Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
OBeeOne
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv pro 11, 2008 15:42
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od OBeeOne » úte kvě 19, 2009 13:37

Já používám v5 na Compact IV a vždy když mam tel připojenej k PC jako disk, se mi po odpojení kabelu spustí TomTom7
:roll:

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od matelkoxxl » úte kvě 19, 2009 13:37

a rom s wm6.5 sa nechystas spravit?mam teraz tu co je v podpise a je fakt vyborna.a je aj novsi build uz...sa mi zda ovela lepsi ten wm6.5 ako 6.1...taky sviznejsi je a stabilny...

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Adow » úte kvě 19, 2009 13:41

OBeeOne: Máš toho TomToma určitě v rootu a nastavenej u něj autorun (nebo jde o nějakou podobnou blbost) :tlem:

matelkoxxl: Dokud nebude na WM6.5 čeština, nebude ani Eržika.. Anglickou ROM dělat neplánuju - nemá to smysl, anglických ROM je spousta.

Bodlina
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 25, 2009 19:45
Zařízení: MDA Vario IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Bodlina » pon kvě 25, 2009 20:03

Dotaz: Mám v telefou lehkou verzi s TF.
Pokud mám v kalendáři událost na "celý den", tak se připomene pouze text, zvuk se nepřehraje.
Fóra jsem přošel a nic jsem nenašel. Díky

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od kanak » stř kvě 27, 2009 5:34

Ahoj všem,
včera jsem si nahrál těžkou Eržiku v5, ale bohužel mi nejde obnovit záloha ze Sprite Backup. Pokaždé když jsem zálohu spustil, po restartování už nenaběhl telefon. Zkoušel jsem to několikrát a několikrát flashoval Eržiku. Rozhodl jsem se teda obejít se bez zálohy, ale chci se zeptat na jednu asi docela banální věc. Jak dostanu zástupce programů, které jsou nainstalované v internal storage do seznamu programů? Díky

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od All.Os » stř kvě 27, 2009 7:28

Pokud prechazis z jedne ROM na jinou, nemuzes obnovit kompletni zalohu, protoze tim v podstate prepises vetsinu obsahu Main Memory a vznikne jakysi paskvil mnohem blizsi puvodni ROMce, nez te nove. A to pak muze vest az k tomu, ze system ani nenabehne.

Bezpecne obnovit muzes kontakty, kalendar, sms, mail...

Zastupce programu vytvoris treba v Total Commanderu a ulozis ho do slozky \Windows\Start\Programy.

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od kanak » stř kvě 27, 2009 9:27

V TotalCommanderu v PPC se mi nijak nepodařilo vytvořit zástupce. Vytvořil jsem je tedy v PC, ale to se pak nepropojí s aplikací po přesunutí do nabídky Start.

dusic24
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv úno 26, 2009 6:26
Zařízení: HTC Desire Z

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od dusic24 » stř kvě 27, 2009 10:24

kanak: ani v TC: Soubor, >>>>>>, Vytvořit zástupce ?

tomeek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 31, 2009 12:00
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od tomeek » ned kvě 31, 2009 12:02

mám malý problém, po klepnutí na ikonku hodin spojených s baterií (ikonka v horní liště vpravo) telefon zamrzne a pomůže jen reset, nevíte někdo co s tím?

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od All.Os » ned kvě 31, 2009 21:23

Víme. Ale protože ti to nechceme říct, tak si to budeš muset zjistit sám :-)

Nápověda: listuj v tomto tématu zpátky (a čti).

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Adow » pon čer 01, 2009 6:33

tomeek: Jj, čtení a hledání není nikdy na škodu (ale to je moc těžký, proto se tu většinou pořád opakují ty stejné věci) :lol:... Ale nebudu tě trápit - nainstaluj si Update 1 a máš po problému.

tomeek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 31, 2009 12:00
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od tomeek » pon čer 01, 2009 8:11

díky,možná by nebylo úplně od věci tyto zásadní problémy naházet na první stranu, ono hledat to mezi těma 28mi stranama je fakt chaos :)

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Adow » pon čer 01, 2009 8:41

Aby bylo jasno - toto není problém ale standardní chování aplikace StylusLock, která je v ROMce. Je (bylo) to tak schválně :wink:.

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od kanak » pon čer 01, 2009 12:14

Ahoj všem,
mám takový problém se stahování příloh emailů v Eržice v5. Mám nastaveno stahování příloh na Internal Storage, ale pokud je telefon připojen kabelem k PC v režimu disk a není přístupná Internal Storage, pak v případě že mi přijde mail se utvoří v paměti telefonu nová složka Internal Storage kam se mail uloží. Po odpojení se "opravdová" Internal Storage přejmenuje na Internal Storage 2. Pak nefungují zástupci a i po smazání složky Inter. Storage s maily nejde přejmenovat IS 2 na IS. Co s tím? Díky za odpověď.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Adow » pon čer 01, 2009 13:44

Otevři si editor registru (najdeš ho ve Start-Programy-Systémové nástroje), najdi a oprav klíč ... na ...:

Kód: Vybrat vše

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\moviNAND]
"Folder"="Internal Storage"

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od kanak » pon čer 01, 2009 14:23

Skvěle,moc díky.Jak zajistit aby se to znovu nestalo.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od All.Os » pon čer 01, 2009 15:23

Jedine, co me napada, je po dobu pripojeni v rezimu disku zakazat stahovani mailu (zakazat datove pripojeni). Pokud je to neprijatelne reseni, pak nevim.

Bodlina
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 25, 2009 19:45
Zařízení: MDA Vario IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Bodlina » pon čer 01, 2009 17:33

Bodlina píše:Dotaz: Mám v telefou lehkou verzi s TF.
Pokud mám v kalendáři událost na "celý den", tak se připomene pouze text, zvuk se nepřehraje.
Fóra jsem přošel a nic jsem nenašel. Díky
Opravdu nikdo neví? :-(

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Putcha » pon čer 01, 2009 18:00

@Bodlina
Sice nemam Diamonda a tym padom ani Eržiku..., ale ked je udalost na cely den, tak kedy by si chcel ten zvuk prehrat? O polnoci ked sa prepne kalendar na druhy den?
Inac to, ze neprehraje zvuk pri celodennej udalosti je standartna vlastnost WM.

Bodlina
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 25, 2009 19:45
Zařízení: MDA Vario IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 05-2.03 - 14.4.2009

Příspěvek od Bodlina » pon čer 01, 2009 19:30

@Putcha
Události na celý den používám na svátky/narozeniny, připomenutí 15h před, to je v 8h dne předcházejícího a pak dám opakovat za jeden den a v 8h potřebného dne dostanu upozornění. Na předeslém HTC Kaiser to fakčilo OK aj se zvukem!.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů