SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Kozlik86 » čtv úno 19, 2009 19:46

aj omlouvam se to je moje chyba mel jsem si to poradne procist a asi i navstivit xda.Ale na moji otazku jsi stale neodpovedel.

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od nirman » čtv úno 19, 2009 19:50

Soubory stahnout jdou a aktualizace nebudou. So download it! :lol:

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Kozlik86 » čtv úno 19, 2009 19:53

super jdu na to vsem moc dekuji

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od luckies » čtv úno 26, 2009 10:47

zdravim vsechny...

mam takovej problemek. stahnul jsem si tenhle SW a nainstaloval ale po instalaci mi nezvoni telefon a ani se neobjevi moznost prijmout hovor...nevite nekdo proc?

diky moc za rady...



!!!!!EDIT!!!! stáhl jsem CAB jinde a hle ono to bezi i tak diky je to super :tlem:

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » čtv úno 26, 2009 13:08

Bezva, jen mi, prosím, řekni, který CAB Ti nefungoval... Bugreporty mám rád, ale takhle to dost těžko vyřeším...

Uživatelský avatar
luckies
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 05, 2009 21:15
Zařízení: HTC Desire HD

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od luckies » pát úno 27, 2009 6:57

nefungoval mi ten 1. CAB ale vubec nevim proc??? Pak jsem stahnul uplne ten samej soubor i stejna velikost a slape to..tak fakt nevim...i tak moc diky bez tohohle tematka bych na to ze neco takovyho existuje neprisel...DIKY :grin: :grin:

rexmond
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon dub 27, 2009 12:25
Zařízení: htc

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od rexmond » čtv črc 16, 2009 14:52

Zdavim vsechny,

nainstaloval jsem si wm 6.5 M. Funguji dobre, ale co nezobrazujem se mi ANSWER - INGNOR obrazovka. Misto toho tam mam takove male okno cca 10% obrazovky. Nahled ANSWER - INGNOR obrazovky je zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533. Tato obrazovka se mi více nez z Diamonda 2.

Prosim nevite jak ji tam dostat?

Predem dekuji za info.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 7 hostů