Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od ronny77 » pon srp 03, 2009 12:57

Tak nDrive i Garmin na verzi 6 v poho. Nemam s ni zatim zadny problemy, tak ji v telefonu necham.

Caines
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv dub 16, 2009 11:28
Zařízení: HTC Touch Diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Caines » stř srp 05, 2009 17:44

Měl bych dotaz: stáhnul jsem si od Adowa počeštěnej RSS Hub, ale když si chci v nastavení zapnout, aby se mi podcasty ukládaly do Internal Storage, řekne mi to, že prej Acces is denied, nevíte co s tím?

BoneMa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv srp 06, 2009 13:05
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od BoneMa » čtv srp 06, 2009 13:08

neví někdo jak rozbehat TF3D config ? ... me to vzdy hned vyhodi chybu a konec

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » pon srp 10, 2009 11:05

All.Os: Mě se od toho postupu s formátem BIN FS nechtěný HR ani jiné zlobení neobjevilo ani jednou. Teď na dovolené vše OK, až na to, že když chci mít spuštěný SmartMaps, GeoScouta a ještě sem-tam zabrousit Operou, tak si raději vypínám TF3D.. Teď budu zkoušet nové vychytávky v TF3D2, takže si to flashnu pokusně s pagepoolem 6 MB (o to víc bude volné RAM). TF3D2 je pro Diamonda prostě moc paměťově náročný - ale zase těch vychytávek.. Co zase ale spoří paměť, tak Opera 9.7. Ale chvilkama není moc stabilní, takže ji zatím do ROM dávat nebudu. Až bude final, tak určitě.

Caines: Možná blbej dotaz, ale nemáš to zrovna připojený k PC jako mass storage?

BoneMa: Jestli používáš verzi s novým TF3D, tak na tom starý TF3D Config nejede.

TyKej
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon srp 10, 2009 14:33
Zařízení: HTC touch diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od TyKej » pon srp 10, 2009 14:57

Zdravím. Chtěl integrovat galarm do TouchFlo, ale mám problém s nastavením. Stále mi to nejede.

používám nejnovější verzi eržiky. Nastavím vše podle návodu akorát mi to nejede. když dám "Deploy Patch" vypíše mi to hlášku o nebezpečí to odkliknu ano a pak ještě jednu
Kód: Vybrat vše
this file seems to be signed. this is bad, because the exe will not start anymore after patchyng. should ssmapa try to remove the signature
tak jdám zase ok a pak to hodí hlasku congratulation.... A mělo by to být. Restartuji touchflo a nic. Když najedu zpet do ssmapa tak v "New program" je cesta napsaná ale nahoře u “Time click” je cplmain,16,0 ,to samé u Alarm click je cplmain,16,1

Poradí někdo? Dík moc předem

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » pon srp 10, 2009 15:23

Ti píše, že je ten soubor podepsanej a po patchi nemusí fungovat. Máš zkusit použít ssmapa. Takže to vůbec nepatchne.

TyKej
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon srp 10, 2009 14:33
Zařízení: HTC touch diamond

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od TyKej » pon srp 10, 2009 22:57

To jsem si přeložil taky 8-) Ale jde mi ted o to co stím? Jestli mám zkoušet jiné verze ssmapa?

zkoušel jsem jiné verze ssmapa i galarmu a nic. Při instalaci klaksonu to nevyhodí tu hlášku ale stejně to nejede :???:

vyřešeno

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » úte srp 11, 2009 20:16

Adow píše:All.Os: Mě se od toho postupu s formátem BIN FS nechtěný HR ani jiné zlobení neobjevilo ani jednou. Teď na dovolené vše OK, až na to, že když chci mít spuštěný SmartMaps, GeoScouta a ještě sem-tam zabrousit Operou, tak si raději vypínám TF3D.. Teď budu zkoušet nové vychytávky v TF3D2, takže si to flashnu pokusně s pagepoolem 6 MB (o to víc bude volné RAM). TF3D2 je pro Diamonda prostě moc paměťově náročný - ale zase těch vychytávek.. Co zase ale spoří paměť, tak Opera 9.7. Ale chvilkama není moc stabilní, takže ji zatím do ROM dávat nebudu. Až bude final, tak určitě.
Aha, jsem pako, ze me nenapadlo, ze je to zpusobeno TF3D2. Jinak s Operou 9.7 souhlas, zadna jina se neda pouzit, tahle jedina drzi v pameti i pri minimalizaci...

TyKej: Pouzivam SSMaHo a nemam problem.

vidoq
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob úno 14, 2009 8:51
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od vidoq » stř srp 12, 2009 15:23

vite nekdo jak tu 9.7 nastavit jako vychozi prohlizec? nainstaloval jsem ji pres stock 9.5, ale porad se pousti ta stara...kdysi existoval v pameti soubor InternetPortal-cs-cz.xml, kde se to dalo nastavit, lec ve v5 jsem jej nenasel...any hint? thx

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » čtv srp 13, 2009 9:00

Je to normalne v nastaveni Opery. Pokud bys chtel, aby se ti spoustela i pres "globus" v TF3D, musis pouzit SSMaHo a namapovat to tam.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » úte srp 18, 2009 16:32

Je tu nová verze Eržiky - Klasické a NoTF.

Verze 08-2.09, 18.8.2009
  • Bulid 21051, ovladače z oficiální 2.09 od Vodafone DE
  • Nové ovladače 2.09
  • Nové verze Share DLL a FullScreenPlayer
  • HTC fix zabezpečení BT Explorera
  • Pár oprav češtiny v TF3D
  • Opraveno české rozložení FingerKeyb
  • Opraveno zobrazování ikony BT
  • Zpět Album z Diamonda
  • Zpět SDK Sensor 3 pro rotaci - takže Album a Fotoaparát fungují OK, kalkulačku musíte otáčet ručně
  • Zpět ChangeScreen, nová verze
  • Zpět starší VolumeControl
  • Změněna barva Windows klávesnice na šedou
Pokud chcete zkusit novou Rhodium s TF3D 2.1, pokračujte sem.

Eržika už umí i slovensky :tlem:
Nové slovenská verze: Klasika a NoTF a Rhodium.

vidoq
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob úno 14, 2009 8:51
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od vidoq » úte srp 18, 2009 18:05

prosim vsechny testery a uzivatele nove verze aby subjektivne posoudili rychlost nove verze ve srovnani s v5 pripadne v3, zatim se nove verze vzdy zpomalovaly...diky ;)

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » stř srp 19, 2009 15:31

Ja osmicku preskocim, mam ted hezky vyladenou a nastavenou sedmicku a nechci to podstupovat znova...

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » stř srp 19, 2009 19:48

Děláš chybu - TF3D 2.1 je podstatně lepší :wink:...

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » stř srp 19, 2009 22:44

Stejně si počkám :-) Podle tvého popisu to působí vcelku nedodělaně... Například mi hodně vadí, když se nepovede "nacpání" obsahu na výšku VGA, což píšeš, že u nového TF3D bohužel platí.

Jinak, mám jednu opravu češtiny v Advanced Configu, už asi dva měsíce ti to zapomínám napsat, tak to napíšu tady - volba velikosti písma při psaní SMS se netýká jen režimu chatu, jak jsi položku pojmenoval, mění se velikost písma i u "normálního" režimu.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od Adow » čtv srp 20, 2009 7:21

U nového TF3D 2.1 je nacpání obsahu na VGA přivedeno skoro k dokonalosti - vypadá mnohem líp než to ve V7. V portrait není dodělaný je jen layout detailu Akcie, kde nejde přepínat rozsah dat u grafu a v záložce internet nejdou použít spodní 2 místa pro stránky. V landscape je těch detailů trošku víc - ale určitě ne tolik jako v TF3D 2 od XBMOD. Changelog jsem pozměnil aby ještě někoho nemátl :grin:. Jak to vypadá a co ještě není můžeš zjistit detailně tady.
Pokud vše půjde jak má - to znamená, že nebude v8 obsahovat nějakou závažnou chybu - tak v9 (snad) nebude v září, ale později. Nejsem zastáncem častého vytváření ROMek - např. jak to dělá BSB, kterej za 4 měsíce vydal uctihodných 17 verzí (ne, aby to vyznělo, že je ROM špatná - podle mě nejlepší WM6.5!!!).
Takže jak sis všimnul - vůbec tě na novou verzi nepřemlouvám :tlem:.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » pát srp 21, 2009 19:39

Tak ja jeste pockam na pripadne ohlasy a kdyz tak prece jen upgraduju :-)

dusic24
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv úno 26, 2009 6:26
Zařízení: HTC Desire Z

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od dusic24 » pát srp 21, 2009 21:47

Dnes jsem po měsíci spokojeného užívání v.7 upgradoval na v.8 a zatím naprostá spokojenost. Zkombinovali se pouze kladné vlastnosti předchozích verzí, takže dávám palec nahoru. Za týden napíšu postřehy z užívání.

dusic24
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv úno 26, 2009 6:26
Zařízení: HTC Desire Z

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od dusic24 » ned srp 23, 2009 17:10

Tak se mě zdá, že zase zlobí ChangeScreen. Mám-li ho aktivní, Compact je takový línější, semtam obrazovku otočí a nevrátí, semtam zasekne TouchFlo. Je-li vypnut, žádné potíže nesleduji. Tak je vyplej...

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009

Příspěvek od All.Os » pon srp 24, 2009 10:25

Dival jsem se na XDA na tu manilu 2.1 a moc jsem nepochopil, v cem ma byt ten velky rozdil...
- New add push page dialog: you can enter your own push page manually, no longer needed to first add it as a bookmark to opera (see screenshot below)
> Also, now a warning will pop up when enabling push page (extra data transfer etc.)
- New messaging screen: thumbnails have been removed to create more space for the messages themselves (see screenshot below)
- Calendar auto-adapts to regional settings: calendar now starts on monday if your regional settings are right (see screenshot below)
- Complete facebook integration: no more connection errors
- 6 more program icons available in start menu/programs tab (+ it's adjustable, so you can even get more/less)
- WM6.1 & WM6.5 compatible!
- Numbers / web links in SMS messages are now pressable
> clicking on a number will open a new screen where you can add to contacts, make a call or send SMS
> clicking on a link will open the web browser
- New text message font in Message tab (Helvetica LT35 Thin)
Nic z toho mi nepripada jako zasadni zlepseni, kvuli kteremu by stalo za to prejit na novejsi verzi...

A jinak ti Adowe nevim, proc se branis integraci opery 9.7 - ano, je to beta, neni jeste uplne dokonale vyladena, ale na rozdil od kterekoli verze 9.5 se tahle da pouzivat, nepada (dokonce ani pri minimalizaci), nezasekava se kvuli ni cele zarizeni a je je i celkove lepsi - v turbo rezimu spojuje prednosti Opery Mobile a Mini a v normalnim rezimu je hezci a sviznejsi, nez 9.5. Navic cekani na ne-betu nema smysl, vis jak funguje vyvoj u Opery :-)

Opravdu 9.5 je zejmena v TF3D 2 absolutne nepouzitelna.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů