SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » pát led 02, 2009 16:59

Štve vás, že si na Diamondu čas od času odmítnete omylem důležitý hovor třeba při vytahování telefonu z kapsy nebo pouzdra HTC Pouch? Zároveň se vám nechce instalovat neoficiální aplikace třetích stran, která displej zamykají (a vám tak neumožní jeho ovládání)? Hoši z XDA Developers mají (jako vždy) řešení a tentokrát dokonce v podstatě oficiální - "Slide to Answer" z Touch HD.
phonecanvas.jpg
(31.77 KiB) Staženo 2551 x
Jak to funguje? Stejně jako třeba na iPhone - máte-li příchozí hovor, buď jej přijmete HW klávesami, nebo posunete "šoupátkem" na správnou stranu (jako v případě Slide to Unlock) - vlevo "přijmout", vpravo "ignorovat".

Jedná se pouze o změnu skinu, nic víc - v telefonu se fakticky nic nemění, dokonce i čeština poté pracuje bez problémů (samozřejmě, protože úprava používá původní jazykové stringy).

Autorem je uživatel ctyy z XDA Developers - díky mu! Odkaz na téma na fóru XDA.

EDIT 12.2.2009: Pokud chcete nápis "Slide to Answer/Ignore" česky (není obsažen v lokalizaci), CAB ke stažení je přiložen - nejprve instalujte patch, poté češtinu.
Přílohy
Diamond_PhoneCanvas Patch.cab
CAB instalátor
(351.28 KiB) Staženo 1236 x
wizaard Slide to Answer in Czech.cab
(564.23 KiB) Staženo 411 x

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od YAMATO » pát led 02, 2009 18:16

No pěkné, sice používám S2U2, ale tohle se mi líbí na ovládání hovoru víc (barvičky :grin: ), takže to zkusím zkombinovat.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od matelkoxxl » pát led 02, 2009 22:56

ale je k tomu potrebny htc dialer?ja ho mam vypnuty,pretoze zerie vela ram a mam iba windowsacky,takze na tom to asi nespojazdnim,co?

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » pát led 02, 2009 23:39

Ano, je to bohužel tak - HTC skin pro dialer je potřeba.

jamie.thomas
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 04, 2009 21:00
Zařízení: HTC Touch Diamond

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od jamie.thomas » ned led 04, 2009 21:02

Zkoušel jsem nainstalovat i tu nejnovější verzi, která je na originálním eng fóru jako poslední možnost, která by měla fungovat, ale nejede to. Vám proběhla instalace bez problémů?

Díky.

Ponorka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob pro 27, 2008 14:43
Zařízení: HTC Touch Diamond

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Ponorka » ned led 04, 2009 21:29

Nainstalováno z prvního příspěvku a instalace bez potíží, funkční. :P

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » ned led 04, 2009 22:19

jamie.thomas píše:Zkoušel jsem nainstalovat i tu nejnovější verzi, která je na originálním eng fóru jako poslední možnost, která by měla fungovat, ale nejede to. Vám proběhla instalace bez problémů?

Díky.
Co konkrétně nejede? Jaký je problém? Nějaká chybová zpráva? Tohle je potřeba trochu upřesnit - to je, jako kdybys přišel do servisu a řekl jim: "Nejede mi auto, co s tím?"...

jamie.thomas
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 04, 2009 21:00
Zařízení: HTC Touch Diamond

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od jamie.thomas » pon led 05, 2009 11:33

Když sem zkoušel tu full instalaci co je na tom eng foru, tak to házelo tohle:

Pustim instalaci, zeptá se to kam to chci nainstalovat, tak dám "Zařízení" chvíli to maká a pak napíše:"Program Diamond PhoneCanvas nelze nainstalovat", tak zkusim dát "internal storage" a zase to chvíli pracuje a pak to vyplivne úplně stejnou hlášku a je tam zase výběr kam to chci nainstalovat.

Ale teď sem ještě jednou skudil tu co je tady a dal "internal storage" (to sem předtim nezkoušel) a už to proběhlo bez problému. Asi byl prvotní problém málo místa v "zařízení".

Tak to se omlouvám.

//Necituj poslední příspěvek, tslany

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 13:25

OK - hlavně, že je problém vyřešený.

Jinak ale - tenhle CAB do Internal Storage na 99% nenainstaluješ (některé programy musí jít napevno do Windows složky a podobně - tenhle je jeden z nich) - i když vybereš Internal Storage, instaluje se do paměti telefonu.

jamie.thomas
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 04, 2009 21:00
Zařízení: HTC Touch Diamond

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od jamie.thomas » pon led 05, 2009 14:30

Tak nevim kam se to teda doopravdy nainstalovalo, ale už sem to i oskoušel a jede to bez problému.

//Necituj poslední příspěvek, tslany

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Nolf » úte led 06, 2009 19:24

jo je to pekny az na to ze prestalo fungovat zelene hw tlacitko na prijem hovoru - takze to slo pryc

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » úte led 06, 2009 22:52

Zřejmě chyba Compact IV nebo problém s přemapovaným zeleným telefonkem - nemůže to být tím? Mně to na Diamondovi jede - teď jsem to zkoušel pro jistotu.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Nolf » stř led 07, 2009 7:23

Me na Compactu nejde premapovat tlacitka, pouze na dlouhy stiska to jen pres zakladni origo nastaveni ppc. Samozrejme to muze byt nejakym softem ale je to divny. Zadny jiny lock tam nemam mimo S2U2 a s tim to problemy nema. Jeste to tedy jednou zkusim.

Mirko
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob srp 25, 2007 18:10
Zařízení: HTC Desire HD

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Mirko » sob led 24, 2009 15:49

Nainstalovano na MDA Compact IV a jede to perfektne i s cestinou.

Kvako
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř črc 30, 2008 21:31
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Ružomberok
Kontaktovat uživatele:

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Kvako » sob led 31, 2009 11:12

Zdravím.Ja by som to chcel opačne ak by mi niekto vedel poradiť.Pri Romke čo som flashol už bol tento typ dvíhania hovorov.A ja by som chcel origoš s HTC diamond.Dá sa to nejako spraviť?

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Petr_K » ned úno 01, 2009 13:09

Tohle jsem také jednou zkoušel, ale nějak mi to nešlo korektně nainstalovat, tak jsem hledal dál něco jiného a našel jsem aplikaci, kterou používám už nějakou dobu a myslím si, že pro mě to je jedna z nejužitečnějších aplikací co mám.
Jedná se o to, že příjem nebo odmítnutí hovoru se provádí pouze HW klávesy a displej je na dotyk neaktivní, což je pro mě osobně naprosto ideální stav.
Ke stažení Instalační CAB ZDE

Makavelina
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv pro 11, 2008 10:13

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Makavelina » úte úno 10, 2009 15:28

to Petr_K: Tak přesně to jsem si nainstalovala také, ale blblo mi to jako blázen, včera se mi v batohu i přes toto 2x samovolně přijal hovor.

Slide to Answer nainstalováno, podrobím to testování, díky :)

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Kozlik86 » čtv úno 19, 2009 11:51

Ahoj pnové chtěl bych se zeptat jestli jste s tímto prográmkem spokojeni nebo ne a jestli ten soubor na první stránce je aktualní nebo už je novější verze programu?? díky za odpoveď

Mirko
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob srp 25, 2007 18:10
Zařízení: HTC Desire HD

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od Mirko » čtv úno 19, 2009 13:06

Mam nainstalovano i ceskou .dll na MDA Compact IV a funguje v pohode. :grin:

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

SLIDE TO ANSWER (z Touch HD) pro Touch Diamond!!!

Příspěvek od wizaard » čtv úno 19, 2009 13:26

Kozlik86 píše:Ahoj pnové chtěl bych se zeptat jestli jste s tímto prográmkem spokojeni nebo ne a jestli ten soubor na první stránce je aktualní nebo už je novější verze programu?? díky za odpoveď
Zásadní tady je říct, že se nejedná o program, ale pouze o skin aplikace Telefon, to je celé.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů