Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)

Aku verziu ROM mate vo svojom Diamond-e???

1.37 oficial (alebo brandovana)
2
3%
1.93 oficial (alebo brandovana)
18
23%
2.03 oficial (alebo brandovana)
8
10%
Eržika
36
45%
Duttys ROM
11
14%
udK_Syrius ROM
2
3%
DIB Diamond ROM
0
Žádná hlasování
Shaks.P ROM
0
Žádná hlasování
CT's ROM
0
Žádná hlasování
Vic Diamond ROM
3
4%
 
Celkem hlasů: 80

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od matelkoxxl » čtv led 29, 2009 15:01

tak som sa rozhodol spravit mensi prieskum ohladom oblubenosti rom.
ak nejaku nemam v zozname,napiste a pridam ju tam.mozete pisat aj verziu radia a pripadne aj skusenosti s rom...

ja osobne som mal najprv 1.37,potom som presiel na 1.93,potom na 2.03 a nakoniec som skusil Duttys 5.2.20764.1.4.3_V4_Full_CVSD [3.02] a teraz ju tak trochu testujem...ale rychlostou a inymi moznostami som plne spokojny,takze to vyzera,ze u nej aj ostanem...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od YAMATO » čtv led 29, 2009 16:21

Mám 1.93...ne že bych občas neuvažoval o nějaké neoficiální, ale nemám moc čas a vlastně ani náladu na nějaké experimenty a s 1.93 vlastně ani nemám potřebu, šlape dobře, rychlost je OK, stabilita taky.

Uživatelský avatar
tom-cz
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pát led 16, 2009 20:09
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Jihlava

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od tom-cz » čtv led 29, 2009 16:53

Mám 2.03 ale určenou pro východní trh (Asie). Přijde mi ok, akorát občas člověk narazí v systému na slovo Asia :) např. v Opeře (HTC Asia). Ale kupodivu v TF3D je i čeština.
Evropská verze mi z neznámého důvodu nešla flashnout (pořád hlásilo file corrupted). Tak snad se zadaří v příští ROM. Srovnávat ani nemám s čím, hned jak diamond dorazil tak jsem ho rovnou flashnul na 2.03 (official Asia :) )

Uživatelský avatar
jyny
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát lis 14, 2008 11:36
Zařízení: HTC Desire , LeeDroid
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od jyny » čtv úno 05, 2009 15:54

jedine duttys rom , su fakt rychle, accelerovane, jednoduche a maju finty s HD :)

Uživatelský avatar
DanielX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: stř říj 29, 2008 21:14
Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114
Bydliště: Opava

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od DanielX » čtv úno 05, 2009 18:25

Ja tam zkusil Erizku V2 a pak V3 a musim rict ze po disablovani stylus locku je telefon stabilni a svizny, predtim to obcas v Touch Flo padlo... dohral jsem par aplikaci a zatim velka spokojenost

Diego
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv led 22, 2009 13:19
Zařízení: HTC Touch Diamond

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od Diego » sob úno 07, 2009 22:49

zkoušel jsem mnoho rom ale dutty je nejlepsi vydrz stabilita a výkon
eržika byla god ale s výdrzi je na štýru

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od jozinzbazin » pon úno 09, 2009 11:16

To jyny: mohl bys specifikovat ty finty? Já si tu ROMku taky nainstalil a tak teď se snažím ji maximálně využít. Díky
JZB

Diego
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv led 22, 2009 13:19
Zařízení: HTC Touch Diamond

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od Diego » pon úno 09, 2009 19:18

to jozinzbazin : tusim ze ma na mysli slider na zvedani hovoru aintegrovane app na streem

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od jozinzbazin » pon úno 09, 2009 20:22

To Diego: pokud by to byly právě tyto vychytávky, tak zrovna ty bych nemusel :-(
JZB

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od huhu » pát úno 20, 2009 13:07

Podelim sa zo svojou skusenostou.
Dal som na odporucania viacerych a nahodil som si duttyho rom. No dajak som nebol spokojny. Stale mi nieco vadila alebo neslo :)
Teraz som dal poslednu rom od vic-a a nenormalna spokojnost :)
telefon je subjektivne rychlejsi a nevyskytuju sa obcasne chyby :) (aspon zartial nie). Proste mi sadla viac :)

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od matelkoxxl » pát úno 20, 2009 13:48

neviem ake chyby mas na mysli v duttyho romke,ale ja som zatial ziadne nepostrehol a to ju uz mam asi mesiac...a vsetko ide a nemrzne...no mozno skusim aj tu od vic-a :wink:
akurat dnes som nahodil nove oficialne Radio v1.11.25.01 (Quad Band)(52.58.25.30H),tak som zvedavy ci sa nieco zlepsilo...

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od huhu » sob úno 21, 2009 22:46

Blblo mi GPSko a dajake drobnosti (uz si presne nepamatam ale parkrat som mal riadne nervy :D)
Aj celkovo zakladna vybava VICovej ROM mi viac asi vyhovuje. A zabera pri spusteni menej pamate :)
Uvidime co bude dalej

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od All.Os » ned úno 22, 2009 0:14

Ja jsem zkousel ruzne ROMky, duttyho jako prvni, ale vubec mi nesedela, pak pistonripper, udK (u te jsem malem zustal), nekolik dalsich, znova dutty a skoncil jsem momentalne u Lehke Erziky, ktera mi sedi nejvic.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od wizaard » ned úno 22, 2009 12:46

Používám oficiální 2.03 pro Evropu WWE (402.1) s CZ lokalizací Sunnysoft (s drobnými změnami).

Uživatelský avatar
masterdead
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte úno 03, 2009 0:50
Zařízení: Nokia E66
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od masterdead » ned úno 22, 2009 14:36

Zatial duttyho romku, sedi mi asi najviac, plus som predvcerom upgradol radio na najnovsiu oficialnu verziu a ide to velmi dobre. Ziadne vyhrady

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od jozinzbazin » úte dub 21, 2009 14:42

Už delší dobu používám ROM od VIC v.3.5. Naprostá spokojenost. Stabilita, výdrž, zkrátka mně sedí. Teď jsem si stáhl novější verzi 3.7, ale když to rozbalím, tak je tam jen jeden soubor diamimg a chybí DiamonCustomRUU. Nerad bych dopadl špatně, tak se ptám, jestli to pro flashování bude stačit. Nemohl by mi někdo poradit? Děkuji předem.
JZB

Uživatelský avatar
tom-cz
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pát led 16, 2009 20:09
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Jihlava

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od tom-cz » úte dub 21, 2009 14:59

Nezkoušel jsem tuto romku, ale jinou kde jsem použil pouze soubor diaming.nbh. Nahrej ho do Internal Storage, telefon restartuj pomocí držet Vol- + vracecí šipka a stiskni soft reset. Pak se telefon flashne z paměti z toho NBH souboru.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od matelkoxxl » úte dub 21, 2009 15:01

to jozin - ja mam teraz uz nejaky tyzden tu rom od vic-a 3.7 a som spokojny. ten jeden subor ti uplne staci,ak sa nevola diamimg.nbh,tak ho takto premenuj a hod priamo do internal storage. potom sprav soft reset a drz stlacene tlacitka Vol_Down + Back kym nenaskoci bootloader.a je to,tato metoda flashovania rom je ovela rychlejsia ako cez kabel...

to tom-cz - najprv musi spravit soft reset a tak drzat tie tlacitka!!!

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od jozinzbazin » úte dub 21, 2009 15:47

To matelkoxxl a tom-cz: no, tak jsem to pochopil jen do okamžiku nahrání na internal storage :roll: A potom, jak si myslím, že jsem ASI pochopil, je postup následující: softreset a po jeho proběhnutí :?: stlačím tlačítka Vol_Down + Back (ta šipka vpravo dole na diamondu) do doby, než naskočí bootlader. Nebo v průběhu SR stlačit ta tlačítka :?: Pak to nechám projít procesem flashování a po jeho ukončení znovu SR. Je to tak??

Prosím o shovívavost. Už jsem sice flashoval, ale jen přes kabel a vždy jsem měl PPS (plnou pr... strachu :-D ) Takže pokud je to jinak než mnou popsáno, prosím o popis pro lamy, mezi které (i když nerad) se hlásím.

Díky. JZB

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???

Příspěvek od huhu » úte dub 21, 2009 15:50

to jozin
Alebo to urob ako ja :) a ten subor co chyba (DiamonCustomRUU tusim) si prekopiruj s inej romky (trebarz od tej 3.5 ci aku mas)
Ono ten subor je asi len prostredie, cez ktore flash prebieha a samotnu ROMku mas stiahnutu.

Ja som to tak urobil a vsetko v pohode

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů