aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od matelkoxxl » ned pro 07, 2008 23:12

nazdar.skusal som to hladat tu,ale nic som nenasiel,tak zakladam novy thread.
funguje niekomu aktualizacia pocasia v tf3d cez active sync?lebo doma nemam moznost pripajat sa cez wifi a inac mi to nejde... :???:
da sa vobec nejako nastavit active sync tak,aby som mohol pozerat napr. aj maily?proste nejako zdielat net z compu do diamonda???

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od Jiří Hrma » ned pro 07, 2008 23:39

A funguje ti vůbec sdílení internetu přes ActiveSync do telefonu? Pokud ano, tak potom musí fungovat i aktualizace dat.
Případně mrkni na tento návod.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od matelkoxxl » ned pro 07, 2008 23:49

skusal som operu a update pocasia a to nefunguje.
funguje mi iba quick gps,to mi updatne pri kazdom pripojeni cez as...

edit/
skusal som rozne nastavenia v AS,potom aj tu zmenu v registroch a restart PC a stale nic.update quick gps bez problemov a ostatne nic...aj kaspera som vypol,aj zapnuty som mal a pridal som vynimku na As a nic.ja uz neviem co s tym... :cry:

edit2/
tak som robil hr a teraz mi uz ide quick gps a aj opera cez as,ale to pocasie nexce nijako updatnut :cry:

Uživatelský avatar
sclavux
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte bře 10, 2009 21:26
Zařízení: HTC Touch Pro

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od sclavux » čtv bře 26, 2009 9:47

opytam sa mozno troska OT, mne nefunguje momentalne update pocasia vobec, skusal som XBMOD a zrejme po odinstalacii XBMOD to prestalo ist, je to mozne dako este opravit?

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od wizaard » čtv bře 26, 2009 12:09

Zkus vymazat soubor \Application Data\HTC\database\forecast_cache.db, pak se to možná rozjede.

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od Lupik » pát bře 27, 2009 21:04

to matelkoxxl

a máš v PC nainstalováno activesync?

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

aktualizacia pocasia v diamonde v tf3d

Příspěvek od matelkoxxl » sob bře 28, 2009 9:57

a co myslis ze som d*b*l,ze som ani as nenahodil???
inac uz to mam davno spojazdnene a funguje vsetko aj cez as,aj wifi,aj edge...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti