Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » ned črc 19, 2009 20:07

All.Os, jozinzbazin: Nevím, no.. Asi do 8 vrátím i build OS z 5 a bude :tlem:. Já jsem bez problémů - nic se mi neseká, restartuju jen nevynuceně a ne moc často.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pon črc 20, 2009 8:06

No, asi udelam jeste jeden HR a uvidime, jak se to bude chovat potom.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » pon črc 20, 2009 19:54

Stáhněte si update 1 :wink:
Eržika v7 - Update 1: Obsahuje starší verzi ovládání hlasitosti - odstraňuje problémy při nastavování hlasitosti při hovoru (ale neumožňuje volbu "Jedna hlasitost", kterou nabízí Manila Rhodium), instaluje TaskBarIconManager - pro zobrazení ikony BT - a obsahuje oficiální fix zabezpečení BT od HTC.[/*]

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pon črc 20, 2009 21:14

"Jedna hlasitost" mi tak jako tak nefunguje :-)

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » úte črc 21, 2009 6:43

To mně jo, stačilo nastavit v TF3D (Rhodium) a pro jistotu jsem ještě resetnul..

velo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 8:41
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od velo » stř črc 22, 2009 8:58

nazdar

pouzival som eriziku 5, erziku 6v66 a teraz som presiel na 7rhodium. Od vtedy mi zariadenie zamrzne minimalne raz za den a po SR sa sprava presne ako keby som spravil HR. (vita vas erzika..kalibrace...customizace..) a potom vsetko pekne nastavit. Taktiez mi nefunkguju vobec alebo ciastocne niektore aplikacie (napr. NoData - vobec, PIMBackup - pri restore sa mi pred ukoncenim zavre) Neviete kde by mohla byt zrada? Dik za radu.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » stř črc 22, 2009 9:58

Doporucuji udelat to jako ja - po v6.66 jsem nahodil oficialni ROM 1.93, tim se problemy se samovolnymi HR vyresily a pak jsem flashnul v7 a tohle uz se mi nedeje.

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » stř črc 22, 2009 13:15

velo: Toto zatím hodně pomáhá :wink:. Podobné problémy řeší i s jinými ROMkami na XDA-Dev - tenhle postup je odtud. Osobně mi taky pomohl vyřešit záhadu zatuhávání.
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33776

velo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 8:41
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od velo » stř črc 22, 2009 16:46

vyskusam...uvidime..dam vedet....zatim dik

velo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 8:41
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od velo » pát črc 24, 2009 9:15

takze nepomohlo ...stale ten isty problem. napr. pri spusteni NoData nabehne tato chybova hlaska:
oData.exe
NullReferenceException

v NoData.frmMain.PopulateListBox()
v NoData.frmMain.frmMain_Load(Object sender, EventArgs e)
v System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
v System.Windows.Forms.Form._SetVisibleNotify(Boolean fVis)
v System.Windows.Forms.Control.set_Visible(Boolean value)
v System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm)
v NoData.frmMain.Main()

Uživatelský avatar
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 253
Registrován: sob led 17, 2009 11:22
Zařízení: MDA Compact IV

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od Adow » pát črc 24, 2009 9:34

NoData nejede, když nemáš nastavené připojení. Řekl bych, že je to právě tvůj případ.

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od ronny77 » pon črc 27, 2009 7:50

Neni nekde ke stazeni jeste verze 6.66?
S verzi 7 nemuzu ani za boha zprovoznit navi (ani ndrive, ani garmina).
Predtim mi to slapalo krasne, ale nevim uz s jakou verzi. Sestku jsem stahnul a vyzkousim, 6.66 jsem v archivu nenasel.
Nebo mi nekdo dokazete poradit co s tim? Ale GPS Tool, hot fixy apd. jsem uz zkousel.
Docela bych tu navi potreboval. Diky

Uživatelský avatar
trent
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte úno 24, 2009 9:41
Zařízení: SE, HTC

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od trent » úte črc 28, 2009 5:55

Zvláštní, shodou okolností jsem si včera hrál s navigacema a rozchodil jsme TT7 a funguje jak má.

ronny77
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte čer 21, 2005 11:10
Zařízení: nic
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od ronny77 » úte črc 28, 2009 6:57

Noo, ty WM jsou fakt zvlastni. Ja rozchodil vcera ndrive na verzi 6, ale satelity se chytily az asi po 10 minutach. Takze by mozna navi bezela i na 7, ale pri testovani jsem tak dlouho opravdu necekal. Na predchozi romce se mi chytily snad po 5 vterinach. Zadal jsem cil, chvili drzel v ruce a uz me to naslo.

Uživatelský avatar
trent
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte úno 24, 2009 9:41
Zařízení: SE, HTC

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od trent » stř črc 29, 2009 22:15

Zkusil jsem i iGO 8 a také běží. Nalezení satelitu v iGO trvalo cca 10 vteřin a v TT7 cca 30...při prvním zpuštění.

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » čtv črc 30, 2009 8:26

Ja pouzivam Sygic a ve vsech verzich Erziky byl bez problemu.

pevo
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 03, 2008 16:00

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od pevo » sob srp 01, 2009 19:47

7ičku mám už přes týden, všechno mi běhá prima, je to rychlý, update verze tomu taky ještě prospěl,moc chválím. Jedině mi nejde zmenšit písmo v smskách, nějak jsem zapomněl, kde se to dělá, i když dřív jsem to vždycky našel, pomožte někdo pls!

dusic24
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv úno 26, 2009 6:26
Zařízení: HTC Desire Z

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od dusic24 » ned srp 02, 2009 20:29

Start - Nastavení - Systém - Displej - Velikost textu ...

pevo
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 03, 2008 16:00

Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od pevo » ned srp 02, 2009 21:00

Diky Ti, hledal jsem to furt jak pako nekde v smskách!

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 07-2.03 - 7.7.2009

Příspěvek od All.Os » pon srp 03, 2009 8:25

All.Os píše:No, ja musim rict, ze v7 je o dost lepsi, nez v6 (6.66), ale porad horsi, nez v5. Teda nemam s ni zadne zavazne problemy, ale oproti v5 se rychleji zasira RAMka a jak pise monak, minimalne jednou denne se sekne a je nutny SR.

Dale musim nekdy provadet softreset z duvodu problemu se synchronizaci - zarizeni se po pripojeni k PC nesynchronizuje, ani pri opakovanem odpojeni/pripojeni. Po SR se synchronizuje.

Nebyt jinak skvele verze Rhodium, ktera je o kus dal, nez ve v5, tak bych se k petce vratil.
Tak po HR a cca dvou tydnech provozu muzu rict, ze se situace rozhodne zlepsila, Diamond se za tu dobu seknul tak 4 - 5x, coz je o 75 % mene nez pred HR.

Vyuziti RAM je stale velmi spatne (tedy rychle se zaplnuje, i na temer cistem systemu), bezna "provozni" obsazenost RAM je kolem 70 - 75 %, u verze 5 se to pohybovalo o deset procent nize. Aplikace nemam zadne navic oproti petce.

Jinak jsem se soucasnou verzi zcela spokojen.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů