Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » úte črc 07, 2009 20:39

V7 ve všech možných verzích je k dispozici - odkaz v prvním příspěvku.

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od kanak » čtv črc 09, 2009 6:34

Čím může být způsobeno toto?(viz. příloha) Jak vrátit hodiny do původní velikosti?
Přílohy
Screenshot_2.png
(60.46 KiB) Staženo 53 x

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » čtv črc 09, 2009 8:14

Určitě si tam nahrál nějaké "vylepšení", zkus ho odinstalovat.

vinko13
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 09, 2009 18:22
Zařízení: HTC Touch Diamond P3700

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od vinko13 » čtv črc 09, 2009 18:29

Zdravim vsetkych
nahral som si erziku7 rhodium a stale nemozem posielat sms v 6 to bolo tak isto mam operatora orange sr. pri nastavovani blokovania hovorov a ostatnych veci sa mi spoji s operatorom ale ked chcem nastavit cislo strediska sluzieb tak mi vypise: nelze precist nastaveni ze site. neda sa to nastavit niekde v registroch?

Zazík
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát dub 17, 2009 23:16
Zařízení: HTC Diamond

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Zazík » čtv črc 09, 2009 20:30

Zkolaboval mi můj Diamond kvůli nedostatku paměti. Tak jsem se teda odhodlal a nahrál si poslední těžkou Eržiku. Na místo super. Nějaky nedostatky co jsem objevil taky překousnu. Co mi, ale strašně chybí je hlasové vytáčení. Docela jsem si na to zvyknul v autě. Zmačnu pecku v uchu řeknu a volám. Dohrál jsem si teda "WM VI Black Cyberon Voice Dial". Můžu nahrát příkaz, ale jakmile to pak chci aktivovat už se automaticky program nespustí a nevytočí. Řešíte to někdo nějakym jiným programem nebo jinou vychytávkou?

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » čtv črc 09, 2009 20:38

Zkoušel jsi i verzi co je ve druhém příspěvku? Máš správně nastavenou na dlouhé podržení "zeleného" telefonku (Nastavení-Tlačítka)?

Zazík
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát dub 17, 2009 23:16
Zařízení: HTC Diamond

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Zazík » čtv črc 09, 2009 21:35

Nainstaloval jsem tu tvou verzi a jede to. Já cely dopoledne hledám nějaký download přes Google i v diskusi tu a pak jsem stahnul nějakou ne úplně funkční. Ještě že se nebojím zeptat :-) Super. Ty jsi prostě šikovnej

Uživatelský avatar
OBeeOne
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv pro 11, 2008 15:42
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od OBeeOne » pát črc 10, 2009 10:25

Tak jsem narazil na dvě chybičky E.7-2.03:

Když mi přijde sms nezobrazí se mi zelena kulička na sms, pouze obalka v oznam.lište, to by nebylo nic vážného,
ovšem když kliknu na oznam.lištu a nechám si zobrazit sms, smíchá se mi hlavní panel (s hodinami) a panel pro zprávy
dohromady.. pomůže jen restart

Druha maličko zanedbatelná chyba je že v panelu HUDBA nelze spustit mp3 přímo v panelu, pouze přes WMP

Nainstalovaný mám jen TomTom, Fring a G.alarm, nevím jestli je to jen u mně .. :wink:

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pát črc 10, 2009 11:41

Chyba c. 1 (SMS) neni chybou Erziky, protoze jinym uzivatelum se to nedeje. Bohuzel ti neporadim, v cem je problem.

Mirous
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát črc 10, 2009 16:18
Zařízení: Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Mirous » pát črc 10, 2009 16:31

Nainstaloval jsem Eržiku" Eržika v7 Rhodium" a ještě jsem nestihl vyzkoušez všechno, ale co jsem zkoučel, tak vše jede celkem svižně a v poho. Akorát mám problém s Advanced_Config. Při nastavovéní TF3D hodí chybu a nenašel jsem nic, čím by se dalo TF upravit. Zkoušel jsem ještě Diamond TF3D Config Setup v0.6.7, ale ten vytuhnul taky. Poradíte někdo řešení? Diky.

vinko13
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 09, 2009 18:22
Zařízení: HTC Touch Diamond P3700

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od vinko13 » pát črc 10, 2009 18:13

All.Os píše:Chyba c. 1 (SMS) neni chybou Erziky, protoze jinym uzivatelum se to nedeje. Bohuzel ti neporadim, v cem je problem.
uz som to zistil bol som u operatora vymenili mi simku a vsetko slape diky

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pát črc 10, 2009 21:30

Mirous: Je to primo v TF3D na karte Nastaveni, polozka Prizpusobit karty.

Mirous
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát črc 10, 2009 16:18
Zařízení: Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Mirous » pát črc 10, 2009 23:51

[quote="All.Os"]
:-) Díky. Už jsem to objevil. Proti původní T-Mob. magentě je vychytávek hodně a chvilku trvá, než to člověk proleze. Na originál ROMce blbla wifina, teď běží ok. Navigace taky bez problémů, super. :wink: Jeno ještě jeden drobný dotaz. Jde v něčem schovat ikonku v horní liště s hodinama a baterii? Jenom to tam zavazí. Díky.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » sob črc 11, 2009 0:48

Je to styluslock, odstran ho ze slozky Po spusteni.

monak
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob črc 07, 2007 8:38

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od monak » čtv črc 16, 2009 15:09

Tak já jsem si s Eržikou spíš pohoršil:-(
Ano, je rychlejší, ale třeba při otevírání nastavení zvuku, trvá nejméně 40s než se otevře. Stalo se mi, že jsem čekal přes minutu.
Další nemilá věc je spotřeba baterie. Nyní mně vydržídva dny aniž sáhnu na Diamonda.Při běžném použití, pár sms a třeba dvě zavolání je to něco přes jeden den. Se starou ROM vydržel 5 dní, když jen ležel na stole a při běžném použití mezi 2 a 3 dny.
Stabilita:-( Za dobu 4 měsíců jestli se mně kousnul tak 10x, možná 15x. Nyní, když se v něm "hrabu" je to třeba 3x za hodinu.
Jediné, co je plus je rychlost, ale že by byl závratně rychlejší, to také není.
Nekamenujte mě za moje zkušenosti, tak to prostě mám....
Třeba si jen nesedla s mým HW.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » čtv črc 16, 2009 15:18

Udělal jsi po instalaci HR? Dost věcí to vyřeší.

monak
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob črc 07, 2007 8:38

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od monak » čtv črc 16, 2009 15:30

Ano, udělal...

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » čtv črc 16, 2009 17:53

Chová se ti to opravdu divně, já osobně ani ostatní tyhle problémy nemají :(.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pát črc 17, 2009 14:30

No, ja musim rict, ze v7 je o dost lepsi, nez v6 (6.66), ale porad horsi, nez v5. Teda nemam s ni zadne zavazne problemy, ale oproti v5 se rychleji zasira RAMka a jak pise monak, minimalne jednou denne se sekne a je nutny SR.

Dale musim nekdy provadet softreset z duvodu problemu se synchronizaci - zarizeni se po pripojeni k PC nesynchronizuje, ani pri opakovanem odpojeni/pripojeni. Po SR se synchronizuje.

Nebyt jinak skvele verze Rhodium, ktera je o kus dal, nez ve v5, tak bych se k petce vratil.

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od jozinzbazin » sob črc 18, 2009 9:46

Plně souhlasím s Al.Os. Sedmička skutečně na 5ku nemá. Proto jsem se vrátil z5.
JZB

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host