve skutecnosti ti to prehraje Radio.
Instalace Radia ?
diky za rady.
hotovo nahrano nove radio .tak uvidime jak se mi co zlepsi
hotovo nahrano nove radio .tak uvidime jak se mi co zlepsi
Instalace Radia ?
Zdrafim,tak po par dnech s novym Radiem verze 1.11.25.01 a s romkou erzika v4 tezka,mam takove rozporu plne zkusenosti.neco se zlepsilo,pride mi ze je to sviznejsi,ze reaguje o neco lepe na dotyk,o neco lepe reproduktor.
na druhou stranu mi pride oneco slabsi vykon wifi,a urcite slabsi vydrz baterie.
Je tu nekdo kdo ma toto Radio a stejnou Rom jako ja?jake mate zkusenosti
na druhou stranu mi pride oneco slabsi vykon wifi,a urcite slabsi vydrz baterie.
Je tu nekdo kdo ma toto Radio a stejnou Rom jako ja?jake mate zkusenosti
Instalace Radia ?
mam sice Erziku 5 tezkou a tohle radio, ale muzu jen potvrdit.. Zvuk lepsi, baterka sla rapidne dolu :( ikdyz mam rozsirenou 1800 MAh, tak telefon sotva vydrzi lezet cely den na stole s vypnutym displayem
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Instalace Radia ?
to d@we - ja by som to skor pripisal tej baterke a nie rom a radiu...ta 1800 predsa len ne je original,takze by som od nej zazraky necakal...mne moja original 1340 vydrzi v pohode 2 dni,ked sa nehram vela s telefonom...
Instalace Radia ?
Taky tak, u me 1340 vydrzi v pohode dva dny mirneho provozu a den intenzivniho.
Instalace Radia ?
maximalne sa ti ukazu tri farebne pruhy a eror ... v tom pripade sa uz do telefonu nedostanes........Pacikx wrote:To quest987: No tak nahozenim jine verze radia nic nezkazis (snad :D ). Navic po nahozeni new radia nemusis delat HR, takze muzes vyskouset kazdy radio co najdes.
Ale aj to som uz vyriesil
Instalace Radia ?
Tak jsem si tam dal to nove radio jak doporucil JackalJackal a nepozoruji ze by bylo horsi. Dokonce jsem zrusil manualni regulaci podsviceni a v rezii Eržiky v5LnTF je to v pohode.