HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » pon říj 20, 2008 21:14

jako..připojit to k PC jako modem samozřejmě jde, jenom za to platíš extra..(což mě osobně přijde zbytečné..;-)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » pon říj 20, 2008 23:15

TV out kabel, original taky hledam a neni a neni, jen objednat z ciziny - viz. tady toto http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Sunnysoft snad 45. týden začne s prodejem, to je začátek listopadu

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » úte říj 21, 2008 17:31

Preji vsem pekny den. V brzke dobe cekame do nasi rodiny dalsi prirustek v podobe HTC touch pro, ale timto se naskyta mensi problem. Jak udelat to, aby se mi pri synchronizaci tyto dva pristroje nepomichaly do sebe.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte říj 21, 2008 17:48

Dva ucty na PC, napriklad. Lepe to asi nelze... Resp. 2 PC.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » úte říj 21, 2008 17:56

To prave nechci. potrebuju nejake rozumne reseni na jednom pc respektive uctu.

No bude to asi vetsi problem, protoze kdyz hodim synchronizaci a vypnu v ni synchronizaci s kontakty, tak se z mobilu vymazou.
Prece neni mozne aby to bylo tak blbe udelane. Rekneme priklad. prijde znamy, bude chtit neco nahrat, pripoji si tam svuj mobil a je to vsechno nenavratne pozprehazovane a pod?

suda
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 23, 2005 10:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suda » čtv říj 23, 2008 10:11

co chces synchronizovat? ja synchronizuji 2 pda s outlookem a bez problemu.
L.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv říj 23, 2008 10:21

ten mobil si známej přece připojí jako host, ne?

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Příspěvek od kome » čtv říj 23, 2008 10:42

Kdyz nesesynchronizujes kontakty , tak se ti nevymazou. Ja pouzivam treba vpraci jen synchronizaci posty , doma zase jen ukoly a kontakty. Da se to pripojit i tak ze se nesynchronizuje nic.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » čtv říj 23, 2008 12:11

kdyz totiz vypnu synchronizaci s kontakty, tak se mi vymazou z mobilu. No asi to budu resit tak, ze ten druhy se bude pripojovat pouze jako disk

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Příspěvek od kome » čtv říj 23, 2008 12:17

To je zajimavy , me se nikdy kontakty takhle nesmazaly.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv říj 23, 2008 12:27

já takto připojuji asi 5 PDAček a naprosto v pohodě

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pát říj 24, 2008 9:46

je mi to taky nejake divne, proste kdyz v activesync vypnu kontakty, tak se vymazou z mobilu.

unzigmena
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 23, 2008 23:11

Příspěvek od unzigmena » pát říj 24, 2008 9:54

Mám dotaz k HTC touch pro. Mám ho v CZ lokalizaci od o2 a mam od nich take aktivovanz internet v mobilu. Doma mám pak wifi sit, kterou chci samozrejme pouzivat kvuli vetsi rychlosti.

Jenze kdyz ve spravci komunikace vypnu datove pripojeni(GPRS) a zapnu WLAN, tak se to sice v pohode pripoji a bezi pres wifi, ale za par minut se sami zapnou datovy prenosy a komunikuje zase pres GPRS naprosto zbytecne. Wifi pritom bezi porad v pohode dal. Kdyz zapnu you tube tak to normalne bezi pres wifinu, ale nechci aby si to takhle zbytecne povidalo pres GPRS a hlavne nechapu proc si to dela co chce a samo se zapina(vetsinou hned jakmile na telefon nesaham a zhasne displej. Kdyz ho pak rozsvitim, uz mi tam sviti datovy prenosy:(

Jak nastavim aby automaticky nepripojoval datovy prenosy? jde to nejak vyresit? Diky moc

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát říj 24, 2008 12:09

Ja mám doma tiež WiFi a stačí len, že zapnem WiFi v PDA a ono sa mi to samo pripojí a už sa to cez GPRS nepripája. Nemáš ty nejaký slabý WiFi signál, alebo niečo také?

K tým kontaktom. Ja by som zosynchronizoval všetko s PC, urobil zálohu v PDA, vypol v PC sync kontaktov a potom by som obnovil zálohu. Potom sa to už určite nevymaže.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pát říj 24, 2008 15:37

Tak vyreseno. sice nevim jak, ale uz v mobilu zustavaji. Jeste jedna vec. pokud nemam na pc outlook Tak se nedaji kontakty v zadnem jinem programu editovat? respektive kde se daji vubec najit? system Vista.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » sob říj 25, 2008 12:03

to unzigmena:
jde o to ze mas budto doma spatny signal na WiFi obcas ztratis signal a wifi ti nejede a tak to telefon dohani GPRS a taky jde o to ze jakmyle telefonu zhasne displej a prejde do "rezimu spanku" tak se automaticky wifi odpoji (alespon u me to tk je ) predpokladam ze u tebe taky je to kazdopadne z duvodu uspory baterie ... ale to aby se ti nezapinalo to GPRS jde jednoduse vyresit budto v Advance Cinfig (tim ze ho zakazes a zase povolis kdyz bdues chtit) a nebo spesl programem NoData jde najit na netu bez problemu tim si opet muzes vypnout ten net od O2 kdyz bdues doma a pak az pojedes nekam pric ho zapnes a je to :-) tak to resim ja ;-)

unzigmena
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 23, 2008 23:11

Příspěvek od unzigmena » ned říj 26, 2008 16:40

Super diky moc Shamane za rady, urcite to bude tim slabsim signalem a vypinanim wifi pri spanku(mam to stejne jako ty - nechapu ze me to nenapadlo) a ted uz si s tim poradim. Zkusim to take pres to noData

PC mi sice ze stejnyho mista jede v pohode porad na wifi, ale taky nema moc signalu, takze predpokladam ze HTC bude mit slabsi prijem

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman171 » ned říj 26, 2008 16:47

sem rad ze jsme taky alespon jednou poradil a ne se furt ptal nemas za co .. a mas pravdu je to tim ze HTC ma mini antenku na Wifi a stolni pocitac ma mnohem lepsi prijem ... :-) a taky stabilnejsi ja jsem dokonce prisel na takovou zajimavost ze ma muj rafael lepsi prijem wifi tehdy kdyz je zavrenej jakmyle ho otevru wifi s emi odpoji a znovu pripoji a o hodne vic pada .. musim si koupit lepsi antenku na switch :-D

unzigmena
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv říj 23, 2008 23:11

Příspěvek od unzigmena » ned říj 26, 2008 19:22

Opravdu dik. Ted sem vyzkousel ty noData a funguje to vyborne

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pon říj 27, 2008 8:59

Nevite nekdo jak zablokovat data na Variu IV? Vsechna nastaveni co se tyce dat jsou zablokovana, tudiz na to bude treba asi nejaky programek.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů