HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » pon říj 27, 2008 11:18

a MoDaCo NoData a nebo Advanced Config si zkoušel ? Jestli ne tak je zkus, fungují spolehlivě. Instalačky jsou v sekci download Smartmanie.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pon říj 27, 2008 16:33

Dival jsem se na Advanced config, ale nejsem si zcela jist, co tam jak nastavit. potreboval bych zrusit i edge i gprs i hsdpa (u varia to nejde jako u toucho pro)

Wolfer_CZ
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned zář 07, 2008 11:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfer_CZ » pon říj 27, 2008 19:57

Dá se u raphaela nějak nastavit, aby aplikace nebraly např. všechna písmena na klávesnici stejnej kod u aplikací jako třeba snes emulator? Docela mě to tve, počítal jsme s tím že si namapuju u her třeba ovládání na WASD a ono to prostě nejde...

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » úte říj 28, 2008 8:30

Chci se zeptat jestli existuje nějaká aplikace na to když chci přes bluetooth odeslat více souborů nebo je musím posílat po jednom?

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » úte říj 28, 2008 9:51

naco utilita? Napr. v Resco exploreri oznacis subory na odoslanie a das odoslat...

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » úte říj 28, 2008 12:36

Ten ale podporuje jenom WM 2000, WM 5 a 6.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » úte říj 28, 2008 22:29

to Vasezzz eni pravda :-) staci lehce pohledat a ono to pujde i na 6,1 ono respektive 99% co jede pod WM 5 , 6 jede i pod 6,1 (z mejch skusenosti ale moc jich nemam) ostatne si mylsim ze je to to same jako win 98 a XP 90% toho co jede pod 98 jede i od XP a kdyz ne staci pridat nejaky patch a hra uz to slape .. :-)

ale pisu sme z jineho duvodu a to proto ze jsme dneska vyzkousel GPSku v praxy na delsi vzdalenost a muzu rict jsem z toho celej na vaskach :-D mel jsem zapnutou jak GPS normalni tak Rafaela.... a muzu rict ze tam kde normlani GPSka zklamala a to v Chomutove proste absolutne nevedela kde jsem co delam atd a projel sjem diky ni Chomutov snad 10x tam a z5 :-D tak Rafael (momochodem s iGO8) me pak z Chomutova vytahl a s klidem jsem dojel do cile (nemecky Marienburg) ale u Rafaela s emi dost casto stavala ztrata druzicoveho signalu a taky byl lehce "opozden" pri zjistovani GPS pozice napr uz jsme krizovatkou davno projel ale on mio teprve rika odbocujte coz me obcas delalo vrasky na cele kdyz bylo vice odbocek u sebe ale stacilo se na nej pdivat a vedel sjem ale i tak ukazoval opozdene ... a ttak by me zajimalo jestli je to normalni a jake zkusenosti mate vy ? a jeslti je to programem tedy iGO8 nebo GPS zarizenim jetli nei vadny ? jinak jako fungovalo skvele .. ale jak rikam kde me zklamala normlani navigace me Rafael dost dobre vytahnul z bryndy za coz jsem mu vdecnej ale zase tam kde bych od nej cekal ze s eudrzi napr na dalnici proste casto vypadaval a nevedel chvilku kde je atd a taky to opozdovani.... co vy na to ?
jak je to se signalem GPS ? v tom telefonu je asi relativne mala antenka takze pokud neni na prednim skle (ja ho mle v prihradce) tak asi se to obcas stane co ? ikdyz tady to bylo docela casto .. :-( dal sjem se chtel zeptat jak je to s frekvenci ? mam nastaveno 4800 to jako kdyz nastavim vic bude to mit lepsi signal nebo jak ? zousel jsme dat ve widlich vic ale po odkliknuti a opetovnem najeti tam byla znovu hodnota 4800 to same s COM portem nastavil jsme 5 odklepnu ok a vratim s etam a je tak spatky 4ka a to i pres to ze jsem odsktnul automatickou spravu widlema .. sme z toho vazne celej rozlozenej ? :-D

Flodur
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 17, 2008 23:14

Příspěvek od Flodur » úte říj 28, 2008 23:00

Pozri na túto stránku, je tam písané o zpožďování polohy: http://navigovat.mobilmania.cz/Testynav ... ARI=114056

Wolfer_CZ
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned zář 07, 2008 11:49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfer_CZ » úte říj 28, 2008 23:01

A je normální že mě po několika dnech používání nedrží vrchní část zacvaknutý v zasunuté pozici (stačí když chci ztišit nebo zvýšit hlasitost a už se vysouvá klávesnice) a při mačkání tlačítek na levé straně celá vrchní část tak nepříjemně procvákává a naklání se do strany jak kdyby nedržela v pevné pozici, nebo je to na vrácení? Mě to totiž docela irituje

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » stř říj 29, 2008 18:59

2 Shaman171: zkus nastavení GPS u iGo8 - manuální nastavení, port 4, frekvence 57600 - to vše v menu iGO8 a pak v Nastavení - External GPS taky COM 4 v 1. záložce, v 2. záložce GPS hardware port - none a 4800 a v 3. záložce zaškrtnou automatickou správu GPS. Pak to zkus, jestli to nebude lepší. Jinak iGO8 se "trošku občas" zpožďuje :-(

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 29, 2008 20:17

to bj nastaveni jsme skusil jenze nez zase nekam pojedu autem abych to pouzil bdue chvilku trvat diky moc za radu .. jak to teda je znamena to ze pri vetsi frekvenci by mel byt GPS signal kvalitnejsi ? a je to tak ze ve WM a v iGo musi byt stejna frekvence ? diky moc

Flodur
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 17, 2008 23:14

Příspěvek od Flodur » stř říj 29, 2008 22:16

Nováček



Založen: 4.9.2008
Příspěvky: 7
Zařízení: HTC Raphael
Příspěvek: #441 Zaslal: pá říjen 10, 2008 17:51 Předmět:

Flodur napsal:
Okolo bočných a vrchnej časti displeja je kovový čierno eloxovaný rámček. Ten sa v blízkosti displeja pravdepodobne zlým opracovaním hrán začína šúchať a nepekne strieborno lesknúť! Myslíte si, že to mám reklamovať? A dá sa to? Nepovedia že je to používaním?




jdu to taky reklamovat a vemu sebou tenhle obrázek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424921


Mailoval som do servisu a odpovedali mi, že sa to nedá reklamovať. Smradi. Už nikdy viac šmejd HTC!!!

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » stř říj 29, 2008 22:20

Flodur hele ja osobne si mylsim ze se to mohlo stat i s jakymkoliv jinym telefonem nebo PDA proste vadnej ku (serie) ostatne by ale bylo na miste kdyby ti to vymenili ...:-(

Pabo1
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv zář 04, 2008 16:41

Příspěvek od Pabo1 » pát říj 31, 2008 23:09

Flodur píše:Nováček



Založen: 4.9.2008
Příspěvky: 7
Zařízení: HTC Raphael
Příspěvek: #441 Zaslal: pá říjen 10, 2008 17:51 Předmět:

Flodur napsal:
Okolo bočných a vrchnej časti displeja je kovový čierno eloxovaný rámček. Ten sa v blízkosti displeja pravdepodobne zlým opracovaním hrán začína šúchať a nepekne strieborno lesknúť! Myslíte si, že to mám reklamovať? A dá sa to? Nepovedia že je to používaním?




jdu to taky reklamovat a vemu sebou tenhle obrázek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424921


Mailoval som do servisu a odpovedali mi, že sa to nedá reklamovať. Smradi. Už nikdy viac šmejd HTC!!!

Tak mi to přišlo dneska z reklamace a ten samovolně odřený lak neuznali!!!!!!To jsou opravdu šmejdi!Počkáme,snad změní názor,když to budou lidi reklamovat víc a nenechají si to líbit.Máme na to dva roky tak uvidíme....ale už tomu moc nevěřím a HTC mne tedy zklamal...

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » sob lis 01, 2008 18:59

Ahoj lidi :-) kamos ma iPhona a ma tam docela faj hry na pohybovej senzor jako napr glof ze normlane odpaluje teleofnem, bowling a hazeni "teleofnem" do dalky atd ... proste haldu blbosti .. neexistuje neco takoveho pro rafaela ? neni nekde jako vubec seznam programu a her co na rafaelovi fungujou ? skoro mi prijde ze na WM nic moc neni :-(

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob lis 01, 2008 19:08

na WM máš dost her a když ti nestačí na WM tak můžeš pomocí emulátoru dát např. SEGA, JAVA, DOS, PS1, atd.

Co se týče programů, máš stovky tisíc free aplikací, troufám si říct že i milióny aplikací a her exisuje na WM

V tomto směru má iPhone ještě hodně co dohánět.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » sob lis 01, 2008 19:39

kdyz ja jsem lama a ty hry nikde nenachazim .. :-D a ohledne tech emulatoru to je na prd s ovladanim .. :-( s tema aplikacema souhlasim mno .. a co ten golf bowling atd na pohybovej senzor co ma iPhone ? to na WM neni ? :-)

marknovys
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned zář 07, 2008 19:50
Zařízení: HTC Raphael

Příspěvek od marknovys » úte lis 04, 2008 8:27

Mám problém s připojováním telefonu na net. Jde nějak úplně vypnout automatické připojování datových služeb? Internet používám jenom připojením pomocí Wi-Fi. Občas se stane, že Wi-Fi vypadne a telefon se automaticky připojuje přes EDGE. Jinak jsem povypínal co se dalo, počasí atd. Nějak už mě nebaví ty účty za připojení potom:).

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte lis 04, 2008 8:59

4marknovys: Prosím tě chalpe už si tu připadám jako u TATARU, nebo že tu nepíšeme česky. Kdyby si věnoval 2 minuty hledání, nemusíš se tu ptát na věc, která se tu už nesčetněkrát řešila!!!! Najdi si zde na fóru NODATA.CAB a pročti si pravidla tohoto fóra!!!!

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » úte lis 04, 2008 10:34

shaman171 píše:kdyz ja jsem lama a ty hry nikde nenachazim .. :-D a ohledne tech emulatoru to je na prd s ovladanim .. :-( s tema aplikacema souhlasim mno .. a co ten golf bowling atd na pohybovej senzor co ma iPhone ? to na WM neni ? :-)
Pokud vim, tak tolik her na pohybovy senzor zatim pro Raphaela / Diamonda neni. Bud to muze byt ten Teeter nebo jak to je, nebo Resco myslim udelalo tu hru s kulickou, ale hry jako pro iPhone zatim na pohyb senzor nejsou.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti