Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
lupolupolupo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob dub 25, 2009 21:05
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od lupolupolupo » ned lis 29, 2009 16:26

Držím pěsti aby Vám vše vyšlo a na novou Erřiku se už také moc těším.

vidoq
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob úno 14, 2009 8:51
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od vidoq » úte pro 01, 2009 18:40

da se nejak z manily vytvorit mms? pri "novy" i pri odpovedi je v editoru sice napsano sms/mms ale nijak sem neprisel na to, jak donutit telefon aby odeslal mms misto sms, polozku "vlozit" v menu mam zasedlou, precejenom darek 77 mms od vdf je potreba vyuzit a tech x zmacknuti navic do wm seznamu zprav je docela otravne

lupolupolupo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob dub 25, 2009 21:05
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od lupolupolupo » stř pro 02, 2009 17:53

Já to dělám přes kontakty, vyberu daný kontakt a poslat mms.

Uživatelský avatar
Sodan
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon čer 08, 2009 8:09
Zařízení: Lumia 630 DS

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Sodan » čtv pro 10, 2009 9:48

Ještě jeden dotázek. Kde splaším originální českou rom? CHtěl bych to uvést do původního stavu kvůli reklamaci. Tel. zakoupen u vodafone...

Předem díky za link.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » pát pro 11, 2009 23:57

http://rapidshare.com/files/319575436/O ... __Czech.7z" onclick="window.open(this.href);return false;

Cestina je zvlast, nevim o zadne originalni ROM, ktera ji ma v sobe.

Uživatelský avatar
Sodan
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon čer 08, 2009 8:09
Zařízení: Lumia 630 DS

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Sodan » ned pro 13, 2009 9:11

Díky moc, až se dokopu k reklamaci, tak ji tam "pro jistotu" frknu.

Kaiml
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř lis 15, 2006 13:49
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Kaiml » úte pro 15, 2009 12:54

Ahoj před tydnem jsem si nainstaloval nejnovější eržiku a musím říct fakt super. Rychlost jako blázen a korám mam problém že pocituju pokles kapacity baterky je to možné? Rek bych ze vydrží sotva polovinu co před tím je to možné? Dík

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » úte pro 15, 2009 15:54

Větší spotřebu může mít, ale 50% je moc. Nehraješ si teď s tím telefonem o něco víc? :D

Antik
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob úno 21, 2009 11:18
Zařízení: HTC Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Antik » úte pro 15, 2009 16:45

Mně dost žralo, když sem si zapnul 3G sítě/UMTS (Vodafone) a měl sem ji na displeji, jako že jsem přilogovanej. Když si zapnu jen GSM, tak ok.

Kaiml
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř lis 15, 2006 13:49
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Kaiml » úte pro 15, 2009 20:05

Ne ne nehraju si víc, třeba včera jsem tam měl večer 42% bat a rano v 7oo koukám a tel mrtvej vybytím se sám vypnul to není normální ne? Na ty sítě se mrknu to je možné, jinak fakt spokojenost.

LookE
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 15, 2009 20:40
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od LookE » úte pro 15, 2009 20:46

Ahoj,mám Diamonda a v něm poslední verzi Eržiky a menší problémek.Po připojení sluchátek telefon vůbec nezareaguje,dál přehrává z reproduktoru a radio se nechce spustit,protože nemá antenu.USB kabel a nabíječka bez problému.Nevíte čím to může být?Telefon mám krátce a zatím se s ním pořád seznamuju.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » úte pro 15, 2009 21:36

Toto ROMkou asi nebude - mě to funguje OK. Možná špatný sluchátka??

vidoq
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob úno 14, 2009 8:51
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od vidoq » stř pro 16, 2009 7:12

Kaiml: mam obcas podobny problem, prisel jsem na to,ze porad sviti podsviceni displeje, ten je sice dokonale cerny, lec podsviceni zari jak o zivot a za par hodin je baterka prazdna, reseni jsem nenasel, ale zacalo mi to delat az s posledni verzi erziky :)

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » stř pro 16, 2009 9:22

Mi se taky obcas stane, ze mi po pouzivani zustane svitit displej, ale neni cerny, normalne naplno sviti, vcetne klaves. Musim to rucne vypnout. Taky se mi to zacalo dit az s posledni Erzou.

Bimbaldi
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv črc 02, 2009 7:18
Zařízení: HTC Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Bimbaldi » stř pro 16, 2009 14:18

Zdravím, měl bych prosbičku. Nejde mi na Eržiku 8ku nainstalovat Radio: 1.15.25.14. Nyní tam mám 1.11.25.01. Vlyoženě to napíše, že tohle Radio nemůže být nainstalováno do tohodle telefonu a vypne se to. Nemáte někdo radu?
Dále bych se chtěl zeptat, zda nevíte, čím může být občasné mírné chvění displeye, jak kdyby ho něco rušilo, ale stačí zmáčknout napájecí tlačítko, pak displey zase zapnout a je to v pohodě. Díky za cokoliv.

Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 173
Registrován: ned črc 12, 2009 11:25
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Jak kdy...
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Pepanisko » stř pro 16, 2009 19:29

Zdravím všechny, mám HTC diamond, a hodil jsem si do něj tuhle ROMku http://wmmania.cz/content.php?id=1240" onclick="window.open(this.href);return false;, vše je v poho, i rychla a stabilni, ale jakmile vypnu TF3D 2 a chci si dat treba normal zobrazeni, tak na Today je obarveno pouze dolni a horni lista, ale uprostred je cerno a jsou videt jen ty cary mezi tema pluginama, ale zadny text, ani kdyz rozbalim Start, tak tam nic neni videt, jen ikonky. Je to des, nevite prosím co s tím? Děkuji za reakce

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » čtv pro 17, 2009 19:01

Nevím v čem může být problém - když vypnu TF3D, tak mi normálně funguje nabídka start i pluginy na obrazovce dnes se zobrazují OK - teď jsem to testnul.. Neistaloval jsi tam něco co by mohlo blbnout? Udělal jsi po instalaci HR?

Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 173
Registrován: ned črc 12, 2009 11:25
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Jak kdy...
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Pepanisko » pát pro 18, 2009 20:29

HR jsem nedelal...a myslim ze jsem taky nic neinstaloval...

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » sob pro 19, 2009 15:49

Dost často pomůže udělat po instalaci HR. Ale smažou se ti data...

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 31, 2009 12:44) --

Vývoj klasické Eržiky končí.
Nová verze Rhodium a Sense je k dispozici zde:
CZ: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33156" onclick="window.open(this.href);return false;
SK: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34043" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti