Boční tlačítka od Diamonda

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
ohm
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 13, 2008 16:22

Boční tlačítka od Diamonda

Příspěvek od ohm » čtv lis 13, 2008 16:24

Hoj, dnes mi domů přišel krásný HTC Touch Diamond, můj první telefon s WM. Chtěl bych se zeptat, zda jdou využít boční tlačítka i jinak, než na nastavení zvuku. Díky.

kesidiii
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon lis 03, 2008 20:37
Zařízení: HTC Touch Pro, SE W800i

Příspěvek od kesidiii » čtv lis 13, 2008 16:32

Jeste jedno z nich potrebujes, kdyz chces provadet hw restart, ale preju ti, abys to nepotreboval :wink:...jinak nevim k cemu jeste by mohly slouzit. :???:

ohm
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 13, 2008 16:22

Příspěvek od ohm » čtv lis 13, 2008 16:45

Mě zajímá, jestli nejde přeprogramovat jejich funkce. Například já bych tam více ocenil šipky pro pohyb v menu :)

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » čtv lis 13, 2008 17:57

Taky by se mi hodily jiné/další funkce, ale na nic jsem nepřišel :( Chybí mi třeba ovládání hudby, na jaké jsem byl zvyklý z SE - dlouhé podržení tlačítka hlasitosti (cca 1.5s) přeskočilo na následující/předchozí skladbu. Fungovalo to kdykoli, ať jsem surfoval po netu, nebo byl telefon vypnutý a uspaný v kapse... Dost mi to chybí, pořád vytahovat Diamonda z kapsy je otrava, zvlášť když třeba prší...

Uživatelský avatar
Cherryp
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 14, 2008 3:05
Zařízení: HTC Touch Diamond

Příspěvek od Cherryp » sob lis 15, 2008 20:52

Mám Diamonda teprve pár dní a zaznamenal jsem vůli právě u těchhle bočních tlačítek. Je to běžné, dělá vám to taky? Horní vypínací je vpořádku..

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

Příspěvek od zeus » sob lis 15, 2008 22:31

Me se vyklaj oba, horni i dolni, a relativne (aspon pro me) fest, ale drzi...taky me to zarazilo, ale nemohl jsem si vybavit jestli to delalo ze zacatku nebo ne...Diamanta mam mesic

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » sob lis 15, 2008 22:48

Urcite by sly nakonfigurovat nekterym z progů k tomu urcenych. Kdysi jsem pouzival AEButtons Plus nebo tak nejak, ten umel namapovat kazde tlacitko a jeste k tomu na ruzne povely(jedno zmacknuti, 2x,3x, přidržení). Koukněte po foru, urcite se neco najde.

Uživatelský avatar
jotun
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř srp 15, 2007 7:59
Bydliště: Vranov nad Topľou

Boční tlačítka od Diamonda

Příspěvek od jotun » úte lis 25, 2008 23:27

jj tie tlačice na ovládanie hlasitosti ani u mňa nič moc. Mam diamond asi 2 mesiace a už su "rozviklane" ale najviac ma mrzi, že mi okolo svieti podsvietenie displaya.
Inak AEbuttons download a nejake info http://ae.inc.ru/aebplus.php ale sam som to netestoval.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Boční tlačítka od Diamonda

Příspěvek od IkE Blaster » úte lis 25, 2008 23:31

Melo by stacit pouzit profesionalni prehravac -> Conduits PocketPlayer, ten by to mel umet, hlasitost namapovat umi urcite. Jen je pomalejsi a nenazrany

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti