HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » čtv říj 16, 2008 18:36

nemuzes mi prosim te poslat na tu rom odkaz,zkusil bych ji.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » čtv říj 16, 2008 18:46

No, podle logiky, že čím vyšší číslo, tím novější ROM, tak by ta, co jsem na ni psal odkaz, měla být novější, ale jak je to doopravdy ....
Nechci moc mentorovat :-D , ale pokud nemáš opravdu, ale opravdu, vážný důvod, tak neflashuj jinou ROM. Já mám tu samou co ty a jsem celkem spokojenej, je stabilní a funguje OK 8-) .

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » čtv říj 16, 2008 19:05

já sem "ze zvědavosti" skuzil flashnout ROMeOS 1.12, mnoa sice je pěkná, subjektivně asi rychlejší..
je pravda, že origo má "spoustu" "zbytečností", ale tahle jich má taky celkem hodně..nawíc mi na ní nesedí pár věcí, takže se s chutí vrátím k původní..(pokud se nenajde lepší..;-)

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » čtv říj 16, 2008 20:17

Ja mam problem z budikem,kdyz me budi tak se mi na displei neukaze moznost ho vypnout.Tak v tu chvili mi zvoni a nevim jak ho vypnout,ted jsem prisel na to ze ho muzu stisit bocni klavesou na zvuk.Pred par dny mi to jeste fungovalo normalne.Zkousel jsem i reset,ale porad stejny.Tak jsem myslel ze by mi mohla pomoc ta nova rom

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » čtv říj 16, 2008 20:32

mno..já mám v ENG verzi na "levé soft key" Dismissed a když na to ťuknu na display (páč to žádný soft key nemá, že..;-), tak to normálně přestane..

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

Příspěvek od sieber » čtv říj 16, 2008 20:59

To jo,ja to taky tak mel,ale ted kdyz zvoni budik tak se mi to tam neobjevi

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » čtv říj 16, 2008 21:04

Mě jde vypnout zvonění normálně tlačítkem na položení/odmítnutí hovoru, tím to spadne do režimu opětovného buzení a přes horní stavovou lištu přes zvoneček se objeví dissmis jak psal Druby a tim to vypnu.

onderfaus
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pon zář 22, 2008 5:11
Zařízení: Vodafone 845

Příspěvek od onderfaus » pát říj 17, 2008 14:24

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak nastavit HTC Touch Pro tak, aby se tam daly psát české znaky??(háčky a křížky)

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

Příspěvek od rein » pát říj 17, 2008 14:39

Pozri sem je tam podrobný návod, aj ja som to robil podla tohto navodu a trochu upravil pre slovensku klavesnicu, funguje to super.

Kód: Vybrat vše

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30627

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » sob říj 18, 2008 19:02

Neví nekdo jak mam dostat do telefonu film ve formatu .avi?Film sice do telefonu dostanu ale nejde mi otevrit.

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » sob říj 18, 2008 22:43

a co třeba uvést, jaký program využíváš..??
já třeba koukám na House bez jakýchkoli problémů (a používám Core Player..)
..teď sem zkoušel i WMP a ano, napíše mi "Cannot play the file"..takže..chce to Core Player / TCPMP.. (a nebo je ve WMP něco, o čem bych nevěděl..??)

EDIT..
až budeš mít Core Player, bude to chtít nastavení, aby frčel obraz..více info

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bj » sob říj 18, 2008 23:52

TCPMP upravený pro Diamonda a Raphaela -
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1211902452
p.s. tohle nebo Core Player, nic lepšího neni :-D , Druby má pravdu

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Příspěvek od Vasezzz » ned říj 19, 2008 7:59

Diky, stahl jsem core player a slape to.

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » ned říj 19, 2008 21:08

Mate nekdo internet v mobilu od T-mobile? popr jak ho mate nastaveny?
jinak uz jsem vyresil pripojeni pres edge, urcite se nekomu stalo, ze se mu to omylem pripojilo a zbytecne stahovalo data, ktere samozrejme platite.
Staci v nastaveni > pripojeni > pripojeni(ikona)> vytvorit nove pripojeni a nic tam nevyplnovat. potom zadat pripojeni, ktere jste vytvorili a je to. Vyhodi to chybu a nestahuje zadne data. Kdyz budete nahodou pripojeni potrebovat, tak to staci prepnout na nastaveni od operatora.
Jeste musim zjistit jak je to u tmo, protoze sice se to pripojeni nazyva tmobile internet, ale v nastaveni ma WAP, ktery je uctovan 10x draz.

Prosim jeste o radu z nejakym programem vyuzivajicim zadni led jako svitilnu?

Mike 77
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 17, 2008 10:08

Příspěvek od Mike 77 » pon říj 20, 2008 8:17

No já to mám vyřešený tak, že v nastavení připojení mám zvoleno u automatického použití sítě vše na my network (data jedou jen přes wifi bo kabel) a data se mi taky nepřipojujou, když data potřebuju, tak u první sítě zvolím T-mobile internet a data zase tečou, toto nastavení je plně funkční bez problémů s náhodným připojováním k EDGE :-)

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pon říj 20, 2008 8:42

Vypnuti automatickeho pripojeni se resilo nejakym program, nevim uz ale jeho nazev. Kazdopadne pro tyto telefony je dobre poriridit si tarif pro internet. Napr ja zaplatim asi 230,-Kc mesicne a mam 100MB na mesic.
Jinak ohledne zadni led jako svitilny - program TorchButton, je na stazeni na SmartWiki, staci hledat :-)

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pon říj 20, 2008 11:52

To mas ten surf+mail? od Tmob? Prave jsem o nem taky uvazoval. Jak ti to funguje? nemas tam nejake dodatecne platby i kdyz nepresahnes tewch 100MB?

Kdyz jsem volal na infolinku, tak mi rekli ze surf+ (ten za tech 117,-) je pouze pro portal od Tmobilu a ostatni stranky jako seznam atd uz je vsechno uctovano.

Diky za to svetlo. Prave ze jsem vedel, ze jsem nekde neco takoveho videl, ale za boha jsem si nemohl vzpomenout kde.
Uz funguje. Nastavil jsem na dlouhe stisknuti tlacitka hovoru, takze se to tim da rozsvecet a zhasinat

Uživatelský avatar
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: ned pro 23, 2007 17:03
Zařízení: HTC Touch Pro
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lausien » pon říj 20, 2008 12:10

Ano, mám Surf&Mail+, nejsou problémy, vše běhá v pořádku, když přesáhneš 100MB, akorát ti srazej rychlost na tušim 16/16kbps.

Druby
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 22, 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Druby » pon říj 20, 2008 12:19

jj, taky mám Surf&Mail+ a spokojenost..;-)
připojení je na všechno, co spouštím z mobilu (Opera (i mini), IE, maily, wap) - NE k připojení k PC jako modemu..!!!
a těch 100MB je až až na měsíc na počasí, maily a nějaký to surfování..pokud teda někdo nestahuje filmy, že..???..;-)
a za dvě kila (bez DPH) k hlasovýmu tarifu je to wíc než luxus..;-)

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

Příspěvek od Math » pon říj 20, 2008 18:28

jo taky jsem si rikal ze se to celkem da. A jako nouzovka k notasu se neda jo? maji to nejak osefovane?

Jeste jsem se chtel zeptat na usb/tvout. Jde uz nekde v cr sehnat?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti