windows live messenger

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
yachtsman
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon pro 29, 2008 17:13
Zařízení: MDA Compact IV

windows live messenger

Příspěvek od yachtsman » pon pro 29, 2008 17:22

Zdravím,
je možné někde získat funkční Windows live messenger na MDA Compact IV? Děkuji.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

windows live messenger

Příspěvek od Nolf » pon pro 29, 2008 18:44

Nevim o samotnem klientovi ale zkus IM+ nebo Slick. Ty zvladaji vice protokolu.

yachtsman
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon pro 29, 2008 17:13
Zařízení: MDA Compact IV

windows live messenger

Příspěvek od yachtsman » pon pro 29, 2008 20:46

IM+ jsem nezkoušel, ale Slick není to "pravé ořechové". Na mém ppc je nestabilní a sám se odpojuje. Uvítal bych oficiálního klienta na msn, ale nikde není ke stažení? :???:

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

windows live messenger

Příspěvek od wizaard » pon pro 29, 2008 21:44

Windows Live Messenger nemáš součástí softwarové výbavy telefonu?!?!

Jinak Tě ale zklamu - Microsoft Messenger nenabízí v balíku s Windows Live Mobile produkty, to je otázka výrobce telefonu, resp. v Tvém případě operátora.

Jinak ale můžeš zkusit tenhle odkaz.

yachtsman
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon pro 29, 2008 17:13
Zařízení: MDA Compact IV

windows live messenger

Příspěvek od yachtsman » pon pro 29, 2008 22:27

Bohužel, WLM nebyl součástí softwarové výbavy. :???:

Ta záloha z E-TENu taky nejde, nedaří se instalace. :-(

yachtsman
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon pro 29, 2008 17:13
Zařízení: MDA Compact IV

windows live messenger

Příspěvek od yachtsman » úte pro 30, 2008 0:18

Mám to! :grin:

Nakonec se mi povedlo zprovoznit Windows Live Messenger! Návod jsem našel na http://forum.xda-developers.com/.

Kdyby to někomu pomohlo:

1. instalace Windows Live 10.6.0034.0800 (Fixed) -> restart instalátoru
2. instalace Windows Live 10.6.39.1300 by LazaPasi -> restart instalátoru
3. znovu instalace Windows Live 10.6.0034.0800 (Fixed) -> restart instalátoru a potom soft reset

:)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů