HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Odpovědět
Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Math » pát led 16, 2009 22:25

A co ta oficialni Romka? bude v cestine? Mi delaji porad problem ty zpravy. zacnu psat a za chvili se to vypne (pokazde) a co druhou zpravu se to pri psani zasekne. je to hruza, parkrat uz mel na male. Vsechno je desne pomale kdyz to srovnam se symbianem, natoz s hloupym mobilem prijde mi to az neuveritelne. A vyhody WM oproti symbianu nejsou zas tak velke. Bud to chce dotahnout WM do nejake mene narocne formy, nebo komunikator s jednou tak vetsim vykonem.

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od nirman » pát led 16, 2009 22:31

Vic se priklanim k vybrousenemu SW nez k papirove hrejicimu HW..

Ceska, oficialni ROM od HTC s nejvetsi pravdepodobnosti (bud si tim jisty) nebude.

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » pát led 16, 2009 22:32

Podle mne to bude asi takhle. Jako první se objeví nová ROM jako WWE - to jest v angličtině. Potom, podle reakce oficiálního zastoupení a Sunnysoftu se ze zpožděním (14dní a déle - spíš déle) objeví počeštění pro WWE ROM jako CZ ROM na CZ stránkách HTC. Možnost flashnutí je vázána na CID (country ID), tudíž bez HardSPL uživatelům CZ verze nepůjde flasnout WWE ROM a budou muset čekat a naopak ENG zažízení nerozchodí CZ ROM. Bude tím ochráněna licence češtiny, jako produktu firmy Sunnysoft. :???:

Math
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: stř říj 01, 2008 13:10

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Math » pát led 16, 2009 22:45

takze mozna tak za mesic. No dam tomu jeste sanci a pockam. Snad to bude lepsi. Cekal jsem ze to s rychlosti nebude zadna slava, ale tohle je des.

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » sob led 17, 2009 9:36

to bj: s takovýmhle postupem docela souhlasím :-) skoda ze se musi na tu CZ verzi cekat dele .. ale ja si na bugy stezovat nemuzu .. po reklamaci a nve desce + flashnuti ROM sem se zatim s zadnym bugem nesetkal (zaplat panbuh tuk tuk tuk) :-)

Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » sob led 17, 2009 11:03

Jo, na toho PROvena českýho pozor, zjistily se tam takový bugy, že je v podstatě nepoužitelnej... třeba SMS nefungují vůbec (ani psaní, ani příjem), práce s kontakty je taky zabugovaná... v podstatě je to nepoužitelný... ale pokud se to autorovi podaří opravit, tak co jsem zatim viděl ty neoficiální romky, PROven se mi zamlouval nejvíc... Naopak mě poměrně zklamal ROMeOS... na jednu stranu má fce, který neužiju, na druhou strany je očesanej i ve věcech, jako jsou hry (a mě tam děsně chyběly kuličky :-D )

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » sob led 17, 2009 12:58

u ROMeOs jde vše doinstalovat - na 1. stránce ROM na XDA je odkaz na tkzv. APS a tam jsou i kuličky :-D
mě osobně se právě myšlenka očesané ROM líbí moc - žádné smetí :-D

Lucky;)
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: sob pro 20, 2008 13:24
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Lucky;) » sob led 17, 2009 13:09

já mám za to, že tou očesanou má být právě lantis :) a jako všude jde všecko doinstalovat, já porovnával základní romky v základní nastavení... u romeos mě třeba rozčilovalo, že při každym tapnutí raph zavibruje... představa, že s tim hraju právě kuličky mě děsí :D vim, že to jde vypnout, ale vůbec nechápu, proč je to zaplý, kterej úchyl to vymyslel :)

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » pát led 23, 2009 12:34

Nazdarek :-)
to bysteneverili jakej jsme sikula :-D skoromam chut dat si par facek .. rano mi prisla folie Brando antireflexni na ttouche celej nadrzenej jsem ji rozdelal :-D odlepil jednu cast nalpil na siplej hmmm k***a mma tam smitko prachu sundam a tedka jak smitko dat z folie ? skusil jsme manikurni nuzky ze ho stahnu pryc tak jsem poskrabal folii cu*** jeden jsem ale nastesti jen malinko .. (ale stejne casem koupim novou) ... chybama se clovek uci.... mno a nakonec jsme folii nekolikrat myl ve vode ale byl problem se schnutim jednak mi zustavali mapy a jednak s eihnet chytal dalsi prach nakonec jsem ale nasel super navod na ce4yuo :

Kód: Vybrat vše

Používám již 7 měsíců jedinou folii od Sunnysoftu a osvědčil se mi následující postup při její instalaci.
Folii jemně vymáchám v misce s několika deci vlažné vody, s kapičkou jaru na nádobí. V lázni ji nechám a vyčistím display, pokud je to vůbec nutné, papírovým kapesníkem částečně lehce zvlhčeným týmž roztokem nebo lihem (lepší je izopropylalkohol). Zbylých chloupků a jiných mechanických nečistot se zbavím vyfoukáním balonkem-používá se na objektivy, nebo i štětečkem.
Po 10-15 minutách vyjmu za růžek folii pinzetou a nechám okapat, nesmí ale vyschnout. Ještě vlhkou a vláčnou ji pokládám na display a to tak, že začínám na jednom konci, aby si postupně sama lehala. Folií se dá po display volně pohybovat, takže je snadné ji pohodlně vystředit, pokud je větší, sama zajede pod okraje krycího rámečku.
Umytá folie je jako nová, jenom musíme po usazení alespoň 20 minut počkat než vyschne, nedoporučuji vzhledem ke zvýšené vlhkosti raději ani PDA zapínat. Pozor jenom na přebytek jaru, ve větším množství by mohl folii k display pořádně přilepit.
Výsledek je vynikající, takto snadno položená folie je naprosto bez bublin a není třeba ji vyhlazovat. 
nejakej typek to vymyslel urco uz se to tu resilo nebo to tu nekde je ale jenom tak pro prehlednost .. :-) a pro ty co ceka vymena folie vazne doporucuju dulezite je opravdu setrit s jarem !!! a po prilnuti folie vymackat bublinky bylo jich hooodne sice ten clovek pise ze nejsou ale ja jsme to rattsi vyhladil a tim dostal vodu a jar z prostoru mezi displejem a folii a krasne prilne!!!! funguje to skvele !!! vazne uplne uzasnu bublinky tedka neznam a prach pod folii proste neni !!! jediny ten skrabanec O:-) njn musim koupit novou ale teda jedu na hory takze az pak :-) no foliim zdar :-) (furt lepsi je tam tedka mit skrabnutou nez zadnou nemyslite ? ) :-D

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od mihals » pát led 23, 2009 16:55

perfektní návod! už jsem ho někde viděl, ale když je to taková vychytávka, tak proč si to nepřipomenout...? :grin:

shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned bře 09, 2008 10:57
Zařízení: Nokia Lumia 1320
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od shaman171 » pát led 23, 2009 21:45

mam stejny postoj :-) vazne vybornej navod uplne perfektni jenom bych doplnil ze bublinky jdou skvele vytlacit kreditkou (kartou pojistence,ridicakem....) cimkoliv co je tomu podobne .. :-)

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od rampage » pát led 23, 2009 22:17

to bj: Nevím jak raphael ale u diamonda s ofiko CZ ROM šlo v poho nahrát WWE ROM -jediná nabídnutá na htc europe

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Vitezslav2 » pát led 30, 2009 19:51

Mám Touch Pro teprve druhý den.Zdá se mi že se ten vrchní díl s displejem nějak moc hýbe.Hlavně směrem od sebe.Je to normální?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od ziminix » pát led 30, 2009 19:59

U svého mám taky docela slušnou vůli skoro ve všech směrech :) takže je to asi normální.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od Vitezslav2 » sob led 31, 2009 19:00

Můžete mi poradit,kam se v telefonu ty skiny mají uložit,aby šli v TF 3D Config nastavit?Nikde to tu nemůžu najít.

sieber
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte srp 26, 2008 14:44
Zařízení: HTC 7 Pro

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od sieber » ned úno 01, 2009 19:06

Tak asi nova ROM nebude,nevi nekdo neco?

Uživatelský avatar
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 190
Registrován: pát říj 03, 2008 21:58
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Bydliště: Praha/Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od bj » ned úno 01, 2009 20:43

rampage píše:to bj: Nevím jak raphael ale u diamonda s ofiko CZ ROM šlo v poho nahrát WWE ROM -jediná nabídnutá na htc europe
No já zas nevím jak u Diamonda :-D , ale u Raphaela byly WWE ROM i lokálně podle CID kodu - např. WWE Asia a WWE Arabic, no a ty bez HardSPL rozhodně do zařízení oficiálně !!! prodávaného v Evropě nahrát nešli. :-(

Uživatelský avatar
mitman
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 20, 2008 22:45
Zařízení: Samsung Galaxy S

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od mitman » pon úno 02, 2009 0:55

Cau kluci :)
jaky kdo pouzivate romky? a jaky zkusenosti s nima mate ? :)
Ja pouzivam Elite RC3 a naprosta spokojenost,rychla a dobre softwarove vybavena :) - doporucuju na 100%
pak jsem testnul PROven 1.14 CZ - pomala,horsi softwarova vybavenost - doporucuju nekomu kdo neumi anglicky
no a pak jeste ROMeOS2 - rychla,male moznosti nastaveni,skoro zadna softwarova vybavenost - doporucuju nekomu kdo neni narocnej a pouziva Raphaela jako normalni telefon :)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2022
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od koumes » pon úno 02, 2009 2:38

A prave ze v tech romkach se mylis.Cista rom bez jakehokoliv softu je prave nej,sam si instalujes co pouzivas a "tunis" dle svych potreb.
Postupnym testovanim rom zjistis,ktera je jak rychla,tak i stabilni a bez chyb.A na netu je qanta softu,co chces si vyberes.

Uživatelský avatar
mitman
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 20, 2008 22:45
Zařízení: Samsung Galaxy S

HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Příspěvek od mitman » pon úno 02, 2009 9:52

jasny no,mas pravdu,ale i tam presto si stojim za tim ze z tech 3 ktery jsem testoval je na tom nejlip Elite RC3,soft kterej v ni je vyuziva si troufam tvrdit kolem 75% uzivatelu a i na to ze to neni cista romka je z techto 3 nejrychlejsi,nebo ty by sis vybrat pomalejsi romku bez softu a bez jakychkoliv uzitecnych veci?ale je to jen muj nazor.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti