WiFi Diamond

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od Petr_K » ned led 25, 2009 19:48

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kde je problém.
Wifi v Diamondu občas používám, ale sleduji, že mám občas problém a dnes mě to je potvrdil kolega, který vlastní Omnii a když jsme společně seděli na obědě v restauraci, kde byla Free WiFi síť, tak on se s Omnií připojil, ale já s Diamondem ne. Síť byla v diamondu viditelná, ale nepřipojilo se k síti. Ale není to jediný případ.
Samsung Omnia i HTC Diamon mají Wi-Fi 802.11b/g.
Neví někdo, kde je problém?
Ještě pro doplnění, již jsem zkoušel i nainstalovat i tento Tweak, ale ani tak se nic nezměnilo.

Děkuji za info.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

WiFi Diamond

Příspěvek od Sir Andrew » ned led 25, 2009 19:55

Třeba má nastavený jiný poměr výkon/baterka (v settings).

Nebo má jednoduše Diamond hůř řešenou wifinu/anténku.

Ovlivnit to můžou i drivery v ROMce.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

WiFi Diamond

Příspěvek od htcjirka » ned led 25, 2009 19:56

Zkusil jsi take dat power mode na Best Performance??U chipsetu Qualcomm je to temer nekdy nutnosti.

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od Petr_K » ned led 25, 2009 20:36

Best Performance - na plno

Signál je viditelný, ale nepřipojí se. Někde se přípojí a jinde ne, takže jsem spíš myslel, jestli není problém v 802.11b nebo v 802.11g. Ale nevím jak by se to dalo rozeznat. Ale jak jsem psal, tak dnes se známej připojil a má stejná pásma (802.11b/g) jako Diamond, takže bych očekával stejný výsledek, který se nedostavil a to mě docela štve.

trigor
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte zář 09, 2008 10:57

WiFi Diamond

Příspěvek od trigor » ned led 25, 2009 20:40

moje zkušenost je taková, že viditelnost signálu nestačí, nutnost je alespoň dvě čárky, lépe víc.Jinak taky jednou ano, jednou ne. Když je signál dostatečný, připojí se vždy

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

WiFi Diamond

Příspěvek od Sir Andrew » ned led 25, 2009 21:13

Jen sit videt casto nestaci. PDA sice prijima signal, ale neni schopno se pripojit, protoze nema tak dobrou antenku na "upload" prihlasovacich udaju.
Diamond ma treba slabsi antenku nebo neco takoveho. Nejde to jen srovnat.

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od Petr_K » pon led 26, 2009 10:14

Tak to je celkem zklamání, ... sem si myslel, že to bude chodit alespoň tak jako u Samsunga :-(

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od kawasaki » pon dub 20, 2009 15:54

Mám problém s Wifi u diamonda vôbec nejde zapnuť ani HR nepomohol fungovalo to dobre a teraz sa čosi pokazilo neviete čo???včom je problém??...mám tam zakladnu romku 1,93 dakujem za rady:)

quest987
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pát pro 12, 2008 22:20
Zařízení: Blackberry Bold 9790

WiFi Diamond

Příspěvek od quest987 » pon dub 20, 2009 16:35

Tak me beha wifina bez vetsich problemu.rekl bych ze je na tom lepe nez u meho predchoziho telefonu Nokie N95 8GB.
U nasich mám router s wifinou a ja bydlim o patro uhlopricne vis a na daimondu mam jednu az dve carky a pripojise.Nokii se moc nechtelo.Pouzivam rom Erzika v5.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

WiFi Diamond

Příspěvek od ziminix » pon dub 20, 2009 17:09

kawasaki: Zkus flashnout jiný rádio, případně potom ještě jinou ROM.

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

WiFi Diamond

Příspěvek od huhu » pon dub 20, 2009 17:54

Mne to tiez robilo pri niektorych ROMkach, pomohlo fleshnutie na inu rom :)

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od kawasaki » pon dub 20, 2009 17:58

večer vyskušam dakujem za podarenie a pls poradte niaku stabilnú a fakt dobrú romku dakujem:)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

WiFi Diamond

Příspěvek od ziminix » pon dub 20, 2009 18:11

Podle ohlasů bych doporučil vyzkoušet Eržiku :)

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

WiFi Diamond

Příspěvek od huhu » pon dub 20, 2009 19:02

mne to robilo prave pri erzike5 :(

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od kawasaki » úte dub 21, 2009 18:34

Nahral som erziku5 a wifi nejde spustiť ani tak:(

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

WiFi Diamond

Příspěvek od matelkoxxl » úte dub 21, 2009 18:44

a radio si neskusal dat nejake ine???

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od kawasaki » úte dub 21, 2009 19:12

neskúšal vyskúšam ešte to len normalne romku celú som dal inú
---
Radio prehrané a ani tak nejde zapnuť nebude to hardware?

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

WiFi Diamond

Příspěvek od All.Os » čtv dub 23, 2009 18:08

Radio nema - navzdory rozsirenemu omylu - vliv na WiFi.

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

WiFi Diamond

Příspěvek od kawasaki » čtv dub 23, 2009 21:37

Tak ako to opraviť neviete???:(...ináč všetko som prehral a tam kde počita hovory kolko je prevolane hodin tak to zostalo vobec to nevymazalo nechápemtrošku

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

WiFi Diamond

Příspěvek od All.Os » čtv dub 23, 2009 21:59

Pocitadlo hovoru se nemaze. Pokud nepomohla ani jina ROM, tak bych to skoro videl na reklamaci.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti