HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od nirman » sob úno 21, 2009 20:48

Tvrdy naraz z metru a pul na dlazbu a sjeti po dlazbe displayem dolu - display nechapu jak to je mozne ale bez skrabance. Roh nad displayem ma mirne odrenou barvu (vypada to na kovovy pasek) a plast pod displayem na ktery to prvne dopadlo je mirne splacnuty v sirce 1mm. No bez lupy neviditelna ujma. Toto vydrzi neco. Jinak nevrze, drzi pevne, klavesnice se od vrchni casti nijak vic neuvolnila za celou dobu co ho mam (od rijna 08) a pisu casto.

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od agopom » ned úno 22, 2009 12:58

No tak to znie dobre...

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 16:49

já osobně si musím na technické provedení Rafaela trochu postěžovat.... nwm jestlí mám smůlu ale me se ty dva díly (klívesnice a displej) proste vyklaji a nepasuji tak jak by meli a to i po tom co jsme ho mel v servisu prisle mi spravenej a za par dni to bylo jako rped tim vada: vadná odrážka posuvu a mam to spatky .. posilat to znovu do servisu se mi nechce ... je to otazka 14 dni bez rafa ... a mozna jeste bych za tento servis uz platil .. takze jsme se s tim smiril ze mi ty dva dili nelicujou tak jak by mely jiank pad jsme jeste neokusil (diky bohu) a doufam ze neokusim ani nadale .... no a jinka jako dalsi vec ze ty bocnice zadniho kritu nedolehaji uplne k telu telefonu a kdyz telefon chtnete z boku a trochu vic zatlacite tak teprve pak to dosedne .. to mi taky prijde jako docela prohresek .....
tot asi vse .... s tim vysuvnym mechanizmem se to da pochopit ... je to proste dan a jednou se to obehat musi ... ale ten zadni krym mohli udelat lepe... tot muj nazor .... jistota je ze uz si asi nikdy podobny vysouvak ekoupim ... jelikoz klavesnici skoro nevyuzivam.....

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od agopom » ned úno 22, 2009 17:24

Tak to uz neznie tak dobre :)

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 17:33

mozna jsme pesimista .. je to muj prvni vysouvak takze nemam porovnani ale od vysouvaciho mechanizmu jsem si sliboval mnohem vic... napriklad s emi moc libi reseni androidu ...

EDIT: kdybych si tedka vybiral zarizeni bez vahani beru androida ... ikdyz nova ROMka do Rafa je uzasna fakt neuveritelnej pokrok od tej prvni .... ale stve me hlavne ten vysuvnej mechanizmus ... :-(

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 18:11

jjj G1cku
EDIT: ikdyz je hardwerove slabsi .. mylsim ze by mi stacil ... ale asi by to chtelo si pockat na druhou verzi a pak by to bylo ok ... ale nejvic s emi libi mechanismus vysouvani klavesnice rekl bych ze to vydrzi vic nez klasickej .. (mozna se pletu)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 22, 2009 18:16

Já musím naopak Raphaela pochválit, shaman171 měl docela peška (asi kus vyrobený v pátek odpoledne :-D ), všechno u mě funguje tak jak má, osobně bych ale vydržel s nervama a počkal si na Touch Pro 2 (pokud teda nemáš touhu mít WM zařízení teď hned :-D ).

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 18:19

to bj: skur*** podela*** :-D patek odpoledne .. ne hele jako jeidnej problem (po 14 denim servisu a vadnou zakladovkou) je proste ta odrazka posuvu a nedolehajici displej a klavesnice uz jsem se s tim smiril jinak si nemam na co stezovat kor po flashnuti nove ROM :-) ale proste jestli dalsiho vysouvaka tak mechanismus androidu hodne bych na to vsazel ... nwm mno ... :-D

Uživatelský avatar
dj.digiman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pon říj 13, 2008 11:04
Zařízení: Omnnia W

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od dj.digiman » ned úno 22, 2009 18:28

mno original romku jsem tam osobně měl asi 14 dní max 3 tejdny mi začala blbnout že při puštěný MP3 a zamčený klavce vytačela poslední číslo tak jsem hledal čim přepálit a vyzkoušel jsem několik alternativnich a nakonec jsem skončil na PROven 2.xx ted aktualně jako jedna z mala co jsem zkoušel ma i onenote z tech alternativních.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 22, 2009 18:32

2 shaman171:
Já bych jim ho do servisu poslal, za 15000,- si to zasloužíš. O záruku bych strach neměl, reklamuješ HW a nikoliv SW a flashnout ofiko ROM je otázka cca 12 minut a obnova HardSPL dalších 5 minut (nepředpokládám, že pošleš zařízení se svými kontakty a osobními věcmi uvnitř, takže stejně HardReset před odesláním). Po 3. reklamaci máš nárok na vrácení peněz, no a pak si třeba můžeš pořídit Diamonda 2 bez klávesnice :-D 8-)

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 18:39

2 bj: covece napad dobrej :-) ale oni by me podle me pred vracenim penez vyhlasili ze si na nej pokazdy sednu a znicim odrazku klavesnice nebo ja nwm .. :-D hele zhodnotil ybch to tak ze koupe toho mobila byl trochu omyl .. :-D ale zaroven pouceni :-D chybama s eclovek uci neni to vubec spatnej telfon to ani v nejmesim .. mylsim ze jeho fce ani v plnym rozsahu nevyuziju... ale vylozene me S*RE ten vysouvaci mechanismus fakt podle me nedoladeny .. :-) ale co muze clovek delat nidky nikdo nevyrobi mobil co by odpovidal vsem pozadavkum uzivatele to je zakon trhu ... :-D musime delat kompromisy ... :-D a kdo vi treba od zitra nahodou klavesnici vyuzivat zacnu atd ... :-D takze myslim ze rafa necham doma a na servis se vyprdnu elda kdyby se to zhorsovalo ... poslu ho tam pozdeji kdyz uz ale bude opravdu teske dokazat ze to neni moje vina .. ale oprava odrazky posuvu stoji cca 800 mylsim ... ale nwm to jiste ... je to bezna oprava udajne

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 22, 2009 18:45

No jo no, to je pak těžký :smt082 , ale mě se nejvíc líbí klávesnice takhle, no ono se mi líbí celé to zařízení :-D
http://www.infosyncworld.net/resources/ ... 02_i00.jpg

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 18:50

nevypada spatne nejaka technicka specifikace ? parametry cena ? prodava se u nas ? funguje u nas ? :-D

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 22, 2009 18:52

Tady http://www.mobilnaut.cz/?a/1370 8-)
nejsme trošku :offtopic: ??? :-D
Jo a koupit se to dá, přes net, nebo na objednání, ale jde to.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 18:59

no slusny ale Raf je vybavou trosicku lepsi ne ? O:-) ale ta konstrukce tohohle vypada stylove ... !!!! to s emusi nechat :-)

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 22, 2009 19:01

Není trošku lepší, přece když ho máme v kapse tak je nejlepší :-D ;-)

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 19:12

:-D lol to je fakt .... :-D me uplne drasa nervy jak se na prvni mista v katalogu mobilu zenou jiny a jiny mobily to byhc do toho kopnul :-D ale tenhle vypada vazne dobre .. ale je trosku horsi mno .. .:-D chtelo by to mit moznost si rict jaej presne cces mobil ... :-D a oni by ti ho vyrobili :-D chtel bych rafa s konstrukci tohohle imatu :-D

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od agopom » ned úno 22, 2009 19:15

Ludia, takze je tu iba jeden negativny nazor na spracovanie, hej?? :) Cize ak clovek nema smolu, moze pocitat, ze mu ten mechanizmus vydrzi...

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » ned úno 22, 2009 19:22

2 agopom: neboj se a jdi do nej pokud se ti libi :-D muj negativni nazor nemusis bat v potaz :-) jak rikam existujou 100% i lepsi mechanizmmy ale hold byl u Rafa zvolen tento tak hold tento .. jinak je to v celku kvalitni foun ... ;-)

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od agopom » ned úno 22, 2009 19:30

oka, dik za info :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti